Inna Kouznetsova

Inna Kouznetsova

Kymenlaakso 

Olen Inna Kouznetsova, ehdokkaana Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuustoon. Olen 35-vuotias, Kotkalainen. Perheeseeni kuuluu avomies ja meidän ihana yhteinen tytär. 

Koulutustaustani on tekstiilisuunnittelija, ompelija ja muutama vuosi sitten kouluttauduin hammashoitajaksi. Työssäni olen nähnyt kuinka hämmästyttävän vähän täällä on täysin terveitä ihmisiä, perussairauksista on tullut on uusi normi. Se on mielestäni väärin. Ihmisen kuuluu olla terve ja itsestään huolta pitävä.

 Oma matka terveyteen ja eheytymiseen alkoi, kun kohtasin haasteita terveydessäni. Ymmärsin kuinka pielessä meidän terveydenhuolto on, ja kuinka paljon nykyinen järjestelmä kaipaa uudistusta. Unelmieni terveydenhuolto sisältäisi vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä jotka myös olisivat kaikille helposti saatavilla. Vastuuntunto on palauttava mieleemme: niin, että meidän yhteiskunnastamme saadaan vahva ja arvokas. Tämän voi laajentaa koskemaan sekä terveyspalveluja, että muita yhteiskunnan osa-alueita.

 Elämme maailmassa, jossa kaikki on mahdollista, ne mahdollisuudet on ehdottomasti käytettävää. Uskon että nyt on uudistuksien aikaa, ihmiset ovat heränneet ja valo on meidän, kansalaisten puolella. Me Kristallipuolueen ehdokkaat ajamme mielestäni tärkeitä arvoja kuten: ilo, totuus ja rakkaus. Ja nämä arvot on palauttava meidän kaikkien mieleen ja sydämeen.