Rakkautta ilmassa

‘Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä’

– Antoine de Saint-Exupéry

Antoine de Saint-Exupéryn Pikku Prinssi on sydämeni kirjoja ja Pikku Prinssin sydämellä näkeminen kuuluu oman elämäni arvolähtökohtiin. Ihminen kulkee rakkauden tietä, kun sydän on mukana sekä ihmisen sanoissa että teoissa.

Maaliskuun loppupuolella Facebook sivuilleni ilmaantui Kristallipuolueen logo ja kutsu tulla tekemään muutosta. Suomeen oltiin perustamassa uutta puoluetta; puoluetta, joka aidosti välittää. Puolueessa tehtäisiin politiikkaa puhtain sydämin ja avoimin mielin.

Ilmassa oli rakkautta …

Mietin puolueen nimeä – Kristallipuolue … miten erilainen, miten vahva, miten voimakas, miten selkeä. Kristalli … puhdas, kirkas, läpinäkyvä. Puolueen logossa näkyy kristallin kirkkaus ja sydän. Ne kertovat vahvuudesta ja muistuttavat toimimaan sydämen kautta.

Ilmassa oli rakkautta …

Kristallipuolue kuulutti politiikkaan sydämellä tekijöitä. Sydämellä tekijöitä? Mahtuvatko sydämellä tekijät politiikkaan? Voisiko se olla mahdollista? En tiedä, millä kehon osalla politiikkaa tähän asti on tehty. Politiikan kiemuroita on vaikeata ymmärtää. Tapahtuu niin paljon ja toisaalta ei tapahdu mitään. Ihminen unohtuu. Nyt lähdetäänkin ihmisestä itsestään. Siitä, että ihminen arvostaa ja rakastaa itseään ja tästä rakkaudesta säteilee rakkautta eteenpäin. Rakkaus saa aikaan muutosta, muutoksia. Laajemmin ja laajemmin. Muutoksen avaimet ovat yksittäisellä ihmisellä.

Ilmassa oli rakkautta …

Politiikan tekeminen ei ole minua aiemmin kiinnostanut. Sydämellä tekeminen aina.

Muutama vuosi sitten minua pyydettiin kunnallisvaaliehdokkaaksi. Vihreiden Timo Juurikkala soitti minulle kaksi kertaa ja pyysi mukaan kuvioihin. Osasin sentään sanoa kaksi kertaa ‘EI’. Minä en ole politiikan tekijä. Olin suorastaan kauhuissani. Ehkä se oli vain unta?

Nyt etsittiin sydämellä tekijöitä.

Ilmassa oli rakkautta …

Halusin kristallinkirkkaasti mukaan sydämellä tekemään! Ilmoittauduin Kristallipuolueen Ideariiheen ja siellä olen viihtynyt erinomaisesti. Sydämellä tekeminen toisten kristallisten kanssa on mielenkiintoista ja antoisaa. Yhteisistä ajatuksista ja ideoista syntyy uutta. Uutta politiikkaa.

Ideariihessä jokaista arvostetaan sellaisena, kun on. Jokaisen mielipiteet ovat arvokkaita.

Ilmassa on rakkautta …

Kristallipuolueen muutoskutsu on kuultu! Nyt uskotaan siihen, että muutos on mahdollista. Suomen poliittiseen elämään puhaltavat rakkauden tuulet. Nyt uskotaan sydämellä tekemiseen. Rakkauteen. Ja rakkaus pysyy. Kristallinkirkkaasti totean, että haluan olla vahvasti mukana tässä uudessa rakkauspolitiikassa. Haluan olla omalta osaltani yhdessä muiden kanssa rakentamassa hyvää.

Ilmassa on rakkautta …

Kiitos kun sain jakaa,

Saila Törnebladh


[author] [author_image timthumb=’on’]https://www.kristallipuolue.fi/wp-content/uploads/2014/06/Saila.jpg[/author_image] [author_info]Saila Törnebladh – Nana Saila – the loving, caring and the most harmonizing humasex you’ll ever meet 😉 Olen elämää, ihmisiä, eläimiä, luontoa ja rauhaa rakastava Harmaahapsi. Sosiaalikasvattaja ja terapeuttisten kuvataideryhmien ohjaaja varhaiskasvatuksessa ja monikulttuurisessa perhetyössä. Muita tärkeitä virkoja: ihmisen virka ja elämän taiteilija. Olen vegaani. Köpöttelen elämää eteenpäin jokaisesta päivästä iloiten. Nauran ja hassuttelen. Sydämeni sykkii taiteen eri alueille: kuvataide, musiikki, tanssi, kirjallisuus. Ajattelen, pohdin, kohtaan avoimesti elämän eri ilmiöitä. Elämä valoineen ja varjoineen on opettanut paljon. Uskon hyvään, uskon rakkauteen. [/author_info] [/author]