kristallipuolue.fi - blogi | Puheenjohtajan kuulumiset

Puheenjohtajan kuulumiset

Tervehdys teille jäsenille, sähköpostilistalaisille ja blogin lukijoille!

Kuten olette varmaan huomanneet, niin Kristallipuolueen toiminta on ollut hiljaisilla asetuksilla viime eduskuntavaaleista lähtien. Rauhoittumisen aika on tullut tarpeeseen monille, kuten myös minullekin yhdistyksen puheenjohtajana.

Tämä kuluva vuosi on ollut hyvin mielenkiintoista aikaa monilla tavoin maailmanlaajuisesti, ja sellaisena se myös jatkuu. Koronasta voi olla montaa eri mieltä, mutta siitä useimmat ovat samaa mieltä, että se ravisteli, ja ravistelee vieläkin yhteiskuntarakenteitamme, sekä myös siihen liittyviä mielipiteitämme.

Saan lähestulkoon viikoittain viestejä, joskus useampia, siitä miten ihmiset ovat heränneet näkemään yhteiskuntamme epäkohtia, ja että he haluavat alkaa toimimaan paremman yhteiskunnan puolesta. Tuo juuri on se merkki, jota olen henkilökohtaisesti odottanut, eli että kansa herää ja aktivoituu riittävissä määrin jolloin positiivinen yhteiskuntamuutos on mahdollista.

Tuohon positiiviseen muutokseen uskon 100%:sesti, mutta se taas, että mikä Kristallipuolueen rooli siinä on, on vielä täysi arvoitus. Politiikka kuitenkin on se osa-alue elämästämme, joka ainakin vielä tällä hetkellä määrittelee hyvin pitkälti yhteiskuntamme pelisäännöt, joten saamalla muutosta sinne, muuttuu myös yhteiskunta. Sen takia koen, että Kristallipuolue tarjoaa meille todella hyvän työkalun onnellista ja yltäkylläistä elämää kohden.

Tuo muutos, myös Kristallipuoleen kautta, niin se ei tapahdu itsestään, vaan sen tekevät yksittäiset ihmiset jotka kerääntyvät yhteen. Ja koska Kristallipuolueen edustajana tätä viestiä kirjoitan, niin tämän viestin tarkoitus on kartoittaa sitä, että saammeko kasaan riittävän suuren määrän toimijoita jotka ovat valmiita antamaan yhteiselle hyvälle vaikkapa tunnin viikossa.

Kun tekijöitä on riittävä määrä, niin noista pienistä henkilökohtaisista panostuksista muodostuu suuri voima, joka myös lähtee kasvamaan jos ja kun niin on tarkoitettu.

Moni teistä on kuullut 100 apinan teoriasta, millä on todistettu se, että pienellä mutta riittävän suurella ryhmällä saadaan aikaan ihmeitä, koska tieto ja toiminta tarttuvat ihmeen tavoin muihin, varsinkin kun kaikki tapahtuu sydämistä käsin.

Tuo kyseinen luku, eli 100 hlöä, on se määrä jota tavoittelen toimintaamme mukaan, sen ollessa merkkinä siitä että nyt Kristallipuolueelle on riittävästi kysyntää.

Nyt siis kartoitankin sitä, että saamme tuon 100 hlöä kasaan, eli maksamaan v. 2020 jäsenmaksun, ja ilmoittamaan halukkuutensa antaa omaa panostaan yhteisen hyvän ajamiseen. Jos tuota määrää ei saada kasaan, niin silloin aikamme ei ole vielä, tai niin ainakin ajattelen nykyisenä puheenjohtajana.

Jos se taas saadaan kasaan mitä parhaani mukaan manifestoin, niin mikäpä sen hienompaa. Tämä aika, jota nyt elämme, tarjoaa lukuisia ihmeitä niin henkilökohtaisilla kuin yhteisillä poluilla, ja niitä me tänne olemme tulleet nauttimaan.

Riippumatta siitä saammeko tuon 100 henkilöä kasaan, niin kertyneet jäsenmaksut käytetään yhdistyksen toiminnan hyväksi.

Tein tästä samasta aiheesta 8-osaisen videosarjan ja toivon että katsoisitte sen läpi. Jos jo nyt, tai tuon videosarjan jälkeen haluat ilmoittaa kiinnostuksestasi toimintaan, niin lähetä meille siitä sähköpostia osoitteeseen kristallipuolue@gmail.com. Siinä voit myös kertoa, millainen henkilö olet ja mitä mahdollisesti haluaisit tehdä yhteisömme hyväksi.

Tilinumeromme jonne vuosimaksun (22€) voi maksaa on FI35 7997 7991 7352 21.

Kaikkea hyvää vuoden toiselle puoliskolle. Tästä tulevasta ajasta tulee varmasti hyvin erikoista ihmiskunnan historiassa, ja siitähän ne monet profetiat puhuvatkin. Kohti kultaista aikakautta!

Rakkain terveisin,

Juho Lyytikäinen
Kristallipuolue Ry:n hallituksen pj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *