Hanna Lindström

Hallituksen Jäsen

Suurin on Rakkaus

Tämä mottoni jo vuosien takaa on joka hetkessä ajankohtainen. Rakkaus on kaiken alku ja juuri, se on onnellisen elämän energialähde. Rakkaus on minussa, sinussa, meissä; kaikkialla ja kaikessa. Rakkauden voima voittaa kaiken muun, ikuisesti ja aina.

Matkan varrella koettua ja opittua...

Tärkein matka on matka omaan sisimpään

Oma matkani niin valoine kuin varjoineenkin on ollut löytöretki mm. itsearvostuksen, vahvan intuition sekä kiitollisuuden äärelle, mutta onneksi minulla on silti vielä paljon opittavaa. Rakastan haastaa itseäni jatkuvaan itsetutkiskeluun sekä aitoon ja paljaaseen totuudellisuuteen; joka päivä, joka hetkessä. Ja miten siitä nautinkaan, kun olen taas löytänyt itsestäni jotain uutta ja ihmeellistä! Mutta mitään et voi oikeasti löytää ilman peilejä eli muita ihmisiä. Me tarvitsemme toisiamme henkisen kasvun tiellä.

Oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden puolesta

Politiikkaan ja Kristallipuolueeseen lähdin mukaan huhtikuussa 2021 vahvan sisäisen palon johdattamana. En enää voinut olla hiljaa ja vain katsoa sivusta, kun ihmiset ja luonto voivat huonosti. Haluan omalta osaltani vaikuttaa siihen, millaisessa maailmassa haluamme elää. Kaikki haluavat voida hyvin. Onnellisuuden äärelle löydämme palauttamalla luontoyhteyden sydämiimme sekä olemalla rakkaudellisia ja rehellisiä niin itseämme kuin toisiamme kohtaan. Nyt on aika muutokselle ja muutos lähtee aina itsestä.

Kiitollisuuden maaginen voima

Joka päivä löydän asioita, joista olla kiitollinen. Jopa kurjalta tuntuvista tilanteista on aina löytynyt aiheita kiitollisuuteen. Ja kun on aidosti kiitollinen kaikesta, niin elämään virtaa kuin taianomaisesti lisää kaikkea hyvää, josta voi taas olla kiitollinen. Ja onnellisuus kasvaa kiitollisuuden lisääntyessä. Hyvä kasvattaa hyvää. Mistä voimme tänään olla kiitollisia?