INSPIROIDU JA OPI UUTTA!

Tälle sivulle kokoamme videoita, elokuvia ja kirjasuosituksia, joista voit saada uutta näkökulmaa maailman ilmiöihin, sekä inspiraatiota omalle polullesi. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi  AINA, on tietolähde sitten valtamedia tai vaihtoehtoinen media. Luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi. Tervetuloa laajentamaan näkemystäsi ja inspiroitumaan! Voit myös lähettää oman vinkkisi näille sivuille sopivasta materiaalista meille sähköpostilla kristallipuolue@gmail.com.

VIDEOITA

What is money? Lyhyt video siitä, mitä raha todellisuudessa on, suomenkielinen tekstitys.
Nick Vujicic on mies, jolla ei ole käsiä eikä jalkoja, mutta jolla on mahtava elämänasenne!
Why are the rich getting richer? Lyhyt video kertoo havainnollisesti sen, kuinka pankkijärjestelmässämme varallisuus kertyy vain harvoille, suomenkielinen tekstitys.

Erittäin mielenkiintoista asiaa ja havainnollistava vaihtoehtoinen malli maailmasta.

Could these 3 simple changes to banking fix the economy? Voisivatko nämä kolme yksinkertaista muutosta pankkijärjestelmään korjata taloutemme? Suomenkielinen tekstitys.

Lisää syöpäasiaa tai oikeastaan sen parantamisasiaa. Dr. Morse on Kalifornialainen naturopaatti ja keskittynyt ihmisten terveyden hoitoon jo yli 50 vuotta. Hänen ohjelmansa läpikäyneet syöpää sairastavat parantuvat useammin kuin kemoterapian. 

Videolla on kuvia ja mietintää muinaisen Tartarian ajan rakennuksista, jotka oli rakennettu täydellisen harmonisesti ja, joiden sanotaan keräävän ilmasta atmosfääristä energiaa ja näin vaikuttavan positiivisesti ympäristöönsä. Monet aikamme kirkot ovat Tartarian ajoilta peräisin ja niissä olevat hyvät vibat johtuvat siis siitä, että ne keräävät hyvää energiaa. Ehdottomasti tutkimisen arvoinen kohde historiassamma, mikä tuntuu kuin pyyhkiytyneen pois maailman kirjoista.

Life Creations By David Wells on tehnyt mahtavan mielenkiintoisen sarjan nimettynä Suomelle. Ehdottomasti katsomisen arvoiset videot!

Suomelle osa 2.

Muinainen Suomi osa 3. Saman luojan muutkin videot ovat mielenkiintoisia.

ELOKUVIA

Miksi syöpää ei saa parantaa? -elokuva kertoo vaihtoehtoisista syöpähoidoista ja siitä miksi nämä hoidot eivät ole päätyneet yleiseen käyttöön.
Zeitgeist -elokuvatrilogian ensimmäinen osa, suomenkielinen tekstitys.
Zeitgeist -elokuvatrilogian kolmas osa, Moving forward. Suomenkielinen tekstitys.
Ajan Henki on kuvaus nykymenosta käsitellen mm. talousjärjestelmää, elintarvike- ja lääketeollisuutta.
Zeitgeist -elokuvatrilogian toinen osa, Addendum. Suomenkielinen tekstitys.

KIRJASUOSITUKSIA

1. Peter C. Gøtzsche: Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus – Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon https://www.sitruunakustannus.fi/tappavat-laumlaumlkkeet-ja-jaumlrjestaumlytynyt-rikollisuus.html

2. Oswald Spengler: Länsimaiden Perikato https://fi.wikipedia.org/wiki/Länsimaiden_perikato

3. Naomi Klein: Tuhokapitalismin Nousu https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuhokapitalismin_nousu

4. Erich Fromm: Vaarallinen Vapaus /Pako Vapaudesta (Moraalin psykologia) seka Terve ja Patologinen ajattelu politiikassa

5. Aaltola Elisa & Keto Sami (toim.)  Eläimet yhteiskunnassa https://www.intokustannus.fi/kirja/elaimet_yhteiskunnassa///

6. Kelly Turner: Radical Remission – Surviving cancer against all odds.

7. Ville Iivarinen: Raha- mitä se todella on ja mitä sen tulisi olla?

8. Robert Morse – The Detox Miracle Sourcebook

https://www.intokustannus.fi/kirja/raha/

Kerro kavereillesi...
  • 11
    Shares
  • 11
    Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.