Haluatko jäseneksi?

KRISTALLIPUOLUEEN JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Tervehdys kaikki kanssakulkijat!

Kristallipuolue Ry:n toiminta on taas pienen tauon jälkeen aktivoitunut siihen malliin, että yhdistyksen jäsenyyden mahdollistaminen on ajankohtaista. Yhdistyksen jäsenellä on läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus puoluekokouksissa. Jäsenet saavat myös jäsentiedotteita sähköpostitse, sekä mahdollisesti myöhemmin ilmoitettavia jäsenetuja.

Sosiaalisessa mediassa tekemämme kyselyn mukaan vuosimaksu jonka suuruus oli 22€/vuosi sai eniten kannatusta, joten siitä myös yhdistyksen hallitus päätti pitää kiinni. Koska vuosi 2018 on jo varsin pitkällä, päätimme, että loppuvuosi 2018 ja vuosi 2019 kuuluvat saman vuosimaksun piiriin. Jäsenmaksuista kertyneet varat käytämme kokonaisuudessaan Kristallipuolueen tunnetuksi tekemiseen ja sen tavoittelemien päämäärien saavuttamiseen.

Jäsenyyttä voi hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kristallipuolue@gmail.com. Kirjoita viestikenttään otsikko: HALUAN JÄSENEKSI

Jäsenrekisteriämme varten, laitathan hakemukseen koko nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Otamme yhteyttä heti kun hallitus on käsitellyt hakemuksen.

Kiitos tuestasi, sillä on suuri merkitys 

 

JÄSENREKISTERIN REKISTERISELOSTE

Kerro kavereillesi...
  • 6
    Shares