top of page
IMG_0191.jpg

Moikka!

2011 koin henkisen heräämisen jolloin Sieluyhteyteni avautui täysivaltaisesti. Siitä hetkestä alkoi taiteellisuus puskea sisältäni. Itsetuhoisen elämän sijaan alkoi luovuus ja muutto Helsingistä maaseudulle Parikkalaan.

Tämä polku ei kuitenkaan ole ollut helppo, päinvastoin. Minun pitikin kohdata itsestäni kaikki dualistisuuden sekä menneisyyden aiheuttamat vääristymät joita mielessä ja kehon eri taajuuksissa esiintyy.

Omalla kohdallani tämä on ollut valtavaa irtipäästämisen ja puhdistautumisen aikaa.

Taide on ollut erittäin oivallinen väline itsensä tuntemiseen sekä myös tunteiden purkuun ja ilmaisuun.

 

Olen siis 46-vuotias mieshenkilö Parikkalasta. Tällä hetkellä rakennan kukkivaa kivipuutarhaa, taidemuraalit mökissäni ovat myös työn alla, lisäksi tuotan sosiaaliseen mediaan kaikenlaisia taidepläjäyksiä. 

 

  • Instagram
  • Youtube

Miksi eduskuntavaaleihin?

Hyvä kysymys. No, ehkäpä sen sijaan että makaisin sohvalla ja märisisin miten korruptoitunut järjestelmämme on, lähtisinkin tekemään jotain jolla voisi olla puhdistavampaa vaikutusta myös yhteiskunnallisesti. En ehkä tajua politiikasta hölkäsen pöläystä, mutta tajuan sen että voimme luoda yhteiskunnan joka ei kyykytä kansalaisiaan vaan tukee ja auttaa heitä elämässään. Me pystymme luomaan maailman joka on harmoniassa luonnon kanssa ja maailman jossa voimme olla harmoniassa itsemme sekä toistemme kanssa. Meihin on tarpeeksi asti iskostettu pelkoa, sotahulluutta ja puuteajattelua. On aika muuttaa tämä pelon kierre.

Miksi juuri Kristallipuolue?

Kristallipuolueen ehdokkaat vaikuttavat tietoisilta ihmisiltä jotka haluavat muuttaa yhteiskuntamme toimivaan, vapaaseen ja puhtaaseen suuntaan. Olen varma että voimme yhdessä saavuttaa tämän. Otetaan vanha kunnon suomalainen sisu käyttöön.

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

x.xx.2023

1. Kannanottoni

Tulossa pian!

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

bottom of page