Viesti luontaishoitojen edistämiseksi

Viesti luontaishoitojen edistämiseksi

Elämme aikaa, jolloin koronan luoman varjon takana on monta muuta tärkeää tapahtumaa käynnissä. Suomessa yksi niistä on niin sanottu “puoskarilaki”, joka rajoittaisi huomattavasti luontaisten hoitomuotojen käyttöä.

Totuus on, että luontaishoitoja on käytetty paljon pidempään kuin patentoitavia lääkkeitä ja että niistä on saanut hyötyä hyvin suuri osa meistä. Isovanhemmillemme luontaiset hoitomuodot olivat itsestäänselvyys.

Kuitenkin viime eduskuntavaaleissa lääketeollisuuden sponsoroima Lääkäriliitto kertoi avoimesti pyrkimyksensä vaikuttaa hallitusohjelmaan, riippumatta siitä mikä vaalien tulos olisi, sillä varsinkin suurien eduskuntapuolueen päättäjät olivat kohderyhmänä yhteistyölle.

Ja noin on myös käynyt. Nyt on käynnissä Lääkäriliiton ja hallituksen toteuttama kampanja, jolla pyritään keskittämään terveydenhuollon tarjontaa yhä enemmän piikki- ja pillleriyhtiöille.

Nyt on tiedostamisen lisäksi syytä herätä toimintaan.

Katsommeko vain sivusta sitä “kehitystä”, miten terveyden sijasta ylläpidetään sairauksia, josta kertoo koko ajan kasvava lääkemyynti?

Vai ymmärrämmekö oman vastuumme terveydestämme, ja siitä, miten hoitaa sitä?

Toivon, että valitset jälkimmäisen.


Avaan näkemyksiäni lisää oheisella videolla.

Juho Lyytikäinen
varapuheenjohtaja
Kristallipuolue rp.

Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email