Leena Fredriksson

Hallituksen jäsen

 

Nyt on aika kokoontua yhteen ja luoda se maailma, jossa haluamme elää. Haluan puhdistaa planeettamme valheista, hyväksikäytöstä ja väkivallasta. Sen lisäksi, että valtamedia ei kerro totuutta maailman asioista, se vääristelee tilastoja ja pitää yllä pelkoa. Pelolla on pyritty hallitsemaan maailmaa jo vuosituhansia. Nyt valtarakenteet alkavat kuitenkin luhistua ja ihmiset ovat valmiita muutokseen. Minä ainakin olen. Haluan elää ilon, rakkauden ja hyväksymisen ilmapiirissä. Voimme yhdessä tehdä muutoksen yksinkertaisesti vain alkamalla toteuttaa näitä arvoja. Ensin meidän täytyy koko ihmiskuntana katsoa peiliin ja hyväksyä se, että suuri määrä pahuutta on edelleen planeetallamme. Meidän tulee seistä vahvoina omassa voimassamme ja todeta, että tämä ei enää käy.

Nyt on muutoksen aika!

 

Matkan varrella koettua ja opittua...

Uuden ajan koulu

Olen 39- vuotias opetusalalla työskentelevä nainen. Olen koulutukseltani sekä filosofian että kasvatustieteen maisteri: opettaja, opinto-ohjaaja, tulkki ja kääntäjä. Lisäksi olen yinjooga- ja meditaatio-ohjaaja. Vahvin osaamisalueeni on siis koulutus- ja opetusalalla, ja olen sitä mieltä, että Suomen koko koulutusjärjestelmä on radikaalin muutoksen tarpeessa. Koulussa tulisi mielestäni opiskella elämisen taitoja, oman potentiaalin aktivoimista, tunteiden käsittelyä, luonnonmukaista elämistä niin ruoan, hoitojen kuin kuluttamisenkin suhteen ja valottaa esimerkiksi historian tapahtumia monenlaisista näkökulmista. Täältä voit tutustua tarkemmin ajatuksiini uuden ajan koulusta: 

Uuden ajan koulu, Totuuden Etsijät

 

Rokotevauriot herättivät

Heräsin siihen, että kaikki ei ole sitä mitä olen kuvitellut sen olevan, noin viisi vuotta sitten. Kuopukseni oli silloin vauva, ja ystäväni kertoi minulle oman lapsensa vakavista rokotevaurioista. Olin ihmeissäni, sillä minulle ei oltu koskaan neuvolassa mainittu, että rokotteista voisi tulla vakavia sivuvaikutuksia. Lähdin tutkimaan asiaa ja huomasin, että vastaavia kokemuksia oli valtavalla määrällä ihmisiä. Heidän tarinansa eivät vain koskaan päässeet julkisuuteen koska jokainen esiintuloyritys sensuroitiin jokaisesta lehdestä, tv-haastattelusta, tai mistä tahansa valtamediasta.

Sydämen avautuminen

Sensuroinnin kautta minulle alkoi avautua muidenkin totena pitämieni asioiden toinen puoli, joka oli usein täysin päinvastoin kuin mitä olin luullut. Tie johti minut kyseenalaistamaan kaikki elämäni uskomukset, mikä johti suuriin elämänmuutoksiin, kaikkine kuoppineen ja mutkineen. Tämä matka itseen jatkuu edelleen. Vaikka tie ei ole aina helppo, sain palkinnoista kauneimman: oman sydämeni avautumisen.