Olivia_del_Olmo

Olivia del Olmo

Keski-Suomi

Valoisa tervehdys ja upeaa uutta vuotta 2022!

Olen Olivia Hanna del Olmo ja olen ehdolla Kristallipuolueen aluevaaliehdokkaana Keski-Suomen hyvinvointialueella tammikuussa 2022 järjestettävissä aluevaaleissa. Meillä on Keski-Suomessa vaaliliitto Valta kuuluu kansalle (VKK) sekä Suomen Kansa Ensin (SKE) kanssa.

Olen vuonna ‘85 syntynyt ja tuon politiikkaan kristallinkirkasta yhteistyö- ja uudistumiskykyä, avoimuutta sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ajatuksia suurella sydämellä.

Toimin Kristallipuolueen hallituksen sihteerinä auttaakseni Suomea uuden tasavertaisemman ja inhimillisemmän suunnan löytämisessä. Kristallipuolue ajaa Suomeen uuden ajan politiikkaa ilman poliittisia puoluerajoja tai puoluekuria. Tunnen vahvaa velvollisuutta ja kutsumusta tehdä tätä työtä rakkaan maamme puolesta, unohtamatta upeaa Järvi-Suomea ja kotikaupunkiani Jyväskylää!

Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa lasta sekä karismaattinen espanjalainen aviopuoliso. Olemme saaneet asua ja työskennellä molempien kotimaissa, oppien eri kieliä ja kulttuuria. Työkokemusta minulle on karttunut Suomesta ja Espanjasta reilun 10 vuoden ajalta hotelli- ja ravintola-alalta, kaupanalalta, vakuutusalalta sekä kirurgisten tuotteiden markkinoijana. Koen olevani myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelutehtävien moniosaaja.

Olen myös aktiivinen yhdistystoiminnassa ja tällä hetkellä olen mukana Jyväskylän Steinerpäiväkoti Tähtitarhan kannatusyhdistyksen hallituksessa, Jyväskylän Steinerkoulun johtokunnassa ja kannatusyhdistyksessä sekä nuorisovastaavana Keski-Suomen Myynnin ja Markkinoinnin Ammattiyhdistyksen hallituksessa.

Olen aina pitänyt opiskelusta ja uuden oppimisesta ja siksi repustani löytyy useita eri tutkintoja, kuten ravintolakokki, englanninkielinen Bachelor of Hospitality Management -ammattikorkeakoulututkinto, hankintaosaajan diplomikoulutus, projektiosaajan koulutus sekä yrittäjän ammattitutkinto. Parhaillaan opiskelen JAMKissa, Jyväskylässä palvelualojen ammattiopettajaksi. Luotankin siihen, että kattavasta työ- ja koulutustaustastani on paljon hyötyä ja iloa myös poliittisissa tehtävissä.

Vapaa-ajalla bongaat minut pyörän selästä ympäri vuoden, sekä näin talviaikaan Tuomiojärven avantouintipaikalta. Harrastuksiini kuuluu myös matkailu, terveysintoilu, luonnossa samoilu sekä bändikeikoilla ja teattereissa käynti.

Sydäntäni lähellä olevat poliittiset vaaliteemani aluevaaleissa:

  • Lupaan ja haluan toimia valinnanvapauden sekä itsemääräämisoikeuden puolesta.
  • Ennaltaehkäisevän työn kehittäminen kokonaisvaltaisesti kaikissa ihmisten hyvinvointiin liittyvissä asioissa sekä turhien byrokraattisten hidasteiden karsiminen rakenteista. Minulle on tärkeää ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kannustan ihmisiä ottamaan enemmän vastuuta omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan.
  • Ajaa täydentävät luonnolliset hoitomuodot nykyisen terveydenhuollon rinnalle.
  • Turvata pienten kuntien ja syrjäisempien seutujen asukkaiden pääsy terveydenhuollon palveluiden piiriin myös tulevaisuudessa.
  • Priorisoimalla sote-palveluissa elämänlaatu, jatkuvan toiminnan tehostamisen ja taloudellisen voiton tavoittelun sijaan. Myös holtiton kilpailuttaminen ja yksityistäminen on saatava kuriin.
  • Lupaan tehdä päätöksiä sydämestä käsin, omaatuntoa ja hyvinvointialueen asukkaiden näkemyksiä kuunnellen, ennen merkittäviä valtuustojen päätöksiä.
  • Jos pääsen aluevaltuustoon, lupaan pitää avointa päiväkirjaa kokouksista ja niiden sisällöistä blogi- tai Somepostauksien kautta.

Lähdetään yhdessä, asukkaiden ja Keski-Suomen hyvinvointialueen valtuuston kesken rakentamaan meille inhimillisten arvojen ja onnellisten ihmisten seutua!
Ilo, Totuus ja Rakkaus, niistä on tulevaisuuden Keski-Suomen hyvinvointialue tehty.


Muista aluevaaliteemoista sekä henkilökohtaisista poliittisista näkemyksistäni voit lukea tarkemmin mm. Ylen vaalikoneesta sekä Kristallipuolueen hallituksen jäsenten esittelystä.