Juha Oksanen

Juha Oksanen

Pirkanmaa

Olen Juha Oksanen, nro 210, Pirkanmaalta.
Teen lähes koko maan töitä Valtioneuvoston ja THL:n vintiöiden vahtimisesta aina rikostutkintaan saakka. Elän Jeesuksen, joogaperinteen ja kansanviisauksien yhtenevän mallin mukaan sen minkä kykenen, ja kehityn jatkuvasti kaikessa. Tahtoisin tarjota koko kansalle lähes täyden parantumisen ja immuniteetin yleisesti terveyden suhteen, varsinkin mielenterveyden osalta, mutta nykyisessä poliittisessa ympäristössä tällainen tuhoaisi liian nopeasti talouden ja aiheuttaisi sitä kautta valtavaa rakenteellista väkivaltaa, joten politiikka täytyy tervehdyttää edes siedettävälle tasolle ensin. Samaa voidaan huomata myös mm. täysautomatisoinnin suhteen.

Opintojenkin suhteen ollut tätä samaa eettistä estettä, valmistun sitten, kun yliopistokin saadaan yhdessä siedettävälle tasolle. Hulluuden huipputeknologiaa on se, että laiminlyödään tehokkaimpia eli ennaltaehkäiseviä keinoja (jotka ovat vieläpä lähes riskittömiä ja ilmaisia), jotta voidaan sijoittaa miljardeja hienojen vehkeiden tekemiseen, että nähdään tarkasti mistä kohtaa sydän ja sisäelimet pettävät, kun terveyden perustaa on laiminlyöty ensin vuosikausia ja kärsitty jo siitäkin valtavasti.

Tärkeimpinä asioina pidän avointa ja rehellistä keskustelua ja sitä, että kunkin alan parhaat osaajat saavat päättää mahdollisimman paljon, kunhan käyttäytyvät terveellä tavalla myös muita kohtaan eli kuka tahansa saa haastaa heitä, jotta tämä ylimenevä auktoriteettiuskovaisuus ja muu fanaattisuus pääsee parantumaan tieteenkin kohdalta. Ja päästään yhdessä vihdoin matkalle kohti todellista terveyttä.

-Todella Sinun
Juha