kristallipuolue.fi - blogi | Terkkuja uudelta puheenjohtajalta

Terkkuja uudelta puheenjohtajalta!

Pelolla ne koittavat meidät kampittaa, nyt enemmän rakkautta tarvitaan.

 Hei hyvät ystävät.

Minulla on ilo ja kunnia olla jakamassa tätä uutista teidän kanssanne. Olen aloittanut Kristallipuolue ry:n uutena puheenjohtana. Kokouksessamme oli upeasti ihmisiä paikalla ja halukkuus antaa oma voimansa tähän yhteisen hyvän työhön oli ihailtava. Kaikki hallituspaikkamme täyttyivät uusista, että vanhoista ihmisistä hienosti. Puolueemme perustajajäsen Kreeta Karhu-Mankki jatkaa edelleen lempilapsensa hoivaamista varapuheenjohtajan roolissa, myös edellinen puheenjohtajamme, loistava verkostoituja Juho Lyytikäinen jatkaa valotyötään varapuheenjohtajan roolissa ja kolmannen varapuheenjohtajan paikan täytti päättäväisyydessään ja aloitteellisuudessan upea, Outi Hallikainen. Uuden hallituksen kokoonpanon tulette löytämään pian kotisivujemme hallitus osiosta.

Moni voi varmaan sanoihini yhtyä, kun olen miettinyt, monen monituistakin kertaa, että mitä ihmettä täällä tapahtuu?! Usea on sitä varmasti miettinyt jo pidemmän aikaa, mutta varsinkin tänä vuonna homma on saanut aivan uuden ulottuvuuden. Pelkopropaganda on saanut ihmisten terveen järjen jumiin. Liskoaivot vievät, eikä vastaanotto ole auki. Mitä tälle voi tehdä? Nyt tarvitsemme lisää rakkautta. Rakkaus on avain peloista vapautumiseeen, takaisin omaksi itsekseen palautumiseen. Itseksi, joka kykenee järkevään ajatteluun. Nyt kehoitankin säästämään hieman kriittisiä sanojaan, ja sen sijaan rakastamaan. Nyt on aika rakastaa itseään ja lähimmäistään. Heti herätessään, on hyvä muistuttaa itseään rakkaudesta, jollei se automaattisesti sieltä tule, kirjoittaa vaikka kiitoslistaa niistä hyvistä, asioista, joita elämässään on nyt, ottaa hetki aikaa itselle. Se on sen arvoista. Aamun pienillä teoilla voi olla yllättävän suuri vaikutus päiväämme ja olotilaamme. “Kuka voittaa aamun, voittaa päivän!”

Minä lähdin Kristallipuolueen toimintaan aikanaan tajuttuani, että olen tullut tänne auttamaan. Koin, että minulla on asiat ihan kivasti, etten varsinaisesti tarvitse mitään tai pärjään sillä, mitä minulla on, jotenka jäljelle jäi se, että haluan auttaa muita. Haluan antaa oman voimani yhteisen hyvän eteen. Yhteisen maailmamme parantamiseksi. Auttaa parhaani mukaan tällä, mitä minä olen. Maailman ja maamme tilaa havainnoituani, tulin siihen tulokseen, että en voi enää katsoa hiljaa sivusta, kun ihmiset, luonto ja eläimet joutuvat kärsimään, vaikka olisi mahdollista ratkaista asiat toisella tavalla. Olemme nähneet niin räikeitä esimerkkejä päättäjiemme arvomaailman vinoutuneisuudesta, että tämän ei voi antaa jatkua. Tuntuu, että suomalaisille ja maamme hyväksi, ei löydy mitään, vanhusten hyväksi ei löydy, hoitajien ei löydy, jne. mutta kun uusia hävittäjiä pitää ostaa, niin löytyy… Muihin maihin, löytyy… Liikennemerkkeihin löytyy. Yhtäkkiä ties mihin löytyy. Mistä nämä päätökset tulevat?!

Suvereenissa oikeusvaltiossa ihmiset nauttivat vapauksista. Minä haluan luoda sellaisen maailman, sellaisen yhteiskunnan, jossa jokaisella on hyvä olla. Me suomalaiset olemme maailman parasta kansaa ja meillä on maailman kaunein maa. Olemme kuitenkin kasvaneet sellaiseen kulttuuriin, että vaatimattomuus kaunistaa ja oma kehu haisee. Tässä ajassa, tämä alkaa kostautua. Minä uskon meihin. Minä uskon maamme ihmisiin. Meillä on niin älykkäitä, upeita, osaavia, tietäviä, uskovia, tekeviä, nerokkaita ihmisiä maa täysi ja koulut pullollaan, että en epäile hetkeäkään, että kun tahtotila asioiden ratkaisuun löytyy, kun haluamme tehdä ratkaisut yhteisen hyvän, yhteisen yhteiskuntamme parantamiseksi, ne löytyvät. Monelta osin nämä ovat varmasti jo olemassa.

Tiedon jakaminen on tulevaisuutta. Sen pitäisi olla enemmänkin jo nykyisyyttä. Tietoa jakamalla rikastumme kaikki. Tiedon jakaminen on avain yhteiseen hyvinvointiin ja vaurauteen. Tieto ei kuulu vain rikkaille tai etuoikeutetuille. Tieto kuuluu kaikille. Tänä päivänä tietoa onkin jo onneksi kaikkien käsillä enemmän ja helpommin, kuin kenties koskaan aiemmin. Lähes jokaisella maassamma ja hyvin suurella osalla maailmassa on pääsy internetiin ja sen valtaviin tietolähteisiin. Emme voi enää vedota siihen, että emme tiedä. Tieto hyvinvoinnista, hyvästä elämästä, puhtaasta energiasta ja kaikesta maan ja taivaan välillä on olemassa, kun sen vain osaa löytää.

Kaikki olemassa oleva tieto ei ole tietenkään aitoa tietoa. Suuri osa on propagandaa ja suoranaista harhaanjohtamista. Monen oikeankin tiedon joukossa voi olla palasia, jotka johtavat kokonaisuudesta harhaan. Ihmiseltä vaaditaan tarkkuutta tiedon havainnoinnissa. Ihmisen täytyy puntaroida asioita ja nämä asiat täytyisi puntaroida itsensä, oman sydämensä kautta.

Me jokainen ihminen olemme varustettu valetutkalla. Eli me tunnistamme sen, mikä on totta ja mikä on valhe. Tietenkään tällaista ei ole meille kerrottu ja näin ollen tämä jalo taito onkin monelta hukassa ja voi vaatia hieman aikaa, että sen oppii tunnistamaan, mutta se on siellä. Me olemme ihmeellisiä olentoja varustettuna rajattomalla potentiaalilla.

Oikeat asia tuntuvat kokonaisilta, oikeat asiat tuntuvat rakentavilta. Oikeat asiat, oikea tieto, tuntuu sammuttavan jotain janoa meissä. Uteliaisuus saa herätä, mutta hämmennyksen tuntu ja se, että ilmaan jää paljon kysymysmerkkejä ovat vinkkejä siitä, että jotain jäi nyt uupumaan ja silloin kannattaa arvioida tietoaan, lukemaansa uudestaan.

Meillä on paljon tehtävää. Meillä on paljon siivottavaa. Onneksi me emme ole yksin. Paraikaa eri puolueet ilmoittavat kunnallisvaaliehdokkaistaan ja tulette kuulemaan piakkoin myös meidän ehdokkaistamme. Ilokseni saan ilmoittaa kannattajakorttikeräyksemme alkaneen. Myös tästä tulee kotisivuille kohdat. Keräämme paperisia kannattajakortteja, mutta oikeusministeriö on ilmoittanut, että 1.1.2021 tulee voimaan sähköinen kannattajakorttikeräysmahdollisuus, jonka aiomme tietysti hyödyntää, jotenka nyt saa puhua. Nyt saa kertoa kaikille, että nyt tämä tapahtuu. Tavoitteemme on saada kaikki tarvittavat kannatuskortit täyteen jo tammikuussa, jotta voisimme osallistua kuntavaaleihin oman puolueemme nimissä.

Suomi tarvitsee uudenlaisia tekijöitä sekä kunnallispolitiikkaan, että eduskuntaan. Tekijöitä, jotka ovat aidosti äänestäjiensä, kansalaisten puolella. Tekijöitä, jotka kuuntelevat sydäntään, omaa tuntoaan, ja tunnistavat sen, että teenkö minä tätä itsekkäistä syistä ensin vai muiden auttamiseksi. Mielestäni päättäjiltämme ei suurimmalta osalta ainakaan puutu osaamista hommista, joita he tekevät, kyse ei ole siitä, ettäkö he olisivat tavallaan epäpäteviä töihinsä. Heiltä näyttää vain puuttuvan tahtotila toimia kansansa edun mukaisesti ja silloin lähes kuka tahansa, kuka haluaa tehdä oikein, on pätevämpi. Kaiken voi oppia, taitoja voi kartuttaa, kyllä vanhakin koira oppii uusia temppuja, mutta jos sydän on paatunut tuntemasta kansansa hätää eikä tahtotilaa asioiden korjaamiseksi löydy, on se aivan sama kuinka monta titteliä nimen edestä löytyy tai kuinka pitkä luottamustoimien lista on CV:ssä. Me tarvitsemme nyt aitoja hyväntekijöitä, jotka haluavat tehdä niin kuin on oikein.

Nyt mennään!

Rakkaudella ja ilolla

Kristallipuolue ry:n hallituksen puheenjohtaja

Taru Vuorela

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Leave a Comment

Your email address will not be published.