Olivia Hanna Del Olmo

Hallituksen Sihteeri

 

Nyt on aika siirtää vastuu hyvinvoinnistamme ja elämästämme meille itsellemme!

Viimeiset vuodet ovat mahdollistaneet meille kaikille hetken pysähtyä ja tunnustella omaa elämää ja sitä myötä myös maailmaa, jossa haluamme elää. Nykyisen valtion johdon syöttämä propaganda valtamedian avustuksella sekä suuri sensuurin määrä ei ole voinut jäädä keneltäkään huomaamatta globaalin koronarokotekampanjan aikana. Minkälaista tulevaisuutta haluamme sitten rakentaa tuleville sukupolvillemme rakkaassa ja kauniissa maassamme? Olisiko viimeistään nyt aika nousta omaan voimaan ja luoda jotain rakkaudellista hyvää ja sitä kautta ravistella itsemme pois nykyisestä pelon ja vastakkainasettelun ilmapiiristä. Vastaus on kyllä ja luotan siihen, että Kristallipuolueella on oma tehtävänsä ja paikkansa tässä luomistyössä ilon, totuuden ja rakkauden avulla.

Matkan varrella koettua ja opittua...

Kutsumus Kristallipuolueeseen

Toimin Kristallipuolueen hallituksen sihteerinä, auttaakseni Suomea, uuden tasavertaisemman ja inhimillisemmän suunnan löytämisessä. Pyrin tuomaan puolueeseen kristallinkirkasta yhteistyö- ja uudistumiskykyä, avoimuutta sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ajatuksia suurella sydämellä. Kristallit kuvastavat itselleni mm. läpinäkyvyyttä ja nyt onkin aika tehdä politiikkaa totuudesta käsin, ilman sidonnaisuutta puoluekuriin tai puoluerajoihin. Lähellä sydäntäni olevat valtakunnalliset tavoitteet ovat erityisesti Suomen itsenäisyys, omavaraisuus sekä kansalaisten vapaudet ja oikeudet. Allekirjoitan myös kaikki Kristallipuolueen teesit ja haluan auttaa omalta osaltani luomaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja niiden toteuttamiseen.

Omaa historiaa ja osaamista

Synnyin vuonna ’85 savolaiseen perheeseen ja sain elää todella onnellisen ja tasapainoisen lapsuuden ja nuoruuden. Nykyinen kotini löytyy Jyväskylästä ja viimeiset kymmenisen vuotta olen panostanut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sen tutkimiseen, niin itseni kuin perheeni iloksi ja hyväksi. Olen liittänyt tähän itsetutkiskelun työkaluja, kuten joogaa, hengitysharjoituksia ja kylmäaltistuksen, eli avantouinnin. (Ihan parasta mielenhallintaa ja virkistävää luonnonvoimaa, erityisesti kaltaiselleni vilukissalle.)
Koulutukseltani olen mm. restonomi ja töitä olen tehnyt myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtävissä eri aloilla, niin Suomessa kuin ulkomailla. Tällä hetkellä opiskelen ammatilliseksi opettajaksi JAMKissa. Nautin tietotaitoni päivittämisestä ja uuden oppimisesta ja olen myös yhdistystoiminta-aktiivi. Koen että avoimuus, rohkeus ja lapsen kaltainen uteliaisuus – iloa koskaan unohtamatta – vievät näppärästi elämässä eteenpäin! Nykypäivän koulutuksessa näen tärkeänä lisänä sisäisen ja ulkoisen maailman vuoropuhelun opettamisen. Tämä lisäisi yhteisöllisyyttä ja rikkaampaa tulevaisuutta.

Rakas yhteys Espanjaan ja Suomeen

Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa lasta sekä karismaattinen espanjalainen aviopuoliso. Olemme saaneet asua ja työskennellä molempien kotimaissa oppien eri kieliä ja kulttuuria. Kiitollisena koen, että elämän yksinkertaiset asiat kuten luonto, hyvä ravitseva ruoka ja syvälliset keskustelut positiivisella otteella saavat ihmeitä aikaan.
Lopuksi yhdyn Lauri Tähkän laulun sanoihin: ”Minun Suomeni on tähtitaivaan alla. Minun Suomeni on auki kokonaan. Ja sen löysin, kun mä kuljeskelin tuolla maailmalla. Minun Suomeni on kaunein päällä maan.”

Lopuksi yhdyn täysin Lauri Tähkän laulun sanoihin: ”Minun Suomeni on tähtitaivaan alla. Minun Suomeni on auki kokonaan. Ja sen löysin kun mä kuljeskelin tuolla maailmalla. Minun Suomeni on kaunein päällä maan.