Näky

Näky

Näin unta viime yönä ja se tuntui varsin todelliselta näyltä. Matkustin bussissa, johon tuli koronapassitarkastus. Suljin kännyn nopeasti ja väitin tarkastajalle, että lataus loppui. Onneksi pääsin pälkähästä. Sama toistui metrossa hieman myöhemmin samana päivänä, mutta nyt jäin kiinni, koska tarvittavaa koronapassia ei ollut saatavilla. En kuitenkaan nähnyt, miten minulle kävi.

Olemme ajassa, jossa kysytään voimia ja rohkeutta. Tiedän, ettei tämä ole sinulle mikään yllätys sillä sinua on valmisteltu näitä aikoja varten. Jos pidät pintasi sinnikkäästi, etkä anna viranomaisen päättää itsesi piikittämisestä, joudut yhteiskunnassa toisen luokan kansalaiseksi, syrjittyjen joukkoon. Tämä skenaario aukeni todemmaksi tänä syksynä, emmekä tätä junaa voi enää pysäyttää.

Näiden aikojen lohdutus on se, että voimme jokaisen ihmisoikeuksiamme loukkaavan nöyryytyksen kääntää voitoksi. Joka kerta, kun “passimme” ei oikeuta tekemään jotakin, voimme työstää siitä syntyvät häpeän, vihan, pelon, surun ja ulkopuolisuuden tunteet kehossamme rakkaudeksi. Joka kerta kun elämänpiirimme kapenee, voimme valita paniikin sijaan rentouden ja katsoa todellisuutta omin silmin. Tämä johtaa niihin reaktioihin, jotka tuovat tilanteeseen toisenlaisen asenteen ja näkökulman. Tunnet yhä voimakkaampia hyvän olon ja ilon tunteita. Jos todella kuljemme kohti uneni viitoittamaa yhteiskuntaa, niin ihmisten oletetaan alistuvan täysin vallitsevalle järjestelmälle antaen sille kehonsa ja mielensä. Kaikki ne, jotka asettuvat tämän järjestelyn ulkopuolelle, koetaan yhteiskunnan uhkana. Toisinajattelijoiden kokoontumiset yritetään estää ja varsin nopeasti netistä häviävät kaikki eripuraiset viestit. Kauppoihin ja ravintoloihin ei ole enää menemistä ja lopulta maksukortitkin ovat vain järjestelmän puolustajien käytössä.

Photo by Benjamin Davies on Unsplash  

Pidä mielessäsi, ettei tämä mielivaltainen aika kestä kauan, vain muutamia vuosia. Ja keksit aina keinon, jolla selvitä seuraavaan päivään. Innovatiivisuutesi lisääntyy sitä myötä, kun vaihtoehdot kapenevat. Ihmettelet päivä päivältä luovuutesi määrää, kun elämäsi muuttuu samalla sisäisesti jatkuvasti rikkaammaksi. Jos olet tähän mennessä saanut meditoidessasi upeita kokemuksia, ne eivät ole vielä mitään niiden sfäärien rinnalla, joihin nyt lisääntyvä pimeys sinut kampeaa. Jokainen kokemus, joka heijastaa jumiutunutta yhteiskuntaa, lisää tyyneyttä ja harmoniaa. Opit pian näkemään kaikessa isomman kuvan ja intuitiosi johtaa sinut parhaille reiteille. Saat täysin uudenlaisia mahdollisuuksia elää kaiken tämän keskellä.

Toki surettaa minuakin kaikki se, mikä jää nyt aika nopeasti ja rajusti taakse. Nekin tutut ihmiset, jotka
arvioivat sinua riskinä eivät halua olla enää tekemisissä. Murehdi rakkaita ihmisiä, jotka alistuvat järjestelmälle ja joihin on vaikeampi saada enää entisenkaltaista yhteyttä.

Surutyötä tehdessäsi voit lohduttautua, että kaikki tulevat omassa tahdissaan kyllä vielä rakkauden polulle. Jokainen on ennen syntymäänsä suunnitellut oman polkunsa. Tapahtuu väistämätön kehityskulku, johon me aktiivisesti kaikki vaikutamme. Kukaan ei jää tällaisen järjestelmän uhriksi kovin pitkiksi ajoiksi.
Kaikki totalitääriset systeemit kaatuvat aikanaan ja niin tämäkin.

 

Ilon ja Valon lähetti Pohjolasta

Kirjoitan ymmärtääkseni, mitä täällä tapahtuu ja miten suhtautua siihen viisaasti ja elämään luottaen.