Jatta Ylilehto

Jatta Ylilehto

Keski-Pohjanmaa 

Olen Jatta Ylilehto, 37-vuotias. Asun Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa, jossa olen myös ehdolla Kristallipuolueen ehdokkaana aluevaaleissa. Ammattini on taloushallinnon merkonomi ja omistan yrityksen Ylilehdon Puhtaus, alana hyvinvointi ja siivous. Olen neljän lapsen äiti ja haluan kaikille lapsille hyvän ja rakkaudellisen tulevaisuuden.

Rakkaus parantaa kaiken. Luova liike ja ihmisen henkinen hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni ja myös elämäntehtäväni. Arvoihini kuuluvat totuus ja tasa-arvo, ja suurin arvoni on rakkaus ja ihmisyyden kunnioitus. Yhteisöllisyys saisi kasvaa Keski-Pohjanmaalla ja pienyrittäjyys lähteä nousuun. Varhaiskasvatus tulee uudistua kokonaan ja Soiten palvelut kääntyä enemmän kotipalvelumuotoisiksi. Lotussynnytys on myös lähellä arvojani ja haluankin tuoda enemmän lotussynnytyksiä Suomeen ja arvokkuutta ihmisyyden kunnioittamiseen, esimerkiksi kehon kunnioitukseen varhaiskasvatuksesta lähtien. Omistamme jokainen itse kehomme ja meillä on koskemattomuus suoja.

Luonto on yksi suurimmista arvoistani myös. Olen kasvanut Pudasjärvellä, Pärjänsuolla keskellä metsää ja luontoa. Olen henkinen ihminen ja läsnäolo on tärkein asia kaikkialla. Ja suurimpana aiheena kaikesta on totuus. Rakkaus olkoon ympärillämme ja hoivatkoon.