Olivia Kauppinen

Hallituksen Sihteeri

 

Sydäntäni lähellä olevat valtakunnallisesti tavoitteet:

 Suomen itsenäisyys, omavaraisuus sekä kansalaisten vapaudet ja oikeudet 

 – Suomen pohjavesien, tilojen ja metsien suojelu sekä kaivoslain päivittäminen oman kansan hyväksi  

– Täydentävien hoitojen saaminen yhdenmukaisiksi hoitovaihtoehdoiksi virallisen terveydenhuollon rinnalle

Teollisuuden yhteiskuntavastuun lisääminen ja luontoa säästävän energiapolitiikan edistäminen 

– Lasten ja nuorten koulutuksen kehittäminen, lisäämällä elämiseen liittyviä taitoja sekä löytämään ja kehittämään oppilaiden omia lahjoja ja taitoja. Sveitsin Kisällimalli myös yhdeksi ammattikoulun vaihtoehdoksi. 

Lasten terveyden ja hyvinvoinnin, seksuaalisen ja kokonaisvaltaisen turvallisuuden takaaminen

– 5G:n mahdolliset haittavaikutukset tutkittava puolueettomasti

– 4 päiväinen / 30h työviikko normaaliksi mahdollisuudeksi niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla

Yllä olevien tavoitteiden lisäksi, allekirjoitan kaikki Kristallipuolueen teesit ja haluan auttaa omalta osaltani luomaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja niiden toteuttamiseen. 

Matkan varrella koettua ja opittua...

Kutsumus Kristallipuolueeseen

Meidän kaunis ja rakas Suomenmaa tarvitsee kipeästi lisää iloa, totuutta, ja rakkautta. Nämä ovat myös Kristallipuolueen arvoja, joiden kautta haluan edistää Suomen kansalaisten ja valtion etua sekä meidän kaikkien hyvinvointia politiikan saralla. Kristallipuolueen kautta haluan tuoda esiin kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja muutosta kohti tasavertaisempaa yhteiskuntaa. 

Kristallipuolue haluaa mullistaa nykyistä järjestelmää siirtymällä pois syvällä rakenteissa olevasta korruptiosta, hallinnan, kilpailun ja sensuurin järjestelmistä – kohti sydäntietoista politiikkaa. Politiikkaa, jota tehdään totuudesta käsin, ilman sidonnaisuutta puoluekuriin sekä ilman poliittisia puoluerajoja. Jaamme yhteisen ajatuksen, jossa haluamme toisille hyvää, myötätunnon, inhimillisyyden ja vapauden avulla.

Omaa historiaa ja osaamista

Synnyin vuonna ‘85 savolaiseen perheeseen ja sain elää todella onnellisen ja tasapainoisen lapsuuden ja nuoruuden. Nykyinen kotini löytyy Jyväskylästä ja viimeiset kymmenisen vuotta olen panostanut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin omani niin itseni kuin perheeni iloksi ja hyväksi. Olen liittänyt tähän myös itsetutkiskelun työkaluja, kuten joogaa, hengitysharjoituksia ja kylmäaltistuksen eli avantouinnin. (Ihan parasta mielenhallintaa ja virkistävää luonnonvoimaa!)

Koulutukseltani olen mm. restonomi ja töitä olen tehnyt myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtävissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Olen myös ikuinen opiskelija, nautin tietotaitoni päivittämisestä ja uuden oppimisesta. Koen että avoimuus, rohkeus ja uteliaisuus – iloa koskaan unohtamatta – vievät näppärästi elämässä eteenpäin! Nykypäivän koulutuksessa näen tärkeänä lisänä sisäisen ja ulkoisen maailman vuoropuhelun opettamisen. Tämä lisäisi yhteisöllisyyttä ja rikkaampaa tulevaisuutta.

Rakas yhteys Espanjaan ja Suomeen

Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa lasta ja karismaattinen espanjalainen avopuoliso. Olemme saaneet asua ja työskennellä molempien kotimaissa oppien eri kieliä ja kulttuuria. Kiitollisena koen, että elämän yksinkertaiset asiat kuten luonto, hyvä ravitseva ruoka ja syvälliset keskustelut positiivisella otteella saavat ihmeitä aikaan.

Lopuksi yhdyn täysin Lauri Tähkän laulun sanoihin: ”Minun Suomeni on tähtitaivaan alla. Minun Suomeni on auki kokonaan. Ja sen löysin kun mä kuljeskelin tuolla maailmalla. Minun Suomeni on kaunein päällä maan.