Mirka Sadeharju

Mirka Sadeharju

Satakunta 

Olen Mirka Maria Sadeharju, 44-vuotias Kristallipuolueen ehdokas Satakunnan hyvinvointialueen aluevaltuustoon. Olen koulutukseltani kansainvälisen kaupan tradenomi, energiahoitaja sekä Heartful Yoga opettaja. Elämäni olen omistanut valotyölle ja ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiselle. Kutsumustani toteutan mm. Vapausfestit ry:n toiminnan kautta. 

Olen ehdokkaana, sillä mielestäni vapaus oman kehon hyvinvointiin kuuluu yksilölle itselleen – ja tuo vapaus tulee hänellä säilyttää. 

 Yksilön kokonaisvaltaista hyvinvointia on taas pyritty ajamaan alas ”yhteisen hyvän” nimissä, mutta taustalla näyttäisikin olevan vain yksittäisten valtaa pitävien agenda oman etunsa toteuttamiseksi. Ja sellaista en voi hyväksyä.

Oletko koskaan miettinyt, voisiko esimerkki syöpääkin hoitaa jossain tapauksissa muilla kuin kehoa tuhoavilla myrkyillä? On kerrassaan upeaa, että Suomen kansalainen saa noista palveluista nauttia maksamalla vain murto-osan siitä, mitä tuo kaikki todellisuudessa maksaa! Mutta tällä, kuten kaikella täällä kaksinaisuuden planeetalla, on myös kääntöpuolensa. Olemme myyneet vapautemme ja meidät on saatu uskomaan, että joku muu tietää paremmin mitä meidän kehomme tarvitsee. Mutta miten se voi edes olla mahdollista? Sinä itse olet ainoa sinun kehossasi ja sinun kehosi puhuu sinulle! Jos vain suostut sitä kuuntelemaan.  

Emme voi auttaa kehojamme parantumaan ja säilyttämään vastustuskykynsä ja voimansa hyökkäämällä niitä vastaan. Tarvitsemme pehmeämpää, kehoa voimaannuttavaa lähestymistapaa tähän rinnalle – tukemaan tätä kokonaisvaltaista luonnollista paranemisprosessia. 

Me itse olemme tämän maailman omalta osaltamme luoneet ja voimme aina valita luoda sitä myös toisin. Valta on yksilöllä, jollei hän itse anna sitä pois. Ihminen ei ole syntynyt sairaaksi – tämä rahan pyörittämä ahneutta ruokkiva maailma, jonka luomisen olemme hiljaisella hyväksynnällämme sallineet, on tehnyt meidät sairaiksi – ja me voimme sen omalla toiminnallemme muuttaa.

On tullut aika Suomessakin länsimaisen lääketieteen tunnustaa rinnalleen täydentäviä hoitomuotoja – jotta yksilö, ja tätä kautta koko yhteiskunta, voi alkaa voimaan paremmin. Tämä asia voidaan muuttaa nyt sote-uudistuksen myötä, jos me niin halutaan. Minä haluan. Haluatko sinä?