Kuntavaalien ehdokashaku 2021

 

Haluatko ehdokkaaksi kuntavaaleihin? Tulemme julkaisemaan aivan tuota pikaa ehdokashakemussivun, jota kautta halukkuutensa voi ilmaista ja hakea ehdokkaaksemme. Sähköpostilla voi tietysti olla yhteydessä jo nyt. ehdokkaaksi@kristallipuolue.fi

Viime kuntavaalien aikoihin julkaistu teksti on edelleen ajankohtainen: 

Ehdokkaaksi hakevan on syytä tuntea kutsua vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin, koko kansan etua ajatellen. Oletamme, että ehdokas myös sisäistää Kristallipuolueen ideologian joka tulee varsin hyvin ilmi 11 teesistämme jotka löytyvät kotisivuiltamme. Teesit saattavat olla joidenkin mielestä yllättävän radikaaleja, joten tutustu niihin huolella.

Kristallipuolueessa samankaltaiset, sydäntään kuuntelevat ihmiset rakentavat puolueen. Oletamme siis, että jokaisessa äänestyksessä edustajamme äänestää kansan etua ajatellen, puhtaalla omatunnolla. Me emme käytä puoluekuria, mutta jos äänestyskäyttäytyminen näyttää ajavan vain omaa tai pienen etupiirin hyödyttämistä, tulemme vaatimaan siitä perusteluja.

Toivomme myös, että ehdokkaaksi hakeva ymmärtää yhteisen ilmapiirin tärkeyden ja kunnioittaa toisten näkemyksiä. Me kaikki olemme oman kasvuympäristömme tuotoksia, joten saatamme käsitellä asioita eri perspektiivistä. Keskustelemalla toista osapuolta arvostaen, haemme asioihin yhteistä näkökulmaa, sillä usein huomaamme että erimielisyytemme ovatkin johtuneet vain eri tavoin ymmärretyistä käsitteistä.

Kristallipuolueen edustajalla on hyvä olla yleissivistys hallussa, mitä se todennäköisesti onkin, jos teesimme hänelle resonoivat. Kukaan ei kuitenkaan voi olla joka alan asiantuntija, joten sekin on vahvuutta että osaa pyytää apua, sillä sitä tässä maassa on tarjolla.

Ehdokkaalla on hyvä olla oma paketti kasassa, niin että kestää myös politiikan likaisen puolen. Nykyisen politiikan parissa kun on valitettavan yleistä todella huonot käytöstavat, niin että henkilöitä kohtaan hyökätään voittamisen takia, unohtaen keskustelun ja toisen osapuolen ymmärtämisen tärkeyden. Tulemme kuitenkin järjestämään koulutusta näitäkin tilanteita varten, mutta tietty vahvuus on syytä olla jo tällä hetkellä hallussa.

Moni teistä saattaa myös kysyä itseltään, että olisinko riittävän hyvä ehdokas? Tuossa vaiheessa on hyvä miettiä nykyisiä kansanedustajia, ja kysyä itseltään; olisinko voinut tehdä päätöksiä kansan hyväksi paremmin kuin he? Vastaus on mitä luultavammin, kyllä, helposti.

Meillä on Kristallipuolueessa mahtava ja koko ajan kasvava porukka kasassa, ja saamme toimia tärkeän asian eteen. Mikäs sen hienompaa tekemistä kuin saada tuoda yhteiskuntaan iloa, totuutta ja rakkautta.

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Kannattajakorttikeräys on lähtenyt käyntiin kivasti.

 

Sähköinen kannattajakorttikeräys on käynnissä osoitteeessa https://puoluerekisteri.fi/#/puolue/23 

Siellä näkee kivasti myös ajankohtaisen saldon, jossa ei ole mukana paperiset kannattajakortit, joita myös voi täyttää. Sivulta saa tulostettua paperisenkin kannattajakortin täytettäväksi.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Yleisohjelma päivitetty

Sähköistä kannattajakorttikeräystä varten ja muutenkin tuntui tarpeellista katsoa ja päivittää yleisohjelmamme. Yleisohjelma löytyy tästä

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

Täytä Kannattajakortti ja Tue Muutosta!

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Tietoja ei myöskään jaeta eteenpäin.

Kerro kavereillesi...
  • 1
    Share
  • 1
    Share
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.