Lähde mukaan ehdokkaaksi
aluevaaleihin!

Ole se muutos, jonka haluat nähdä myös muissa. 
Liity mukaan tekemään sydämellisempää politiikkaa.

Mitä sinä olet ajatellut tehdä tänä syksynä ja talvena?
Lähtisitkö kristallipuolueen ehdokkaaksi?

Aluevaalit 23.1.2022

Meissä ihmisissä on valtavan suuri voima ottaa vastuu itsestämme ja elämästämme. Kun alamme itse voimaan hyvin, jaamme hyvinvointia myös ympäristöömme.

Me kristallipuolueessa tahdomme auttaa ihmisiä voimaan aidosti hyvin. Tärkeitä keinoja hyvinvoinnin lisäämiseen ovat pehmeiden arvojen lisääminen yhteiskunnassa ja yksilövapauden turvaaminen terveydenhoidossa. Omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneilla henkilöillä tulee olla mahdollisuus valita myös täydentäviä hoitoja omaan hoitovalikoimaansa.

SOTE-uudistus konkretisoituu nyt hyvinvointialueiden syntymisenä. Aluevaaleissa valitaan edustajat hyvinvointialueiden valtuustoihin. Suomi on jaettu 21 alueeseen, jotka ottavat vastuulleen hyvinvointialueen terveydenhuollon, sosiaalihuollon, sekä palo- ja pelastustoimen toiminnan. Helsinki on yksittäinen alue, eikä siitä muodosteta hyvinvointialuetta eikä siten järjestetä vaalejakaan. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS ottaa vastuulleen nämä tehtävät. Muilla alueilla valitaan vähintään 59 valtuutettua alueen koon mukaan, sekä varavaltuutetut. Toimikausi on neljä vuotta alkaen 1.1.2023 ja seuraavat vaalit toimitetaan yhdessä kuntavaalien kanssa 2025.

Kristallipuolueen aluevaaliohjelma pohjautuu ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvattamiseen ja luonnonmukaisten hoitomuotojen lisääntymiseen. Tahdomme nostaa hyvinvointikeskusteluun jokaisen oman vastuun hyvinvoinnistaan ja terveydestään.  Näemme myös tärkeänä, että hyvinvointiin vaikutetaan perehtymällä sairauksien ja oireiden juurisyihin. Kuten maailman terveysjärjestö WHO sekä Euroopan unioni suosittelevat jäsenvaltioilleen luontaishoitojen integroimista länsimaisen lääketieteen rinnalle, tämä on myös kristallipuolueen tahtotila Suomessa.

Poliittinen järjestelmä on ison murroksen edessä ja se tulee muuttumaan paljon tulevaisuudessa. Kevään 2021 kuntavaaleissa esittelimme teesimme, joilla tehdä yhteiskunnasta parempi paikka meille kaikille. Kristallipuolueen nimikin kertoo, miten tavoitteenamme on mahdollistaa päätöksenteon puhtaus ja kirkkaus, jotta aitous ja totuus pääsevät esiin.

Rakkaudellisesti,
kristallipuolueen hallitus ja muut vapaaehtoiset

Sinun on aika olla esimerkki

Lähtisitkö mukaan joukkoomme lisäämään iloa, totuutta ja rakkautta yhteiskuntaamme?

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen ehdokkaaksi@kristallipuolue.fi

Aluevaalit 2021
Blogi

Mistä aluevaaleissa on kysymys?

Mistä aluevaaleissa on kyse? Pauli Liikala kirjoittaa Suomen hyvinvointialuevaaleista ja mistä niissä on kyse, tämä on blogisarjan ensimmäinen osa. SOTE-uudistuksen tavoitteet Sote-uudistuksen päämääränä on, että

Lue lisää »