Walk and talk – puhu ja kävele Kristallipuolueen kanssa

 

Tervetuloa talviselle kävelyretkelle, Kristallipuolueen ydinporukan kanssa. Kävelymme lähtee maanantaina 14.1 klo 16.00 Kolmen Sepän patsaalta Helsingistä, sieltä kuljemme Senaatintorille, josta menemme Espan puistoa pitkin Mannerheimintielle ja siitä edelleen rautatieasemalle. Kuljemme hidasta vauhtia pysähtyen juttelemaan ihmisten kanssa. Kävelyn ohessa on mahdollista täyttää kannattajakortteja ja kysellä mielipiteitä yhteisten asioiden hoidosta tulevaisuudessa, tai vaan kulkea mukana ja ihastella talvista Helsinkiä.

Tervetuloa!
P.s. mukaan saa liittyä myös matkalta, meidät tunnistaa Kirstallipuolueen logolla varustetusta viiristä.

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Kristallipuolue hakee ehdokkaita vuoden 2019 eduskuntavaaleihin

Ehdokkaaksi hakevan on syytä tuntea kutsua vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin, koko kansan etua ajatellen. Oletamme, että ehdokas myös sisäistää Kristallipuolueen ideologian joka tulee varsin hyvin ilmi 11 teesistämme jotka löytyvät kotisivuiltamme. Teesit saattavat olla joidenkin mielestä yllättävän radikaaleja, joten tutustu niihin huolella.

Kristallipuolueessa samankaltaiset, sydäntään kuuntelevat ihmiset rakentavat puolueen. Oletamme siis, että jokaisessa äänestyksessä edustajamme äänestää kansan etua ajatellen, puhtaalla omatunnolla. Me emme käytä puoluekuria, mutta jos äänestyskäyttäytyminen näyttää ajavan vain omaa tai pienen etupiirin hyödyttämistä, tulemme vaatimaan siitä perusteluja.

Toivomme myös, että ehdokkaaksi hakeva ymmärtää yhteisen ilmapiirin tärkeyden ja kunnioittaa toisten näkemyksiä. Me kaikki olemme oman kasvuympäristömme tuotoksia, joten saatamme käsitellä asioita eri perspektiivistä. Keskustelemalla toista osapuolta arvostaen, haemme asioihin yhteistä näkökulmaa, sillä usein huomaamme että erimielisyytemme ovatkin johtuneet vain eri tavoin ymmärretyistä käsitteistä.

Kristallipuolueen edustajalla on hyvä olla yleissivistys hallussa, mitä se todennäköisesti onkin, jos teesimme hänelle resonoivat. Kukaan ei kuitenkaan voi olla joka alan asiantuntija, joten sekin on vahvuutta että osaa pyytää apua, sillä sitä tässä maassa on tarjolla.

Ehdokkaalla on hyvä olla oma paketti kasassa, niin että kestää myös politiikan likaisen puolen. Nykyisen politiikan parissa kun on valitettavan yleistä todella huonot käytöstavat, niin että henkilöitä kohtaan hyökätään voittamisen takia, unohtaen keskustelun ja toisen osapuolen ymmärtämisen tärkeyden. Tulemme kuitenkin järjestämään koulutusta näitäkin tilanteita varten, mutta tietty vahvuus on syytä olla jo tällä hetkellä hallussa.

Moni teistä saattaa myös kysyä itseltään, että olisinko riittävän hyvä ehdokas? Tuossa vaiheessa on hyvä miettiä nykyisiä kansanedustajia, ja kysyä itseltään; olisinko voinut tehdä päätöksiä kansan hyväksi paremmin kuin he? Vastaus on mitä luultavammin, kyllä, helposti.

Meillä on Kristallipuolueessa mahtava ja koko ajan kasvava porukka kasassa, ja saamme toimia tärkeän asian eteen. Mikäs sen hienompaa tekemistä kuin saada tuoda yhteiskuntaan iloa, totuutta ja rakkautta.

Vapaamuotoiset ehdokashakemukset voi lähettää osoitteeseen kristallipuolue@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Kerro kavereillesi...
  • 1
    Share
  • 1
    Share
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.