top of page
Anun kuva.jpg

Moikka!

Anu Huusko, palijasjalakane oululaine, hyvinvointialan opiskelija, joka on toiminut yrittäjänä nyt 13 vuotta.

Löydät minut Twitteristä ja LinkedInistä. En ota vastaan vaalirahoitusta, koska en halua olla rahoittajien sätkynukkena. Jos haluat tukea vaalityötäni, ja olet sitä mieltä, että paikkani on olla päättämässä yhteisistä asioistamme, voit ilmoittautua jakamaan esitteitä postilaatikoihin omalla alueellasi ja tietenkin jakaa postauksiani somessa.

 

  • Twitter
  • LinkedIn

Miksi eduskuntavaaleihin?

Eduskuntaan minulla ei todellakaan ole mikään valtava hinku, mutta otan tehtävän kiitollisena ja vakavissani vastaan, jos sellainen minun elämänpolulle on määrätty. Eduskunta on ainoa paikka, josta käsin voidaan saada aikaan niin monien toivoma muutos. Mitään en voi luvata, mutta jos minulta kysytään, niin sanon:
-  Irti EU:sta
-  Ei NATOlle
-  Turve uusiutuvaksi
-  Irti NordPoolista ja kohtuuhintainen sähkö kaikille
-  Verovarat ensisijassa käyttöön kotimaassa
-  Vähemmän byrokratiaa ja kansalaisten holhousta
-  Tulovero alas ja työllistäminen helpommaksi
-  Maataloudelle realistiset toimintamahdollisuudet
-  Puhdasta ruokaa kaikille ja ruoan alv pienemmäksi
-  Uusi translaki romukoppaan
-  Vapaus valita itselle sopiva hoitomuoto Keski-Euroopan maiden mallin 

Miksi juuri Kristallipuolue?

Liityin Kristallipuolueeseen jo varhain sen yhdistykseksi perustamisen jälkeen, vaikkakin olen seikkaillut suuremmissa puolueissa. Kerta toisensa jälkeen huomasin epäkohtia, joiden vuoksi en voinut allekirjoittaa niiden toimintaa. Kristalleihin jääminen oli minulle hyvin luonnollinen ratkaisu, eivätkä maailman tuulet vieneet mukanaan pienpuoluekentän myrskyisilläkään ilmoilla. Tärkein syy tälle on Kristallipuolueen tahto edistää luonnonmukaista terveydenhoitoa. Mielestäni kirurgialle on selkeät perusteet, mutta jokainen parantunut potilas tarkoittaa lääketeollisuudelle menetettyä rahaa. Olen saanut merkittävää apua mm. akupunktiosta, jäsenkorjauksesta ja fytoterapiasta. Keholle lempeinä hoitomuotoina haluan tukeutua niihin ensisijaisesti vaivassa kuin vaivassa. Valitettavasti luontaishoidot eivät ole edelleenkään virallisesti hyväksyttyjä ja korvattavia hoitomuotoja runsaasta tutkimusnäytöstä huolimatta.

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

25.1.2023

Elinkeinonharjoittajien mahdollisuuksia päästä velkajärjestelyyn on parannettava

"Selkeiden sääntöjen puuttuessa monia yrittäjiä sinnittelee ennemmin ulosotossa kuin hakeutuu velkajärjestelyyn."

9.2.2023

Vaadin oppikirjoihin faktatietoa lisäravinteista ja täydentävistä hoitomuodoista

"Minua ihan hintsusti sapettaa, että oppikirjoissa levitetään väärää tietoa. "

25.1.2023

Yrittäjyyttä ja yrittäjyyteen edistäviä ideoita

"Reaaliaikainen verotus parantaisi yrittäjäystävällistä ilmapiiriä, joka mukautuisi yrittäjän tilanteen mukaan sen sijaan, että yrittäjän pitäisi mukautua verottajan tilanteeseen"

25.1.2023

 Liikunta- ja kulttuurisetelit myös yksinyrittäjille

 "Liikunta on tärkeä osa hyvinvointia, ja jos yrittäjien ajat ovat vaikeita, heidän on pidättäydyttävä asioista, jotka eivät tue toimeentuloa. Maksullinen liikunta, virkistystoiminta ja kulttuuri ovat usein tällaisia asioita, vaikka ne ovat erittäin tärkeitä yrittäjän hyvinvoinnille ja sekä sosiaaliselle verkostolle että ennen kaikkea koko maan taloudelle ja kilpailukyvylle."

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

bottom of page