Narahari Prem

Narahari Prem Freeman

Länsi-Uusimaa

 

Olen Narahari Prem, 42-vuotias mies, Kristallipuolueen ehdokkaana Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuustoon. Olen syntynyt Lahdessa, asuin ulkomailla 18 vuotta, tulin takaisin noin 3 vuotta sitten. Ammatiltani olen koulutettu hieroja. Harrastuksiani ovat tietokirjallisuuden lukeminen, meditointi ja kuntoilu kotona. Avovaimoni on kotoisin Meksikosta. 

Minua on aina kiinnostanut henkisyys, tietoisuus ja holistinen terveys. Näiden asioiden vuoksi terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvät vaalit sopivat juuri minulle. Haluaisin kouluttautua meditaatio opettajaksi, koska se on muuttanut elämääni täysin ja haluaisin auttaa toisia ihmisiä lisäämään tietoisuutta omassa elämässään ja muuttamaan maailmaa. Tarvitsemme suurta henkisyyden ja tietoisuuden lisääntymistä maailmassa, jotta ihmiskunta edistyisi seuraavalle tasolle henkisessä evoluutiossa. 

Tietoisuuden lisääminen eri tekniikoita käyttäen on ollut tosi tärkeää elämässäni. Meditaatio, jooga, Biodanza, Wim Hof -metodi, NVC eli Nonviolent Communication, life coaching valmennus jne. Haluaisin lisätä näiden tunnettavuutta, jotta yhä useammat saisivat työkaluja omaa elämäänsä. Mielen tasapainon häiriöt ovat lisääntyneet huomattavasti ympäri maailmaa ja yksilöllinen tietoisuustaitojen kehitysmenetelmä löytyy sitä kaipaavalle. Olen kiinnostunut psykologiasta ja terapeuttina toimiminen vetää puoleensa, mutta koulutukset ovat aika kalliita. 

Valtuustossa hyvin tärkeä teema minulle on tuoda julkisuuteen holistisen eli kokonaisvaltaisen terveydenhuollon tärkeyttä. Ihmisillä on oikeus valita itselleen parhaiten toimivia hoitoja oman terveytensä hoitoon. Tällä hetkellä holistisen terveydenhoidon ammattilaisten osaamisen arvostaminen on puutteellista. Julkisen terveydenhuollon edustaman allopaattisen lääketieteen ylivertainen paremmuus tuottaa epätasapainoa ja vinoutunutta käsitystä vaihtoehtoisista ja luontaishoitomuodoista. Läntisellä lääketieteellä on oma tärkeä paikkansa muiden hoitomuotojen vierellä, mutta yksikään niistä ei ole parempi kuin toinen, sillä yksilöllisten hoitojen tarjoama kirjo eri tilanteissa soveltuu eri ihmisille. 

Vaikka politiikka ei ole minua koskaan kiinnostanut, lähden kuitenkin mukaan ehdokkaaksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuustoon. Juuri nyt, enemmän kuin koskaan aiemmin, on todella tärkeää henkisen polun kulkijoiden olla mukana tuomassa positiivisen muutoksen mahdollistavaa tietoisuuden valoa terveyden ja hyvinvoinnin pariin. Olen todella iloinen siitä, että olen mukana Kristallipuolueessa. Tämä on mielestäni tietoisten ihmisten heimo, jolla on mahdollisuus parantaa maailmaa tulemalla julkisuuteen omien totuutta, rakkautta ja iloa puolustavien arvojensa kanssa. Ehdokkaana tunnen sydämessäni kaikkein suurimman merkityksen olevan siinä, että itse kukin meistä omana rohkeana ja kauniina itsenämme tuomme esille hyvinvointiin liittyviä asioita eri näkökulmista. Jokaisella meistä on oma tärkeä paikkamme ihmiskunnan henkisessä evoluutiossa kohti valoa.

narahari.prem@protonmail.com