top of page
Vaalikuva Janne Heikkinen.jpeg

Moikka!

Olen Janne Heikkinen 32-vuotias mies Oulusta. Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämen asia ja pyrin elämään sen mukaisesti. Kotona kasvatan erinäisiä versoja ja näin meidän taloudessa on aina saatavilla ravinteikasta ja elinvoimaista ravintoa. Perheeseeni kuuluu minä ja puolisoni sekä kesällä meille syntyvä esikoisemme. Kokonaisvaltainen hyvinvointi tuli elämääni oman pahoinvointini kautta. En suostunut hyväksymään ajatusta valtavirtaisesta hoitopolusta, jossa lääkkeitä olisi voinut joutua syömään lopun elämäänsä. Päätin ottaa terveyden hallintaani ja näin minusta on kehittynyt vuosien saatossa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin raudanluja ammattilainen. Olen oppinut ymmärtämään syvällisen omakohtaisen kokemuksen kautta fyysisen, psykofyysisen sekä energeettisen/emotionaalisen hyvinvoinnin, joista yhdessä muodostuu ihmisen aito kokonaisvaltainen hyvinvointi. En yleensä viitsi ryhtyä mihinkään puolitehoilla vaan, jos johonkin aletaan niin sitten se tehdään täysillä ja samaa pätee myös tähän juuri alkaneeseen poliittiseen uraani. Äänestä Aito ja Oikea Janne Heikkinen eduskuntaan niin laitetaan politiikan perustukset kuntoon ja tehdään politiikasta kristallin kirkasta ja kiinnostavaa!

 

  Miksi eduskuntavaaleihin?

  Päätökseni lähteä eduskuntavaaleihin syntyi hyvin nopeasti, kun minua kysyttiin mukaan ehdolle. Elämäni oli juuri tietynlaisessa tyhjiössä ja haasteet mitä minulle tarjottiin eivät tuntuneet merkityksellisiltä. Kun aloin tunnustelemaan ajatusta politiikasta syttyi sisällesi palo ja ymmärsin kuinka paljon sen työn avulla voi auttaa ihmisiä ja kuinka merkityksellistä työtä se onkaan.

  Mielestäni eduskunnan toiminta on kankeaa ja vanhanaikaista ja sitä pitää uudistaa. Politiikassa usein myös syytellään toisia sekä kansan parissa helposti parjataan poliittisia päätöksiä. Syyttely, parjaaminen ja vanhojen kaivelu eivät johda mihinkään vaan tärkeintä on keskittyä tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Poliittisen kentän tulisikin muuttua enemmän ymmärryksestä käsin toimivaksi ja sitä haluan edistää omilla toimillani. Haluan olla myös uudistamassa poliittista kenttää edistämällä äänestyksen digitalisointia sekä osallistuvan demokratian toteutumista lohkoketjupohjaisilla ratkaisuilla, joka johtaa kansan äänen kuulluksi tulemiseen.

  Miksi juuri Kristallipuolue?

  Päädyin kristallipuolueeseen, kun minua kysyttiin ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin tämän puolueen riveihin. Koen, että minut ohjattiin tähän puolueeseen ja tietysti ennen päätöstäni lähteä puolueeseen mukaan tutkin tarkoin heidän poliittisen ideologiansa. Pystyin samaistumaan puolueen suuriin linjoihin ja siihen, että tämä puolue hyväksyy ihmiset sellaisena kuin he ovat ilman tuomitsemista. Ensimmäinen tärkeä yhtymäkohta minun ja puolueen välillä oli luontaisten hoitomuotojen tukeminen. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisena ymmärrän varsin hyvin kuinka merkittävän avun ihmiset voivat saada vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Toinen yhtymäkohta löytyi kansan viisauden esiintuomisesta eli osallistuvan demokratian edistämisestä digitalisaation, tekoälyn ja lohkoketju teknologian avulla. Näin politiikasta saadaan kiinnostavaa ja reaaliaikaisempaa ja kansan ääni pääsee aidosti esiin. Kolmas yhtymäkohta löytyi sydämen ohjaamasta päätöksen teosta eli politiikasta, jossa on omatunto mukana. Toimin itse vahvasti sydämestäni käsin ja tämän asian esiintuominen ideologiassa oli minulle merkittävä syy lähteä mukaan tähän puolueeseen täydestä sydämestäni.

  KIRJOITUKSET JA VIDEOT

  x.xx.2023

  1. Kannanottoni

  Tulossa pian!

  Yhteydenotto

  Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

  bottom of page