top of page
Helen Bienek 1.jpg

Moikka!

Olen Helen Bienek, Porvoossa asuva kahden lapsen äiti, totaali-yksinhuoltaja, kansalaisaktivisti, itseoppinut taiteilija ja fengshui -konsultti.

Aiemmin olen tehnyt uraa myynnin parissa, nykyään toimin sivutoimisena yrittäjänä hyvinvoinnin ja henkisyyden saralla. Pidän myös kaikesta luovuudesta ja kirjoittamisesta.

Pyrin oikeudenmukaisuuteen elämässä ja taistelen intohimoisesti vapautemme puolesta, koska ilman vapautta meillä ei ole mitään!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Miksi eduskuntavaaleihin?

Minulle on vuosia sanottu, että menisit sinne eduskuntaan! Mietin silti pitkään lähteäkö mukaan vai ei.

Tässä hullussa maailmassa missä meidät on parissa vuodessa jaettu psykologisesti kahteen eri leiriin moni on vakuuttunut siitä, ettei äänestäminen auta, koska eduskunta on täysin korruptoitunut ja vieraan vallan käskyläisenä. Totta toinen puoli. Toisaalta haluaisin uskoa, että luomalla uusia vaihtoehtoja meillä on mahdollisuus vaikuttaa asioihin nimenomaan sisältäpäin; on korkea aika saada rikottua vuosikymmenten kaavat ja vanhat pönöttävät valtaa tavoittelevat puolueet sekä hallituksen Suomea tuhoava toiminta. Eduskunta on viime vuosina keskittynyt pääsääntöisesti lääkejättien ja sotateollisuuden sekä kansainvälitysten suuryritysten voiton maksimointiin suomalaisten hyvinvoinnin kustannuksella.


Korona-aika on vahvistanut päätökseni. En voi sivusta katsoa miten varsinkin lapsia pidetään koe-eläiminä ja yksityisyrittäjät koitetaan kaikin tarvoin tuhota siinä missä perhe yksikkönä.


Perhe on yhteiskunnan tukipilari. Nyt perheyksikkö koitetaan hajottaa myymällä meille ideologiaa siitä, ettei tytöt saisi olla tyttöjä, pojat poikia tai että miehet synnyttävät tai että liikennemerkin kädestä lastaan suojelevasti pitävän isän muuttaminen kahdeksi erilliseksi, muodottomiksi pallopäiksi olisi jotenkin hyvä asia ja että siihen kannatti uhrata miljoonia? Perhettä on tarkoituksellisesti erotettu eristämällä perheenjäsenet toisistaan, jättämällä vanhukset yksin kuolemaan ja nuoret masentumaan.


Tätä kaikkea olen vastustanut toimien kansalaisaktivistina ja jakaen tietoa luomieni flyerien muodossa sekä lähettämällä tietoa piikkien vaaroista kouluihin ja nuorille. Meille on valehdeltu. Valheiden aika on nyt ohi. On aika siirtyä totuuteen, uuteen aikakauteen, jossa jokaisella ihmisellä on merkitystä ja oikeus elää arvokasta elämää. Median tulee siirtyä oikeaan journalismiin eikä toimia ulkovallan käskyläisenä omaa kansaa tuhoten.

Ohessa muutamia minulle tärkeitä asioita:


PUOLUEETTOMUUS


Pääsääntöisesti Suomen tulee olla suomalaisia varten. Toiset kulttuurit ovat rikkautta, mutta se, että tuotetaan eri kulttuureista tuhansia kieltä taitamattomia ihmisiä suomeen samalla kun suomalaiset, opiskelleet asiansa osaavat ihmiset siirretään kortistoon on silkkaa typeryyttä. Ja omien kansalaisten syrjintää. Suomen tulee olla toimissaan demokraattinen ja puolueeton valtio eikä missään nimessä osallistua muiden maiden sotiin jakamalla avokätisesti veronmaksajilta kerättyjä miljoonia aseisiin (lue: rahanpesuun) samalla, kun sairaaloihin tai vanhuksille ei riitä hoitajia, tiedätte kyllä minkä pikaisesti luodun lain myötä.


Suomen tulee pysyä itsenäisenä eikä missään nimessä liittyä sotilasliittoon, jolloin olisimme vain alustamaa sodille. EU:sta pitää myös erota välittömästi. Otetaan vaikka markka takaisin. Suomen tulee ehdottomasti palauttaa itsenäisyytensä takaisin ja hyvät suhteet muihin maihin.


ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUS


Perustuslaki ja kehomme itsemääräämisoikeus tulee olla koskemattomia. Niihin ei tule kajota missään tilanteessa eikä määritellä ihmisen arvoa sen mukaan.


Sananvapaus tulee olla vapaassa maassa itsestäänselvyys. Ketään ei tule kivittää mielipiteidensä tai totuuden esilletuomisen vuoksi.


DIGI ID JA SIRUT


Vastustan jyrkästi digilompakkoa ja kehotankin kaikkia käyttämään käteistä. Emme tarvitse robotteja tuomaan ruokaostoksia kotiin emmekä kauppaan itsepalvelukassoja. Kannatetaan kivijalkakauppoja, ei nettiostoksia. Pankista meidät on heitetty ulos jo vuosia sitten. Pikkuhiljaa kaikki toiminta on siirretty digiin -oletko miettinyt miksi, ketä se palvelee? Jokainen korttiostos, navigointi tai kamera kadulla on valvontaa. Käyttämällä käteistä hallitset omaa elämääsi!

 

ENERGIAPOLITIIKKA

 

Kestävä kehitys -sanaparin taakse on kätketty hirveä sumuverho. Meille myydään yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista, kaunis päältä, silkkoa sisältä. Esimerkiksi sähköautot: niiden tuottaminen on kaukana inhimillisyydestä. Samoin tuulivoimalat: niiden läheisyydessä kuolee tuhansia lintuja ja eläimiä ja lapojen jäätymistä pitää estää myrkyillä ja sähköllä – energiatehokasta ja luontoystävällistä? Meille ei kerrota koskaan koko totuutta ja harva jaksaa ottaa selvää asioista valtamedian kaiken tietävän sanan ulkopuolelta.

 

SUOMEN LUONTO

 

Uskoisin, että jokainen suomalainen on ylpeä kauniista luonnostamme ja upeasta saaristosta ja vesistöstä. Rakastan itse uimista - pidetään vedet puhtaina, että se ilo jatkuisi vielä lastenlapsillekin. Jokamiehen oikeus on todellakin jokaisen meidän oikeus eikä EU.ssa päätettävä kielto pysytellä pois metsistä.

 

Vanhentuneen kaivoslain puitteissa on leväperäisesti ja järjestelmällisesti tuhottu Suomen koskematonta ja korvaamatonta luontoa. Ulkomaisille kaivosyhtiöille ei tule myydä enää yhtään maaperää! Kaivosyhtiöt voivat nykyisin paikan vallatessaan viedä kaikki rikkaudet mennessään veroja maksamatta jättäen jälkeensä raiskatun maan ja maksun tuhotusta luonnosta. Tämä on erittäin typerää, joten miksi ihmeessä sallimme tämän?

 

Meillä tulee olla yksinoikeus oman maamme resursseihin kuten tie- ja rautatieverkkoon, metsiimme, vesistöjen hallintaan ja sähköön. Niitä ei saa myydä ulkomaisille sijoittajille! Eikä suomalaisia tule kurittaa elossa pysymisen elinehdoista kuten vesi, ruoka ja lämpö – ne eivät ole ylellisyyttä.

Yhdessä voimme muuttaa asioita paremmaksi ja saada takaisin elämän ilon ja vaurauden sekä kauniin luonnon järvineen, kumpuilevine pilvineen. Valtio on salaa vuosikymmeniä ruiskuttanut kemikaalivanoja taivaalle, se pitää lopettaa välittömästi. Pidetään huolta, ettei myydä suomea enää ahnaille ulkomaisille sijoittajille, jotka ostavat konkurssiin menneet yritykset siinä missä sähköt ja vedet, jos vain hölmöyksissämme annamme.

 

Taistellaan yhdessä sen Suomen puolesta, jonka isovanhempamme meille henkensä edestä antoivat.

Miksi juuri Kristallipuolue?

Rauha ja Rakkaus ovat elämän kantavia voimia. Uskon, että asioihin voi vaikuttaa sydämestä ja hyvyydestä käsin. Sydämellä ja intuitioon luottamalla saa parempaa jälkeä kuin vihalla, pakolla ja manipuloinnilla.


Kristallipuolueen teesit resonoivat lähimpinä omia arvojani. Olen luonteeltani avoin ja oikeudenmukainen ja pyrin korjaamaan epäkohdat niitä huomatessani. Omaan myös terävän kynän ja paljon positiivista energiaa enkä taivu puoluekuriin vaan haluan ilmaista omat ajatukseni.


Olisi hienoa tuoda pehmeämpiä arvoja politiikkaan mukaan ja sitä kautta tuoda muutoksia ja hyvää oloa kansalle.

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

19.3.2023

Video

Ajatuksia eduskuntavaaleihin

19.3.2023

Video

Narikantori 2023

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä! helen.bienek@hotmail.fi

bottom of page