Esa Suvivirta

Maailma on kaunis,kun elää sydämellä.

Luonto, puhdas ilma ja ruoka kuuluu kaikille.

 

 

Olen Esa Suvivirta ja olen ehdokkaana Pirkanmaan vaalipiirissä Kristallipuolueen listoilla.

Olen 54-vuotias. Synnyin pieneen kylään nimeltä Nastola lähellä Lahtea. Olen siis asunut Lahdessa, Helsingissä, Järvenpäässä ja nyt Kuopiossa. Minulla on kotona kaksi lasta ja vaimo, 4 kissaa, kilpikonna ja koira. Heräsin henkisyyteen 2000-luvun alussa. Ensin tutustuin Feng Shui -kirjoihin ja sen jälkeen kävin Feng Shui -kurssin. Valmistuin kyseiseltä kurssilta, jonka jälkeen ihastuin rumpuun ja kävin siihen liittyen kaksi erilaista rumpukurssia. Olen käynyt tutustumassa erilaisiin uskontoihin ja paljon matkustellut ulkomailla, jotta saisin ymmärtää oikeaa elämää. Kaikki nämä ovat avanneet silmäni.

Luin Diana Cooperin kirjan “2012 ja sen jälkeen” ja muitakin hänen teoksiaan. Erilaisten kurssien ja kirjojen avulla opin meditoimaan. Olen myös perehtynyt kiviin ja kristalleihin. Osaan tehdä erilaisia hoitoja, kuten hermoratahierontaa ja aurakentän puhdistusta rummulla, savulla ja kivillä. Olen erittäin kiinnostunut muiden auttamisesta ja teen sitä suurella sydämellä.

Osallistuin etänä Kalevi Riikosen meditointiin, jossa haluttiin vuoden 2019 eduskuntavaaleihin sydämellä mukana olevia kansanedustaehdokkaita. Ennen tätä minua ei ikinä ole kiinnostanut mikään politiikka. Mutta nyt tämä kolahti minuun. Halusin heti Kristallipuolueen listoille ja nyt olen mukana. Haluan vielä tavata Dalai laman ja Äiti Amman. Ostin myös Antti Heikkilän kirjan “Lääkkeetön elämä”, kun siitä nousi suuri kohu. Minulla on kova halu lukea erilaisia henkisiä kirjoja ja matkustaa paljon eri maissa.

Me olemme nyt heräämässä uuteen aikaan, joka on sydämen mukaanottamista. Ei voida jatkaa vanhaa politiikkaa, jossa vain miehet hallitsee ja jyrää toisiaan alistamalla ja sotimalla. Näin ei voi jatkua. Muutos parempaan maailmaan, jossa luontoa, eläimiä ja ihmisiä arvostetaan on tehtävä nyt.

Tämä aikakausi on sydämellä elämistä varten. Maailma on kaunis, kun elää sydämellä. Sydämellä luodaan kauneutta, taidetta ja toisten huomioonottamista. Kaikki on parempaa, ei ole huonoja päiviä, ei nälkää, kurjuutta tai sotaa. 

Nimeni ESA tulee sanoista: E: Elä A: Aidosti S: Sydämellä.

Olen ammatiltani moniosaaja Ikealla. Työskentelen ravintolassa, puuseppänä, lapsiparkissa, hygieniatestaajana ja myös kassalla. Paljon lisää erilaisia tehtäviä on vielä tulossa. Uuden oppiminen on aina jännää ja kiinnostavaa. Näin ei pääse kyllästymään töissä ja on aina monitaitoinen, jos on vaikka paikattava sairaslomalaista, kesätyöntekijää tai mitä vain…

Olen iloinen valon ja kristallin lapsi.

Me tarvitsemme politiikkaan sydämellä eläviä kansanedustajia, jotka kääntävät kurssin oikeaan suuntaan. Otetaan nuoret mukaan politiikkaan ja töihin. Vanhusten eläkeikää ei saa pidentää. Kukaan ei halua liian vanhana enää olla pakon takia töissä. Elämässä on muutakin, kuin vain työtä. Kun nuorille ei anneta työtä ja koulukin on vain suurta kilpailua, tyhjien sanojen ulkoa opettelua, monet tippuvat pois kyydistä. 

Tietoa pitää osata käyttää. Sellainen on oikeaa opetusta. Nyt nuoret turhautuvat, heitä lääkitään tyhminä ja yli-vilkkaina. Tällainen koulutus luo eriarvoisuutta. Monet putoaa ja riski erilaiseen ongelmalliseen käyttäytymiseen kasvaa, he voivat jäädä huumekierteeseen, eivät kykene töihin ja rahat on hankittava rikollisesti. 

Pidän siitä, että asiat hoituvat helposti ja kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti. Meidän on otettava päätöksenteossa huomioon vanhukset, lapset ja luonto, heidän todellisen arvonsa mukaan, emme saa katsoa vain rahaa, tuloksia ja taseita. Kaikkea ei voi mitata rahassa.

 

Lisää minusta:

Luin Rainbow Eaglen kirjan: “Kävele luonnossa”

Olen jo kolme kertaa tavannut Rainbow Eaglen ja osallistunut Pyhäpiippu-seremoniaan ja kahdelle muulle luennolle. Tänä kesänä aion taas tavata hänet. Minua kiinnostaa kovasti intiaanien kunnioitus luontoa ja eläimiä kohtaan.

Tässä pieni intiaanien viisaus: ”Älä kulje takanani en halua johtaa sinua. Älä kulje edessäni, en halua seurata sinua. Kulje vierelläni ja ole minun ystäväni.”

Olen paljon oppinut hienoja asioita Rainbow Eaglelta. Intiaanit kunnioittivat paljon isoäitejä ja isoisiä. Esimerkiksi Isoäiti viljeli maata samoin tytär, teltta ja muu omaisuus olivat naisten hallussa. Jos mies kohteli huonosti Vaimoaan, löysi teltan edestä viltin ja ruokakupin, oli Miehen lähdettävä. Hänellä ei ollut muuta omaisuutta, jos ei ollut itse pystynyt tekemään asetta tai ottamaan villihevosta kiinni. Tämä oli yksi esimerkki paljon muutakin kerrottavaa olisi. Pyhästäpiipusta ja muustakin. 

Rakkaudella Esa Suvivirta.

Tässä sähköpostiosoiteeni esa.suvivirta@hotmail.com

Tai puhelinnumeroni, jos haluat soittaa 0443412203

 

 

Olen Pirkanmaan ehdokas nro 106!

Tämä muutos, se tehdään yhdessä.

Yksi Kansa – Yksi Planeetta – Yksi Aika

Me olemme maailman perhettä, kansoina ja yksilöinä, ja asumme yhteisellä planeetalla. Nyt, on se aika, jolloin ymmärrämme yhteisen onnellisuuden tärkeyden ja toimimme sen eteen.”

Täytä Kannattajakortti ja Tue Muutosta!

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Tietoja ei myöskään jaeta eteenpäin.

Kerro kavereillesi...
  • 96
    Shares
  • 96
    Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.