Olivia Hanna Del Olmo

Hallituksen Sihteeri

 

Nyt on aika siirtää vastuu hyvinvoinnistamme ja elämästämme meille itsellemme!

Viimeiset vuodet ovat mahdollistaneet yhä useammalle meistä hetken pysähtyä ja tunnustella omaa elämää ja sitä myötä myös maailmaa, jossa haluamme elää. Suomen valtion johdon syöttämä yksipuoleinen uutisointi valtamedian avustuksella sekä sensuuri ei ole voinut jäädä keneltäkään huomaamatta aikana, jossa vain yksi meille tarjottu totuus on sallittua.

Olipa kyseessä sitten ilmasto-, maahanmuutto-, Nato, tai vaikkapa korona politiikka, ihmiset kaipaavat näkyville eri asiantuntijoiden aitoa vuoropuhelua  ja totuudenmukaisempaa uutisointia.

Me kaikki olemme langenneet manipuloinnin kohteeksi ja kun huomaamme sen, on aika ottaa enemmän vastuuta itsestämme ja hyvinvoinnistamme. Sillä vasta voimalla itse hyvin, kykenemme todella auttamaan ja pitämään huolta myös läheisistämme, yhteisöstämme ja lopulta koko maastamme.

Samalla kun pohdimme minkälaista tulevaisuutta haluamme rakentaa itsellemme ja tuleville sukupolville, on meillä mahdollisuus nousta omaan voimaan ja luoda jotain rakkaudellista hyvää sekä ravistella itsemme pois tästä nykyisestä pelon ja vastakkainasettelun ilmapiiristä.

Kristallipuolueella on oma tehtävänsä ja paikkansa tässä ajassa politiikan omanatuntona, ilon, totuuden ja rakkauden kautta.

Matkan varrella koettua ja opittua...

Kutsumus Kristallipuolueeseen

Toimin Kristallipuolueen hallituksen sihteerinä, auttaakseni kotimaatani, uuden tasavertaisemman ja inhimillisemmän suunnan löytämisessä.

Pyrin tuomaan puolueeseen kristallinkirkasta yhteistyö- ja uudistumiskykyä, avoimuutta sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ajatuksia suurella sydämellä.

Kristallit kuvastavat itselleni mm. läpinäkyvyyttä ja nyt on viimein aika tehdä politiikkaa totuudesta käsin, ilman sidonnaisuutta puoluekuriin tai puoluerajoihin.

Lähellä sydäntäni olevat valtakunnalliset tavoitteet ovat erityisesti Suomen itsenäisyys, omavaraisuus sekä kansalaisten vapaudet ja oikeudet.

Allekirjoitan kaikki Kristallipuolueen teesit ja haluan auttaa omalta osaltani luomaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja niiden toteuttamiseen.

Omaa historiaa ja osaamista

Synnyin vuonna ’85 savolaiseen perheeseen ja sain elää onnellisen ja tasapainoisen lapsuuden ja nuoruuden.

Nykyinen kotini löytyy Jyväskylästä ja viimeiset kymmenisen vuotta olen panostanut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, niin itseni kuin perheeni iloksi ja hyväksi.

Olen liittänyt tähän itsetutkiskelun työkaluja, kuten joogaa, hengitysharjoituksia ja kylmäaltistuksen, eli avantouinnin. (Ihan parasta mielenhallintaa ja virkistävää luonnonvoimaa ihan kaikille.)

Koulutukseltani olen mm. restonomi ja olen tehnyt töitä myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtävissä eri aloilla, niin Suomessa kuin ulkomailla. Valmistuin tänä keväänä (2022) ammatilliseksi opettajaksi

JAMKista, liiketoiminnan ja matkailun aloille. Nautin jatkuvasta tietotaitoni päivittämisestä ja uuden oppimisesta ja olen myös yhdistystoiminta-aktiivi.

Koen että avoimuus, rohkeus ja lapsen kaltainen uteliaisuus – iloa koskaan unohtamatta – vievät näppärästi elämässä eteenpäin!

Nykypäivän koulutuksessa näenkin tärkeänä lisänä sisäisen ja ulkoisen maailman vuoropuhelun opettamisen.

Tämä lisäisi yhteisöllisyyttä ja rikkaampaa tulevaisuutta.

Rakas yhteys Espanjaan ja Suomeen

Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa lasta sekä karismaattinen espanjalainen aviopuoliso.

Olemme saaneet asua ja työskennellä molempien kotimaissa oppien eri kieliä ja kulttuuria. Kiitollisena koen, että elämän yksinkertaiset asiat kuten luonto, hyvä ravitseva ruoka, musiikki ja syvälliset keskustelut positiivisella otteella saavat ihmeitä aikaan.

Lopuksi yhdyn täysin Lauri Tähkän laulun sanoihin: ”Minun Suomeni on tähtitaivaan alla. Minun Suomeni on auki kokonaan. Ja sen löysin kun mä kuljeskelin tuolla maailmalla. Minun Suomeni on kaunein päällä maan.