Teija Marjamaa

Hallituksen Jäsen

 

Olen totuudentorvi ja idealisti. Uskon parempaan huomiseen, mutta elämä on tässä ja nyt. Tänään luomme huomisen. Totuus ja läpinäkyvyys ovat asioita, joista haluan pitää kiinni kynsin ja hampain.

Matkan varrella koettua ja opittua...

minä olen me

Olen ollut 20 vuotta designyrittäjänä ja tehnyt kaikkea kaunista lasista ja hopeasta. Tiedän pienyrittäjän haasteet. Olen myös ollut työttömänä ja tiedän työttömän arjen, mitä se on. Sydämeni veti minua taiteen pariin ja tällä hetkellä teen valokuva- ja maalaustaidetta, sekä dokumentteja ja videotaidetta. Olen myös shiatsuhieroja ja kvanttihoitaja.

Se, että saamme yhteiskunnan asiat toimimaan vaati sydämen paloa ja rohkeutta muutokseen. Kaikissa meissä on luova puoli, jota on hyvä ruokkia. Kun toteutamme tätä puolta itsessämme, muutamme maailmaa. Insinööri tarvitsee luovuutta, metsuri kokee luonnossa luovuuden, siivooja on elintärkeä, jotta elämme kauniissa, siistissä luovuuden tilassa. Jokaiselle löytyy oma paikkansa yhteiskunnassa, kun kuuntelemme sisäistä ohjausta sydäntä seuraamalla.

elämä opettaa

Tunnen rakkautta ja myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Haluan huolehtia rakkaasta planeetastamme ja maastamme, joka on meille asuinpaikaksi annettu. Ilman sitä meillä ei ole mitään ja ylläpitääksemme hyvinvointia, tarvitsemme sitä ja toisiamme.

 

Jos minä ajattelen itsestäni ja meistä muista kauniisti, tämä kaunis ajatus leviää. Minä olen tärkeä, kuten olet sinäkin. Ei ole toista toisen yläpuolella eikä toista toisen alapuolella. Me olemme kaikki yhdessä kaunis kansa, jonka tehtävänä on huolehtia tästä upeasta maasta, sen ihmisistä ja eläimistä.

päättäjät ovat kansa

Yhteiskunnan päättäjät ovat niitä, joilla totuus on se voima, millä toimia. Mitään ei tehdä ilman, että kansa tietää mistä on kysymys. Ja uskon tulevaisuudessa kansan päättävän yhdessä, mikä on hyväksi maallemme eli kansanäänestyksellä päätämme tärkeistä asioista.

 

Voin antaa ajatukseni, rakkauteni ja myötätuntoni tehdä asioita kaikkien parhaaksi. Ajatuksen voima on se voima, joka muuttaa tätä maailmaa. Meillä kaikilla on siihen mahdollisuus. Tule mukaan kanssani ja muutetaan tätä maailmaa