Janne Laakso

Puheenjohtaja

Universaali matkaaja. Matkalla kohti sisäistä unelmaa rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti lähellä sydäntä. Ihmiskunnan lähetti, joka haluaa hyvää kaikille, muutosten kautta. Oikea valinta Kristallipuolue.

Matkan varrella koettua ja opittua...

Totuuden matka

Totuuden matkani alkoi v.2011. Herättyäni totuuteen, löysin myös rakkauden uudella tavalla. Matkani ei ole ollut kuoppainen, mutta sitäkin pidempi. Totuuden matkalla etsin hyvinvointia elämään sekä haluan jakaa sitä kaikille ja kaikelle. Totuus koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa. Totuuden esille tuominen vaatii rohkeutta, päättäväisyyttä sekä omasta egosta luopumista. Kaiken tämän myös teen.

Kiitollisuuden ilo

Kiitollisuus löytyy itsestämme. Kiitollisuus ei löydy ulkopuoleltamme. Voimme olla kiitollisia siis kaikesta mitä meissä, ja meillä on. Kun kiitollisuus tulee todeksi elämässämme, alamme yksinkertaisesti elämään parempaa elämää. Kun alamme elämään parempaa elämää, löydämme ilon. Rakastakaa itseänne, eläkää kiitollisuuden kautta.

Rakkaus elämään

Iloitkaamme. Me ihmiset olemme liian vakavia ja murehdimme aivan liikaa asioista. Iloitkaamme joka hetkestä ja kaikesta mitä meidän ympärillämme on. Nauttikaamme asioista mitä meillä on. Katsokaamme ja nähkäämme elämän hienous kaikessa. Ajatelkaamme, että jokainen asia mikä täällä on elossa tai luotu, on meitä varten. Kunnioittakaamme kaikkea elämää ja kaikkea luotua. Käyttäytykäämme sillä lailla, että kaikki mitä näemme, on ainutlaatuista, arvokasta ja ainutkertaista. Tuntekaamme tätä tuulessa, lehtien värinässä, linnun lauluna ja kukkien tuoksuna. Avatkaamme silmänne sille ja uskaltakaamme nähdä elämän läsnäolo kaikessa ympärillämme.