Tiina Tolvanen

Hallituksen jäsen

 

Löysin Kristallipuolueen melko pian sen perustamisen jälkeen vuonna 2014. Innostuin heti, että vihdoin on olemassa porukka, joka lähtee ajamaan yhteiskunnallisia asioita sydäntietoisuudesta käsin! Halusin olla mukana toiminnassa ja sillä tiellä olen edelleen.

Koen kutsumukseksi olla luomassa yhteiskuntaa, joka heijastaa sydämen ääntä egon sijaan. 

Näen, että parhaimmillaan yhteiskunnan rooli on tukea ihmisiä kasvamaan omaksi itsekseen ja löytämään oman voimansa.

Haluan nähdä Suomen, jossa yhteiskunta toimii ihmisten parhaaksi, luoden runsautta ja hyvinvointia. Haluan nähdä Suomen, jossa yhteiset päätökset tehdään rehellisesti ja sydäntä kuunnellen niin, että tavoitteena on koko kansan hyvinvointi. Haluan nähdä Suomen, jossa myös eläinten ja luonnon hyvinvointia pidetään arvossa, ja Suomen, jossa ihmiset ovat tasa-arvoisia ja vapaita yksilöitä.

Uskon, että olemme nyt tulleet aikaan, jossa tämä kaikki tulee mahdolliseksi ja Kristallipuolueella on edellytykset toimia suunnannäyttäjänä tässä kehityksessä.

 

Matkan varrella koettua ja opittua...

Geenitekniikasta voimaeläimiin

Olen Kuopiolainen perheenäiti ja kevytyrittäjä. Työkseni teen tällä hetkellä voimaeläintaidetta ja intuitiivisia voimaeläintulkintoja, sekä graafista suunnittelua. 

Nuorena kouluttauduin maisteriksi, bioteknologia pääaineena, ja toimin joitakin vuosia mikrobiologian alalla tutkijana. Hyvin pian kuitenkin huomasin, ettei se ollut minun polkuni, vaikka ihmisen terveys, genetiikka ja kaikki siihen liittyvä kiinnostivat, ja kiinnostavat edelleen, kovasti. 

Mutkien kautta päädyin nykyiseen työhöni, jossa jo lapsena minulle tärkeä taide ja myöhemmin minussa herännyt henkisyys nivoutuvat mukavasti yhteen. Voimaeläimet, shamanismi ja suomalainen luonto ovat minulle lähellä sydäntä. Muita kiinnostuksen kohteitani ovat käsityöt, puutarhanhoito ja kaikenlainen  maailman menon tutkailu.

Uupumus herätti elämään

Henkinen heräämiseni ei ollut helppo kokemus, vaan se tapahtui voimakkaan romahduksen kautta 2000 -luvun alussa. Olin silloin vielä hyvin kunnianhimoinen ja kilpailuhenkinen suorittaja. Perfektionismi uuvutti minut lopulta niin pahasti, että minun oli pakko kääntyä sisäänpäin. Se oli kuitenkin parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut! 

Aloin tutustua itseeni ja löysin aivan uuden tavan nähdä ja kokea maailmaa. Aloin ymmärtää, että olen paljon enemmän kuin tämä keho ja persoona, ja että maailma on paljon enemmän kuin fyysinen todellisuutemme.  Elämään tuli uudenlaista merkitystä ja ego alkoi pikkuhiljaa menettää otettaan.

Sen tilalle astui luottamus ja rakkaus.

Tuolla itsetutkiskelun ja elämän ihmettelyn polulla olen edelleen ja kasvu jatkuu.

Mukana Kristallipuolueessa

Yhteiskunta voi parhaimmillaan tukea ihmisiä kasvamaan omaksi itsekseen ja löytämään oman voimansa.

Lähdin Kristallipuolueen toimintaan mukaan jo sen alkumetreillä vuonna 2014, koska koin heti, että tässä on jotakin sellaista mitä tämä maailma kaipaa. Henkisyyden yhdistäminen politiikkaan tuntui monesta silloin, ja tuntuu varmasti vieläkin, oudolta.

Kristallipuolueessa ei kuitenkaan olla totuttu ajattelemaan niin kuin muut, tai tekemään asioita niin kuin aina ennenkin on tehty. Kristallipuolueessa ei myöskään ajatella, ettei jokin ole mahdollista. Kaikki minkä voimme kuvitella, on mahdollista, joskus se vain ottaa vähän enemmän aikaa!

Realiteetit huomioiden kohti utopiaa, voisi siis sanoa, ja juuri siksi minä olen mukana Kristallipuolueessa!