Sessa Verkkoperä

Hallituksen Jäsen

 

Tehdään Suomesta oikeasti maailman onnellisin maa.

Olemme siirtymässä uudelle aikakaudelle – Vesimiehen aikaan. Vesimies resonoi sanojen innovatiivinen, kehitys, korkeampi mieli, logiikka, sosiaalinen, teknologia, vapaus, yhteiskunta, yhteistyö sekä älykkyys kanssa. Vesimiehen ajalla meidän on tarkoitus luoda yhteiskuntaamme sellaiset rakenteet, jotka vapauttavat meidät kahleista ja samalla hyödyttävät kaikkia – ihmisiä, mutta myös luontoa ja eläimiä.

Matkan varrella koettua ja opittua...

Yhteistyössä on voimaa

Meillä on jokaisella yhtä paljon aikaa käytettävissämme. Se, mihin oman aikamme käytämme, määrittää paljolti tulevaisuutemme. Yhteistyöllä saa enemmän hyvää aikaan kuin yksin. Kristallipuolue veti minua puoleensa heti ensimmäisen kerran, kun siihen törmäsin, ja syksystä 2020 lähtien olen ollut mukana toiminnassa. Sydämellä tekijöitä kaivataan niin aktiivisiksi kansalaisvaikuttajiksi kuin myös politiikkaan. Meidän on aika aloittaa puhtaalta pöydältä. On aika viheltää valtapeli poikki ja rakentaa uudenlainen, kaikille mielekäs ja sujuva systeemi, jota pyöritämme yhdessä vapaina Maan kansalaisina.

Hyvinvoinnin asialla

Ihmisten ja ympäristön kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Joogaohjaajana, sosionomina, hyvinvointialan yrittäjänä, yhdistysaktiivina sekä artistina teen parhaani, jotta jokainen palvelujani käyttävä ihminen kokee osan itsestään parantuneen tai voimistuneen läsnäoloni, sanojeni tai kosketukseni voimasta. Nykyisessä työssäni Helsingin kaupungilla opetan alakouluikäisille lapsille tunteiden hallintaa, sosiaalisia ja elämäntaitoja sekä teen heidän kanssaan erilaisia liikunnallisia ja luovia asioita. Opetan myös merenneitojoogaa ja pyrstöllä uimista sekä Helsingin Merenneitokoululla että tilauksesta.

Lapsissa on tulevaisuus

Lasten, lapsiperheiden ja nuorten kanssa teen työtä suurella sydämellä. Intohimoni on motivoida ihmisiä liikkumaan ja pitämään hyvää huolta omasta kehostaan sekä kehittämään monipuolisesti erilaisia taitoja, joista on hyötyä tulevaisuuden rakentamisessa. Leikin ja mielikuvituksen avulla myös hyvin vähän liikkuviin lapsiin saadaan liikettä. Harrastan itse hyvin monipuolisesti kaikenlaista ja opin mielelläni koko ajan lisää. Erityisemmin kiinnostukseni kohteita ovat kaikki taistelulajit miekoista potkuihin ja jousiammuntaan, baletti, luistelu, runoilu, laulaminen, räppääminen, kitaran soitto sekä astrologia. Haluan jakaa osaamistani eteenpäin ilon, rakkauden ja yhteisöllisyyden kautta, ja teen sitä erityisemmin vuonna 2018 perustamani yhdistyksen kautta.