Hovi Satu Aluevaaliehdokas Keski-Uusimaa-Pornainen

Satu Hovi

Keski-Uusimaa

Olen Satu Hovi ehdokkaana Keski-Uusimaalla. Olen 57-vuotian kirjailija, koulutettu kokemusasiantuntija ja yrttihoitaja. Asun Pornaisissa. Olen opiskellut mm. yrttien käyttöä, vaatesuunnittelua, markkinointia ja brändäystä. Tällä hetkellä asun kahden kissan seurana. Rakastan kirjoittamista, hyvää seuraa, kissojen rapsuttamista, juhlien järjestämistä, ja sen vastapainona myös vain olemista ja mietiskelyä.

Minulle on tärkeää kasvaa ja kehittyä ihmisenä. Sydäntäni lähellä ovat myös luova suunnittelu, ompelu, yrttien käyttö ja viljely, syötävä metsäpuutarha, suomalainen kulttuuri ja perinne, keskiaika, leipominen sekä ruokien ja juomien valmistus.
Haluan olla mukana luomassa tästä maasta parempaa paikkaa elää. Suomea, jossa saa oikeutta. Suomea, jossa tulee toimeen. Suomea, jossa pärjää olemalla rehellinen ja jossa voi sanoa mielipiteensä ja tulla kuulluksi. Suomea, jossa jokainen on tasa-arvoinen.

Minun teesini:

1 Pienyrittäjyyttä ja kevytyrittäjien toimeentuloa ja työmahdollisuuksia tulisi mielestäni edistää kaikin mahdollisin tavoin. Liika byrokratia alas.

2 Omavaraisuuden edistäminen ja Suomen omavaraisuus ruoan suhteen ovat mielestäni tärkeitä arvoja. Ruoan tuhlaamiselle stop! Se minkä kasvatat, syöt kaiken – Se minkä pyydät, syöt kaiken.

3 Pitkäaikaissairaiden ja vammaisten mahdollisuutta elää hyvää elämää normaalin yhteiskunnan jäseninä jaksamisensa mukaan tulisi edistää.

”Rahat käteen keikasta heti” – voisi olla hyvä periaate. Vaihtoehtohoidot normaalina terveyspalveluina yhteiskunnassamme helpottaisi monen elämää.
Minusta on sanottu, että olen ainutlaatuisen aikaansaava ja järjestelmällinen työssäni, olen taitava luomaan verkostoja ja tuomaan ihmisiä yhteen. Olen kuulemma äärimmäisen hyvä itseni johtamisessa, sillä olen saanut aikaan mahtavia projekteja, laajoja tutkimuksia ja varsin mittavia tietopaketteja (kaikki ne paksut kirjat) vaikka ei kukaan ole vieressä käskemässä ja seuraamassa.

Lisää minusta: www.katajahovi.org
Blogini Ruusu korvan takana: katajahovi.wordpress.com