Muutoksen avaimet ovat taskussasi

Sinulla on kaikki tarvittavat muutoksen avaimet taskussasi

Syyskuussa 2013 kävin kolmen tunnin puhelinkeskustelun ystäväni kanssa. Puhuimme kaikista mahdollisista asioista maan ja taivaan välillä. Puheet eksyivät politiikkaan ja harmittelimme, miksi ei ole olemassa sellaista puoluetta, jossa voisi ajaa asioita avoimesti sydämellään? Kaikissa puolueissa on jotain hyvää, mutta jotain oleellista niistä kuitenkin puuttuu.

Ajattelimme, että varmasti jokaisessa puolueessa löytyy sydämellä tekijöitä, mutta miksi heistä ei kuulu mitään? Mikä on niin suuri este, että se saa heidät vaikenemaan? Pelko siitä, että heitä ei oteta enää vakavasti, jos he alkaisivat ottaa sydämen tasavahvaksi päätöksentekijäksi järjen rinnalle ja ajaa asioita rakkauden näkökulmasta? Eihän sellaiset asiat sovi politiikkaan!

Tuon keskustelun ohessa puhuimme siitä kuinka mahtavaa olisi, jos olisi sydämellä tekijöiden puolue, ihmisten puolue. Puolue, joka ei pelkäisi uhmata rahavallan luomia illuusioita, joka uskaltaisi edistää vaihtoehtoisien hoitomuotojen asemaa perusterveydenhuollon rinnalle ja joka haluaisi ottaa aina huomioon ympäristön hyvinvoinnin päätöksenteoissaan.

Tälle puolueelle olisi sydämen asia saada teollisuuden toimijat ottamaan vastuu kaikesta tekemisestään. Tämä puolue haluaisi ihmiskunnan ja planeettamme parasta. Raha ei olisi se, joka ohjailee toimintaa, raha ei olisi enää isäntä, vaan se olisi meidän kaikkien renki. Siinä sen sitten heitimme ilmoille: “Mitä jos perustetaan sellainen puolue?

Eihän siinä ole kyllä mitään järkeä näin äkkiseltään, mutta sydäntä siinä on sitäkin enemmän.” En muista koska olisin viimeksi ollut niin järjettömän innoissani jostain asiasta ja toisaalta myös vähän kauhuissani siitä, mihin sitä ollaan lähdössä.

Itselle iso alkuun paneva voima on ollut rakkaus ja se kaikki mitä mieheni kanssa koimme hänen sairastuttua syöpään.(Mieheni tarinasta kerron blogissani:

http://kreetalandia.blogspot.fi/2013_05_01_archive.html.

6.12.2013 pidettiin Kristallipuolue ry:n perustamiskokous viiden muutosvimmaisen naisen kanssa. Ne ystävät, joille olimme hankkeesta kertoneet, tukivat meitä täysillä. 2.4.2014 näkyi merkintä yhdistysrekisterissä, että yhdistys on rekisteröity. 7.4.2014 saimme yhdistyksen paperit hyppysiimme. Siitä se sitten alkoi ja sillä tiellä olemme edelleen, 5000:n kannattajan päässä virallisesta puolueesta.

On tullut paljon mahtavia yhteydenottoja: “Tätä on odotettu. Nyt alkoi vasta politiikka kiinnostamaan, kun puhutaan sydämellä tekemisestä.” Emme olleet siis väärässä, etteikö poliittiselta rintamalta puuttunut jotain oleellista. Aito välittäminen ja rakkaus kaikkea olevaista kohtaan.

Nykypolitiikkaa seuratessa on tuntunut siltä, ettei kukaan päättäjistä uskalla oikeasti ajaa ihmisten asioita, koska rahan valta on aivopessyt päättäjät luulemaan, että ainoa totuus on se minkä rahan valta määrittelee. Päätöksiä tehdään siinä harhassa, että hyvinvointia voidaan luoda ainoastaan rahan vallan määrittelemien raamien mukaan. Ajatellaan, että kaikki muu vie tuhoon. Rahan valta ja peloilla ohjaaminen on näyttänyt jo meille, mihin se pystyy. Se pystyy luomaan eriarvoisuutta, luomaan rahaa niille lisää, joilla sitä on jo entuudestaan ja meidän muiden osuudeksi jää olla kiitollisia niistä armopaloista, joita kirstun yli valuu.

Nykyisessä päätöksenteossa tuntuu vallitsevan käsitys, että jos ihminen on köyhä, pienyrittäjä tai keskituloinen, heitä pidetään vähempiarvoisina ja heitä voidaan sen vuoksi loputtomasti rangaista. Raha ja valta ratkaisevat, rahaa palvotaan ja näissä ympyröissä ei inhimillisyydelle jätetä mitään sijaa. Kuinka paljon pitää hyväosaisten omistaa, että se olisi tarpeeksi?

Vanhukset, mielenterveysongelmaiset ja muuten työkyvyttömäksi joutuneet kokevat olevansa taakkana yhteiskunnalle, jossa heistä ei ole mitään hyötyä. Eihän tämä voi olla hyvinvointiyhteiskuntamme kuva, eikä se varmasti sitä halua olla. Mutta tämä on kylmä totuus monen tässä maassa asuvan ihmisen kokemuksesta sen suhteen, miten vähän heitä arvostetaan ja miten vähän heistä välitetään maassamme.

Rakkaus loistaa poissaolollaan kaikessa, mitä päättäjät ovat tehneet viimeisten vuosien aikana. Monet jotka ovat yhteiskunnan näkökulmasta “hyödyttömiä”, koska eivät tuo tuloja, olisivat kuitenkin halukkaita tekemään yhteistä hyvää omalla panoksellaan. Ja monet sitä jo tekevätkin osallistumalla esim. vapaaehtoistyöhön tai esimerkiksi vain luomalla taidetta, jolla tuovat iloa muille. Työtä riittää maailmassa, ja kaikki arvokas työ ei ole rahassa mitattavissa. Itse voisin esimerkkinä antaa kuopukseni isovanhemmat, jotka ovat eläkkeellä. He ottavat välillä lapsen hoitoon, jotta minä saan levätä, ja saan taas voimia tehdä tärkeää työtäni äitinä.

  • Kuinka kauan jaksetaan keksiä lisää sairauksia (medikalisointi), jotta saadaan lisää kyseenalaisia lääkkeitä markkinoille?
  • Kuinka pitkään pitää kieltää kotimaisten viljojen ja maidon sopimattomuus suurelle joukolle ihmisiä, jotka ovat sairastuttaneet itsensä noudattamalla yleisiä ravitsemussuosituksia?
  • Kuinka kauan hoidetaan vain oireita, vaikka sairastuminen on johtunut rasvattomasta ja sokerikyllästeisestä ruokavaliosta ja/tai sisälle padotuista tunteista?
  • Kuinka paljon pitää olla inhimillistä kärsimystä, allergioita, tulehduskierteitä, jatkuvia antibioottikuureja?

Jollain kummallisella “taikasauvan” iskulla ihmisten kroonistuneita sairauksia ollaan pystytty parantamaan tai suuria lääkemääriä ollaan pystytty oleellisesti vähentämään ruokavaliomuutoksilla ja luonnonmukaisilla lisäravinteilla ja hoidoilla. Näillä tuhansilla tarinoilla ei tunnu kuitenkaan olevan mitään arvoa, kun jaksetaan hokea, että vaihtoehtoisia hoitomuotoja ei ole tieteellisesti tutkittu.

Eikö se riitä, että ihminen voi selkeästi paremmin, saa takaisin toimintakykynsä, terveytensä ja voimansa?

Tätä minun ihmismieleni ei pysty ymmärtämään ja sydäntäni särkee tätä ajatellessa. Missä vaiheessa tietoisuus herää terveydenhuollossa, milloin he tulevat siihen tulokseen etteivät he halua jatkaa enää tällä tavoin? Terveydenhuollossa toimivat tahtovat varmasti nytkin ihmisten parasta, mutta heidät on opetettu uskomaan yhteen totuuteen terveydenhoidosta, joka on oire- ja lääkehoitokeskeinen.

Jos joku riveissä yrittää tuoda uutta tietoa ja ajattelua, niin se yleensä torpataan tehokkaasti: “Sitä ei ole tieteellisesti tutkittu”. Toivon siihen tulevan muutoksen. Saman ajattelun vallassa olen itsekin joskus elänyt ja uskonut tekeväni suurta hyvää siihen yhteen totuuteen uskoen ja kaikki muu on ollut vain “huuhaata”. Me tarvitsemme lääkkeitä, mutta pitkäjänteinen hoito ei voi perustua pelkkään oireiden hoitoon, vaan pitäisi aina selvittää syy, miksi tämä ihminen on sairas. Meidän keho on äärettömän viisas ja se ei huvikseen sairastele, vaan sillä on aina meille jokin viesti.

Ihmisten tietoisuus herää yhä enemmän näkemään luotujen illuusioiden läpi. Raha ratkaisee, tämä lause on iskostettu meidän alitajuntaamme ja rahaa saa tehdä hinnalla millä hyvänsä. Meidän päähämme on myös iskostettu, että emme voi oikeasti vaikuttaa omaan elämäämme, vaan joku muu meitä “viisaampi” kertoo meille, mikä on meidän parhaaksi ja meidän pitää vain tyytyä osaamme. Tämä sydämetön velkajärjestelmäkin on luotu rahanvaltaa varten ja heidän hyvinvoinnin maksaa kansa omasta hyvinvoinnistaan.

Olisimme mieluusti nähneet tämän keväisen budjettiriihen jälkeen esim. Heikki Koskenkylän esittämän leikkauslistan, joka esiteltiin iltasanomissa 16.4.2014. Lue artikkeli tästä linkistä: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288678030506.html Siinä on jo todellista uskallusta ja innovatiivisuutta muuttaa asioita yhteiseksi hyväksi.

Ketä voimme syyttää tai tuomita tästä kaikesta? Emme ketään, koska se tuomitsemisen tie ei johda mihinkään. Ja oikeastaan olemme ihan kaikki mahdollistaneet tämän. Kysyn itseltäni usein, jos näen epäkohdan: Mitä minä itse olen tehnyt tämän asian muuttamiseksi omassa elämässäni? Ja usein törmään vastaukseen, että voisin tehdä vielä enemmän. Me mahdollistamme monia asioita, esim. mitä kaikkea GMO ravintoa ja lisäaine-eineksiä, aspartaamilitkuja sekä pesuainemyrkkyjä kauppojemme hyllyt notkuvat.

Kukaan ei niitä valmistaisi, jos emme niitä ostaisi. Uskomme sokeasti, että kaupassa ei myydä mitään meille vahingollista. Valitettavasti emme kuitenkaan ole vielä siinä pisteessä, mutta voimme saavuttaa sen, kun haluamme itsellemme parasta ja alamme aktiivisesti toimimaan sen puolesta.

Nyt me voimme keskittää voimamme näkemään se hyvä muutos, johon me jokainen pystymme vaikuttamaan omassa elämässämme, omilla teoilla ja valinnoilla. Se vaatii kuitenkin ensin tietoisuuden heräämisen sen suhteen millaisessa maailmassa elämme. Kaikki rahantekojärjestelmät täällä on jonkun luomaa, niin ne pystytään myös muuttamaan. Jos me kaikki tavalliset veronmaksajat katoaisimme yhdessä yössä täältä planeetalta ja jäljelle jäisi vain rahavaltaa pyörittävät tahot, niin yksinäistä heillä olisi ja rahan virta loppuisi.

Muutos on mahdollista, jos vain uskallamme luottaa siihen. Muutos on mahdollista tehdä rakkaudella ilman vihaa ja väkivaltaa. Muutos on mahdollista tehdä siltoja rakentamalla ja välittämisen sekä vastuun herättämisellä ihan meissä jokaisessa, myös niissä suurien yhtiöiden johtajissa. Näistä aineksista on luotu Kristallipuolueen perusta ja jatkamme sen rakentamista samoilla aineksilla ja tärkein rakennusaine on rakkaus. Sinulla on kaikki tarvittavat muutoksen avaimet taskussasi, ota ne käyttöön.

Lämpimästi,

Kreeta Karhu-Mankki


[author] [author_image timthumb=’on’]https://www.kristallipuolue.fi/wp-content/uploads/2014/10/Kreeta.jpg[/author_image] [author_info]Puheenjohtaja, Kreeta Karhu-Mankki, Kouvola Entinen jatkuva sairastelija ja antibioottien sekä tulehduskipulääkkeiden suurkuluttaja. Löysi terveemmän elämän viljattoman, sokerittoman ja maidottoman ruokavalion kautta + luonnonmukaiset lisäravinteet. 39v leski, kahden kultaisen tyttären äiti. Ammatti lähihoitaja.[/author_info] [/author]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *