Zibelina Kirsi Armassalo aluevaalit

Zibelina Kirsi Armassalo

Varsinais-Suomi 

Olen Zibelina Kirsi Armassalo, 59 -vuotias 4 lapsen ja usean lemmikin eläinlääkäriäiti Liedosta. Olen aluevaaliehdokkaana 23.1.2022 Varsinais-Suomen hyvinvointialueella. Olen ehdokkaana Kristallipuolueessa nyt toista kertaa. Edellisen kerran olin ehdolla kuntavaaleissa ja saimme ihan kivasti ääniä Liedossa.

 Olen mukana puoluekamppailussa nykyisenlaisen suureellisen maailmanmenon pysäyttämiseksi ja inhimillisyyden lisäämiseksi terveyden- ja sairaanhuollon, sosiaalitoimen ja palo- ja pelastuslaitoksen päätöksissä. Olemme ihmisiä emme koneita emmekä koneiksi halua. Robotisoituminen on kasvava trendi ja vaikka emme kokonaan sitä kykenisi pysäyttämään, niin järkeistämään kyllä ja siihen pyrin kaikin mahdollisin keinoin ja voimin. Ihminen on tullut maailmaan sitä hoitaakseen, ei vahingoittaakseen, kuten suuntaus käytännössä on ollut.

Terveydenhuoltoasioissa olen luonnollisten valintojen kannalla niiden merkittävän hyödyllisyyden ja täydellisen haitattomuuden vuoksi. Maskit eivät estä virusten leviämistä ja luonnollinen immuniteettimme on tärkein asia mikä meillä ihmisillä on suojautuaksemme mikrobeja vastaan. En ole rokotteita vastaan silloin kun niille on tarvetta, mutta esimerkiksi tämän koronavirusheimoon kuuluvan covid-19 sairauden kanssa näen että kymmeniä tuhansia euroja on mennyt Suomessa tähän mennessä täysin hyödyttömiin toimintoihin, puhumattakaan yritysten alas ajosta ja kaikien ihmisryhmien pahoinvoinnista rajoitusten seurauksena. Rajoitusten, jotka oikeasti ovat olleet käsittämättömiä ja täysin vääriä. Olemme oppineet elämään koronavirusten kanssa satojen tuhansien vuosien aikana rakentavaa rinnakkaiseloa. Meillä on koronaviruksia vastaan luontainen suoja. Laumaimmuniteeti meillä olisi ollut muutamassa kuukaudessa koko maailmassa mikäli olisimme vain antaneet tämän kausi-influenssan kaltaisen mikrobin rauhassa läpikäydä koko väestön vain vanhuksia ja immuunipuutostilaa potevia suojaten. Tällaisten poliitikkojen tekemien väärien ratkaisujen vuoksi olen antamassa omaa panostani ja osaamistani terveydenhuoltoalalla jaettavaksi, ettei tämän kaltaiset globaalit massiiviset virheet enää pääsisi ainakaan meillä Suomessa toistumaan. 

Toivon mahdollisimman monen varsinaissuomalaisen äänestävän sydämensä mukaisesti inhimillisyyttä edistäen. Valo nousee Pohjolasta ja ensi vuosi 2022 loistaa meille kaikille kirkkaana!