Jarmo Ekman

Yksi osa kaikkeutta itseään tutkimassa.

Maailmaa muuttamassa.

Olen Kristallipuolueen ehdokas Itsenäisyyspuolueen listoilla Pirkanmaalla.

Iältäni olen 36-vuotias, mutta koen saaneeni elää jo useamman elämän tällä kauniilla pallollamme.

Nuorena asuin Itä-Afrikan Tansaniassa perheeni kanssa. Myöhemmin opiskelut veivät minut vuodeksi Britanniaan ja työtehtävät ympäri maailmaa.

Koulutukseni on kaupallinen, suoritettuani ensin tradenomin tutkinnon ammattikorkeakoulussa ja tämän jälkeen kauppatieteiden maisterin tutkinnon yliopistossa.

Pisimmän työrupeamani olen tehnyt monikansallisen sähköalan yrityksen erilaisten vienti- ja prosessitehtävien parissa, mutta kesäisin olen myös kuurannut lattioita, maalannut aitoja ja leikannut nurmikkoa.

Elämän mysteerit kiehtovat.

Irtisanouduin vuonna 2015 työstäni ja olen siitä lähtien elänyt elämää omistautuen sen mysteerien tutkimiselle. Se on tuonut vastaan monia henkisiä oivalluksia, mutta yhtä lailla myös syvempää ymmärrystä maallisen maailmamme todellisesta tilasta.

 

 

Muutoksen vuosi.

Kuitenkin käänteentekevin hetki elämässäni koitti vuonna 2014. Olin jo lapsesta kärsinyt erilaisista pelkotiloista ja olin onnekas, koska olin muutamaa vuotta aiemmin päässyt psykoterapiaan.

Hoidossa oli ainoastaan yksi ohje: kerro ääneen mieleesi tulevat ajatukset. Ajatukseni vahvistivat sen minkä jo tiesin; maailma oli kylmä ja kova paikka, jossa biologiset olennot taistelivat eloonjäämisestä.

Analyytikkoni kysyi minulta vuosien varrella nähdäkseni kaksi tärkeää kysymystä: kuvittelenko maailman todella olevan tällainen, vai onko se fantasiaani ja miksi luulen hänen valinneen tällaisen ammatin, jos hän ei välittäisi minusta.

Erillisyyden läpitunkemattomaan viidakkoon saapui vieras, joka heikensi kasvustoa. Tuo vieras oli rakkaus. Hitaasti hänen kysymyksensä sulattivat sitä erillisyyden muuria, jonka olin sydämeni ympärille rakentanut.

Eräänä päivänä koin hyvin konkreettisesti miltä maailma näytti ilman painavaa henkistä haarniskaa. Se sama maailma, joka vain muutamaa hetkeä aiemmin oli ollut kuin pyytämättä annettu elinkautinen kärsimysnäytelmä, muuttui maailmaksi, joka oli täynnä rakkautta, rauhaa ja kauneutta.

Olin hyvin hämmentynyt kokemuksestani, sillä en ollut koskaan kokenut tai kuvitellut kokevani mitään vastaavaa. Pian kuitenkin opin, että esimerkiksi Zen Buddhalaisuudessa tällaista kokemusta kutsutaan Satoriksi; ensimmäiseksi heräämiseksi todelliseen luontoomme.

Koska kokemus oli niin kokonaisvaltainen ja vapauttava, keskittyi miltei kaikki huomioni sen ympärille. Echart Tolle, Ramana Maharsi, Rupert Spira, Buddha, Jeesus ja monet muut henkiset opettajat ja heidän oppinsa tulivat tutuiksi. Suuresta osasta hereilläoloaikaani tuli osa harjoitusta. Olin nähnyt pilkahduksen auringosta ja halusin nähdä sen kokonaan.

Olen tullut ymmärtämään, ettei kaikkea tarvittavaa tietoa saada koulun penkiltä, eikä myöskään valtamedian sivuilta. Suurin ja tärkein löytyy sisimmästämme, mutta varsinkin maallista tietoa joudumme ammentamaan uusista lähteistä.

Totuutta on pidetty meiltä piilossa, kuten aina, itsekkäistä ja egoistisista syistä. Maailmassa on aina ollut niitä, jotka ovat olleet valmiita valehtelemaan kasatakseen itselleen yhä enemmän valtaa.

Omalta osaltani olen pyrkinyt lisäämään vääristelemättömän tiedon määrää muassa elämällä ja raportoimalla arjesta entisen Itä-Ukrainan uusissa Donbassin tasavalloissa.

Lupaan tuoda sitä myös eduskuntaan, sillä erästä suurta opettajaa mukaillen; Totuus tulee vapauttamaan meidät.

 

Olen Pirkanmaan ehdokas nro 95.

Tämä muutos, se tehdään yhdessä.

Yksi Kansa – Yksi Planeetta – Yksi Aika

Me olemme maailman perhettä, kansoina ja yksilöinä, ja asumme yhteisellä planeetalla. Nyt, on se aika, jolloin ymmärrämme yhteisen onnellisuuden tärkeyden ja toimimme sen eteen.”

Täytä Kannattajakortti ja Tue Muutosta!

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Tietoja ei myöskään jaeta eteenpäin.

Kerro kavereillesi...
  • 465
    Shares
  • 465
    Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.