juho lyytikäinen aluevaalit

Juho Lyytikäinen

Vantaa ja Kerava

Olen Juho Lyytikäinen, 41-vuotias ihmisyysaktivisti Vantaan Tikkurilasta. Minua kiinnostaa suuresti se mistä koostuu onnellinen elämä, ja olen ilokseni ymmärtänyt kääntää katseeni sisäänpäin, löytäen sen itsestäni.

Itseni tutkimisen ja kehittämisen lisäksi minua on jo pitkään kiinnostanut yhteiskunnalliset aiheet ja varsinkin niiden tutkiminen pintaa syvemmältä. Olen ymmärtänyt, että usein se mitä media meille kertoo on ristiriidassa totuuden kanssa, tai ainakin sen totuuden, jonka itse koen oikeaksi moniin eri näkökulmiin tutustumisen myötä.

Aluevaaleihin osallistun sillä tavoitteella, että saan tuotua totuutta esille uusia väyliä pitkin, esim. vaalikoneissa ja Ylen pienpuoluetentissä, johon Kristallipuolueen puheenjohtana saan osallistua. Vaikka koen, että koko Sote-uudistuksen perimmäinen tarkoitus on julkisen omistuksen yhtiöittäminen ja sen ryöstäminen, eli myyminen pilkkahintaan kansainvälisille sijoittajille, niin vaalit tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden tuoda esiin miten terveydenhoitoamme voi kehittää. Sitä voisi kehittää esimerkiksi luontaishoitojen saatavuuden ja käytön tukemisella, jopa niin, että ne olisivat Kela-korvauksien piirissä kuten monissa muissa Euroopan maissa.

Mielipiteeni nykyisestä terveydenhoidon tilasta onkin jokseenkin radikaali, sillä koen että globaalit lääkeyhtiöt ovat kaapanneet sen. Lääkkeiden kulutus kasvaa koko ajan, mikä kertoo siitä että kyseiset hoitomuodot eivät toimi. Olemme myös nähneet sen, miten poliitikkomme sivuuttavat täysin maailman arvostetuimpien lääkäreiden ja tutkijoiden kannanotot koronasta, ja varsinkin heidän huolensa rokotuksien massiivisista haittavaikutuksista, minimalistisiin tai olemattomiin hyötyihin verrattuna.

Tilanne on huolestuttava, mutta samaan aikaan, henkisen polun kulkijana ymmärrän, että ennen kuin käännös parempaa aikakautta kohden alkaa, on pohja saavutettava. Oletukseni on, että tulevan kevään ja kesän aikana ihmiskunta tulee laajasti heräämään markkinavoimien luomasta hypnoosista, mikä tarkoittaa myös sitä että Kristallipuolueen on aika astua isommin esiin.

Tuota varten teemme nyt pohjatyötä, teemme itseämme tunnetuksi, verkostoidumme, nautimme toistemme seurasta ja rakennamme organisaatiota. Kaikkea tuota teemme parhaamme mukaan ilosta käsin, ja se on myös ulospäin suuntautuva tavoitteemme; ilon ja onnellisuuden kokeminen kaikkialla.

Lopuksi vielä se, että kun tätä parhaillaan luet, niin on suuri todennäköisyys että sinäkin kuljet samansuuntaisia polkuja. Saattaapi siis olla, että ne Kristallipuolueessa yhdistyvät, tavalla tai toisella.