Antti Korpelainen

Antti Korpelainen

Hallituksen Jäsen

 

Elämä on ihmeellisempää kuin osasin koskaan kuvitella. Uteliaisuus, avoimuus ja ennen kaikkea raaka rehellisyys kohtaamaani auttoivat kuorimaan mysteerin sipulia kerros kerrokselta. Tämä etsimisen polku johdatti minut absoluuttisesta ihmislajin sukupuuton pelosta täydelliseen rakkauden autuuteen.

Pyrkimys auttaa muita elämää kanssani jakavia olentoja omien lahjojeni mukaisesti on ollut sisäsyntyisesti mukana jo pitkään. Ennen henkistä heräämistäni toimin Vihreissä puoluekatiivina, työskentelin nollapäästöisten teknologioiden parissa ja harrastin itsenäisenä ilmastoaktivistina eri tavoin.
Joku voisi ajatella, että pintapuolisesti päivänpolitiikan aiheissa mielipiteeni ovat nykyisin rajusti erilaisemmat verrattuna vihervasemmistolaiseen ajatteluun. Kuitenkin uskon, että pintaa syvemmältä meitä yhdistää täysin sama intentio yhteiseen hyvään.

Matkan varrella koettua ja opittua...

Vapaus

Olemme kaikki yhteisen todellisuutemme kanssaluojia. Jokaisen tulee saada olla ja elää ilman manipulaatiota, ohjelmointia, kontrollia ja alistamista, vapaasti itseään toteuttaen. Yksilön vapaan tahdon maksimointi on ensimmäinen poliittinen peruspilarini.

Rakkaus

Olemme kaikki yhtä ja samaa tietoisuutta ymmärtämässä itseään. Tämän tietoisuuden puhtain muoto on rakkaus, jonka voima ohjaa meitä kohti harmoniaa itsemme, toisten ja ympäristömme kanssa. Systeemin kokonaisvaltaiseen harmoniaan suuntaaminen on toinen poliittinen peruspilarini.

Hauskanpito

Olemme elämässä oppimassa, mutta myös pitämässä hauskaa. Elämme jo keskellä yltäkylläisyyttä, josta riittää huomattavasti pienemmällä työnteolla perustarpeet kaikille. Toimeentulon stressaamisen sijaan voisimme vapautua nauttimaan elämästä. Nautinnollisemman elämän mahdollistaminen on kolmas poliittinen peruspilarini.