Tiina Källi

Hallituksen varajäsen

 
A small group of determined and like-minded people can change the course of history!
 
It’s the action, not the fruit of the action, that’s important. You have to do the right thing. It may not be in your power, may not be in your time, that there’ll be any fruit. But that doesn’t mean you stop doing the right thing. You may never know what results come from your action. But if you do nothing, there will be no result.
 
Mahatma Gandhi

Matkan varrella koettua ja opittua...

Tiina Turusta moi!

Olen 47-vuotias, kahden lapsen äiti ja turkulainen omakotiasuja. Olen työskennellyt mm. poliisin ammatissa, tapahtumajärjestäjänä, yrittäjänä ja palvelurobotiikan kehittäjänä. Minulla on kokemusta Suomen Yrittäjien hallituksesta ja olen toiminut esim. nuorten yrittäjien toimikunnan puheenjohtajana Suomessa. 

Olen valmistunut n.10 vuotta sitten myös healing-hoitajaksi ja teen paljon henkistä työtä. Sielultani olen ikuinen maailmanparantaja, joka haluaa pelastaa kaikki; varsinkin lapset, eläimet ja ihmiset, jotka eivät pysty itse puolustautumaan.

What a wonderful world!

Uskon että muutaman vuoden sisään koemme suuren muutoksen, joka koskettaa suuresti meitä kaikkia. Sitä myöden kun me ihmiset ja ajattelumme muutumme, muuttuu myös maailma jossa elämme. 

Olen itse aina rakastanut muutosta ja uskon että muutos on aina kohti hyviä asioita. Vanhaa poistuu ja uutta parempaa, toimivampaa ja hyödyllisempää tulee tilalle. Niin tapahtuu nytkin!

 

Service to Others

Rakastan keksimistä, kehittämistä ja luovaa toimintaa. Eri asioiden sekoittamisella ja ristiin rastiin pyörittämisellä saadaan yleensä parempi lopputulos kuin alun perin ajateltiinkaan. Kaiken kehittämisen pohjalla ajattelen aina niitä ihmisiä, joille asia tehdään. 

Olen ikuinen rasite erilaisissa kokouksissa Miksi? -kysymyksieni kanssa. Ja tätä kaipaan myös politiikkaan. Miksi toimimme tällä tavalla? Miksi teemme tämän päätöksen? Miksi emme ajattelisi tätä näin? Miksi emme tekisi tällä tavalla? 

Kaiken päätöksenteon taustalla tulisi aina olla vahva intentio yhteiseen hyvään, ja päättäjällä tulisi olla sellainen ajatus taustalla että miten minä ja päätökseni ovat parhaiten hyödyksi kaikille sen sijaan että päätöksiä tehdään omaa etua ajatellen.