Kokemukseni Kristallipuolueen ehdokkuudesta

Kokemukseni Kristallipuolueen ehdokkuudesta

Minua ei koskaan ennen elämässäni ole kiinnostanut politiikka, ainoastaan sen jälkeen, kun lähdin Kristallipuolueen ehdokkaaksi. Ennen viime kevättä äänestin vain yhden kerran europarlamenttivaaleissa sitoutumatonta henkilöä sen vuoksi, kun tykkäsin hänen hauskasta julisteestaan. Viime keväänä äänestin puoluetoveria.

Pari vuotta sitten kaverini Juho Lyytikäinen sanoi, että nyt olisi aika henkisten ihmisten lähteä mukaan politiikkaan. Ja kuulin saman viestin Kryonilta, joka on kanavoitu entiteetti. Hän on joskus ollut yksi henkisistä oppaistani. Emmin vielä maaliskuun lopulla lähdenkö mukaan vai en. Päätökseni tuli sen jälkeen, kun Juho Lyytikäinen oli Anni Sinilahden haastattelussa ja kertoi, miten Kristallipuolue tarvitsee lisää ehdokkaita, että olisi joku mahdollisuus pärjätä vaaleissa.

 

Kokemukseni ehdokkuudesta oli erittäin positiivinen ja tapasin monia hyväsydämisiä ja avoimia ihmisiä. Tuntuu kuin Kristallipuolueessa olisimme perhe tai ainakin samaa heimoa. Olen lähtemässä mukaan ehdokkaana myös tuleviin hyvinvointialueiden vaaleihin, jotka järjestetään tammikuussa. 

 

Oli kiva olla myös Kristallipuolueen vaalikojun meiningissä mukana. Me laulettiin, tanssittiin ja halailtiin sekä yhdessä että myös joidenkin ohikulkijoiden kanssa. Kävimme mielenkiintoisia keskusteluja joidenkin äänestäjien kanssa. Oli myös todella kivaa tavata niin monia meidän puolueen tukijoita, jotka tulivat jopa joka päivä moikkaamaan meitä Kampin edessä. 

 

Ainoa asia, mistä en tykännyt tässä hommassa, oli vaalikoneisiin vastaaminen. Ensi vaaleissa vastaan ainoastaan Ylen vaalikoneeseen, koska se on kaikkein laajin ja suosituin.

 

Sain ainoastaan 17 ääntä. Kukaan meidän puolueessa ei päässyt läpi. Vaalisysteemi ei ole reilu, sillä se suosii suuria puolueita. Parhaimmillaan yksi ehdokkaamme Helsingissä sai yli 600 ääntä, mutta se ei riittänyt, koska meillä ei ollut montaa ehdokasta. Tietääkseni joissain suurpuolueissa parisataa ääntä jo riitti kuntavaltuustopaikkaan. 

 

Oliko tämä kaiken vaivan arvoista? Ehdottomasti!! Ei ole väliä, mennäänkö mukaan politiikkaan vai ei, rehellisesti sanottuna en itsekään edes haluaisi lähteä mihinkään tylsiin istuntoihin mukaan. Tärkeää on, että tuodaan uutta henkistä tietoisuutta kansan pariin. Tunnen, että erityisesti tulevissa hyvinvointialuevaaleissa Kristallipuolueella on erittäin merkittävä asema, koska olemme henkisyyden ja terveyden puolestapuhujia. 

 

Joten kannustan kaikkia, jotka tuntee kutsun sydämessään, lähteä muuttamaan ihmiskunnan tulevaisuutta, tulemaan mukaan Kristallipuolueen ehdokkaaksi. 

 

Narahari Prem 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email