11.8.22 Espoossa Uudenmaan heimotapaaminen

Hei Uusimaa,

Kristallipuolueen Uudenmaan seuraava tapahtuma sijaitsee Cafe Mellstenin tiloissa, Mellstenintie 6, Espoo torstaina 11.8.2022 klo. 17:00 alkaen.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan sosiaalisoitumaan ja tutustumaan toisiinsa. Päivän teemana on rentoa olemista, tutustumista ja seurustelua kahvilan tarjoilujen äärellä. Kristallipuolue ei tarjoa syötävää vaan jokainen voi halutessaan ostaa omakustanteisesti haluamansa virvoikkeet tai ruuat.

Halukkaat voivat liittyä tapahtuman päätteeksi kävelyretkelle rannikon kauniisiin maisemiin. Tähän tapahtumaan ei ole suunniteltu ohjelmaa, vaan ideana on kokoontua saman alueen ja saman henkisten ihmisten kanssa yhteen.

Voimme myös ideoida tulevaa toimintaa Espoon/Kirkkonummen alueella. Tapahtuma on kristallipuolueesta kiinnostuneille ihmisille suunnattu ilmainen kohtaamisen tapahtuma. Halutessasi voit lahjoittaa valitsemasi summan kristallipuolueen toiminnan tukemiseksi.

Tervetuloa mukaan!

Mahdolliset kysymykset voi osoittaa: Jasmin.josefiina.ahonen@gmail.com