Juho Lyytikäinen

Radikaali optimisti, joka on sitoutunut seuraamaan sieluntehtäväänsä. Tuo tehtävä on tuottaa iloa isossa mittakaavassa, muiden rinnalla, tälle planeetalle.

Elämänpolkuni Seuraaminen on Tuonut Minut Tähän Hetkeen!

Olen käynyt peruskoulun, ammattikoulun ja ammattikorkeakoulun. Työkokemusta ja -nimikkeitä minulla on myös monilta aloilta, on koneistajaa, rakennusmiestä, asiakaspalvelijaa, turvatarkastajaa, insinööriä, esimiestä, luottamusmiestä ja työttömyyttä, sekä muita hanttihommia.

Olen asunut vuosia ulkomailla, lapseni ovat myös kaksikielisiä. Kaverini edustavat vaikka mitä yhteiskuntaluokkaa, ammattia, uskontoa, elämänkatsomusta, ihonväriä, kansallisuutta, seksuaalisuutta ja muutakin ominaisuutta.

Ulkoiset ominaisuudet ovat ulkoisia, ne ovat olemassa ja joistain asioista voi tehdä jopa oikeutettuja stereotypioita, mutta yksilöt ovat kuitenkin aina yksilöitä.

Yksi mikä meissä kaikissa on samaa, on se että meillä on sydän, ja se sykkii yhteistä rakkauden kieltä.

Toiset meistä sisäistävät yhtäläisyytemme kristallinkirkkaasti ja toiset tuntevat olevansa enemmän muista erillään, ja kaikkea tuolta väliltä.

Tällä hetkellä elän onnellista aikaa, ollen tarkoituksellisesti työttömänä mutten toimettomana. Saan toimia Kristallipuolueen puheenjohtajana, tehden vapaaehtoisena ilman palkkaa sitä, minkä koen tärkeäksi, eli yhteiskunnallisen vaikuttamisen. Mikä parhainta, voin tehdä tuota sellaisten ihmisten seurassa, jotka myös tuntevat samoin.

Vuosi 2008

Tuona vuonna katsoin dokumenttielokuva Zeitgeistin, joka käsitteli kriittisesti mm. 9/11-tapahtumia ja maailman talousjärjestelmää. Elokuva toi myös esiin tieteen ja tekniikan valjastamista ekologisesti ja sosiaalisesti kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi. Siitä matkani tällä heräämisen polulla alkoi.

Minua ajaa eteenpäin totuuden, ja maailmanlaajuisen hyvinvoinnin esiintuonti!

Tiedän, että me yhteiskuntana luomme oman maailmamme, ja että tuo maailma voisi olla paljon onnellisempi kuin tällä hetkellä. Kaikki ihmisen luomat järjestelmät ovat optimoitavissa palvelemaan yhteistä hyvää, ja tuollaiseen aikakauteen siirtyminen on jo alkanut.

Monet, jopa vuosisatoja vanhat valheet joilla kansoja on hallittu, ovat järjestelmällisesti nousemassa päivänvaloon, jotta niiden seuraukset voidaan totuuden avulla parantaa. Totuus tulee vapauttamaan myös valehtelijat omasta ansastaan, niin että hekin saavat mahdollisuuden elää aitoa ja onnellista elämää. Monet teot tullaan tuomitsemaan, mutta samaan aikaan tulemme myös ymmärtämään tekoihin johtaneet inhimilliset taustat, joiden perusteella yhteisöt oppivat ajan kanssa antamaan anteeksi sortajilleen. Me kaikki tulemme kasvamaan omaa ihmimillistä potentiaaliamme kohden, joko tietoisesti tai tiedostamatta.

Koen, että maailmanlaajuinen hyvinvointi lähtee liikkeelle yksittäisistä ihmisistä, yksittäisistä kansoista, jotka toimivat muille esimerkkeinä. Tuon johdosta, meidän on syytä laittaa itsemme, ja sitä myöten oma maamme ensin kuntoon, niin että kansa johtaa taas sen päätöksentekoa. Maatamme koskevat päätökset tulee tehdä kansamme etua ajatellen, niin että emme myöskään aiheuta haittaa muille emmekä ympäristöllemme.

 

Koen edustavani radikaalia optimismia, missä tavoitteet ovat kuitenkin täysin realistisia saavuttaa. Voin itse antaa muutokselle oman osani ja olen siihen sitoutunut, sillä tiedän sen tuovan itselleni aitoa onnea, jota toki haluan muillekin. Uskon, omasta perspektiivistäni katsottuna jopa tiedän, että lyhyessä ajassa voimme saavuttaa suuria yhteiskunnalisia muutoksia parempaan, sillä kun kansa herää, sillä on valtava energia käytössään. Kun se käyttää rakkautta, älyn tukemana, tuon energian ohjaamiseen, niin sitten ilo ja vapaus ovat hetkessä kaikkialla läsnä.

Olen Pirkanmaan ehdokas nro 100!

Tämä muutos, se tehdään yhdessä.

Yksi Kansa – Yksi Planeetta – Yksi Aika

Me olemme maailman perhettä, kansoina ja yksilöinä, ja asumme yhteisellä planeetalla. Nyt, on se aika, jolloin ymmärrämme yhteisen onnellisuuden tärkeyden ja toimimme sen eteen.”

Täytä Kannattajakortti ja Tue Muutosta!

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Tietoja ei myöskään jaeta eteenpäin.

Kerro kavereillesi...
  • 241
    Shares
  • 241
    Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.