Kirsi Voutilainen

Jokainen elämä on arvokasta, oli se sitten luonto, eläimet tai ihminen. Kaikki me muodostamme kokonaisuuden täällä kauniilla maapallolla.  Jokaisella on oma tärkeä paikkansa omalla tavallaan.

Hei!

Olen Kirsi Voutilainen, maailmankansalainen, nomadi, yrittäjä ja henkinen valmentaja.  

Olen parikymppisestä lähtien kiertänyt maailmaa ja elänyt erilaisissa kulttuureissa. 

Olen käynyt peruskoulun  ja elämän korkeakoulua.  

Kun olen asunut erilaisissa yhteisöissä, kulttuureissa, uskontojen keskellä, se on ollut parasta, mitä olen voinut elämässäni tehdä.  

Nuorempana päätin , etten ole se kärttyinen ja katkera vanhus kiikkustuolissa , joka ei ole uskaltanut elää ja kokea elämässään mitään uutta ja erilaista.  

Nyt voin sanoa, että olen  saanut kokea aivan uskomattomia asioita maailmalla, jotka säilyvät ikuisena rikkautena ja vahvuutena elämässäni.  

Tämä ei ole kirjoista lukemalla opittua tietoa ja jonkun muun kokemuksia ja ajatuksia , vaan kaikki on omaa  sellaista.  

Aina ei ole mennyt niin kuin ”strömsössä”, vaan on ollut erilaisia kommelluksia, joista on selvitty ja käännetty ne vahvuudeksi ja tiedoksi.  

Olen ollut yrittäjä suurimman osan elämääni, toimien yrittäjänä joko Suomessa tai Euroopassa.  

Tällä hetkellä minulla on hyvinvointi yritys Suraya Spa Egyptissä.  

Itseä etsimässä.

Lähdin aikoinaan maailmalle etsimään itseäni ja ”täyttämään ”tyhjiötä.  Erosin kirkosta kun olin 15 vuotias, heti seuraavana päivänä kun olin päässyt ripille.  En koskaan ymmärtänyt sitä mallia uskonnosta, jota meille opetettiin koulussa tai rippikoulussa.          Jotain jäi uupumaan.  

 

 

Meillä kaikilla on mahdollisuus osallistua positiiviseen muutokseen maailmassa.  

Parikymppisenä olin Helsingissä Kasviksessa töissä ja löysin sieltä hengenheimolaisia. Samoin ajattelevia ja kokevia ihmisiä.  Tällöin myös aloitin kasvissyöjänä, n. 30 vuotta sitten sekä tutustuin Reiki energia hoitoihin, sekä muuhun vaihtoehtoiseen elämäntapaan. Näistä tuli intohimo elämääni ja olen parhaani mukaan opetellut näitä asioita koko elämäni.  

Kun olin Aasiassa, opin siellä, kuinka kaikista uskonnoista löytyy yhteneväisyydet ja kuinka kaikki on energiaa.  Tämä täytti tyhjiön ja anarkisti/punkkari/ateistista tuli etsijä ja omantien kulkija.  

Uskon , että meillä kaikilla on omat lahjakkuutemme. Kukaan ei ole toisen yläpuolella, vaan meidän tulisi löytää ne tekijät jotka tukevat toinen toistaan ja kasvaa yhdessä kuitenkin omaa polkuaan kulkien. 

Aikoinaan Intiassa oppimani asia oli, että teimme mitä tahansa – siivoamme, kirjoitamme, maalaamme, opetamme, kun teemme sen rakkaudella, voimme nauttia työmme hedelmistä.  

Toivoisin , että yhteiskunnassamme  opittaisiin enemmän kuinka tehdä yhdessä ilman kilpailua..  Toivoisin että perusopetukseen kuuluisi tukea jokaisen henkilökohtaisia vahvuuksia ja lahjakkuuksia ja auttaa löytämään se oma voima, joka meillä kaikilla on.  

Toivon , että muistaisimme, että jokainen elämä on arvokasta, oli se sitten luonto, eläimet tai ihminen.. Kaikki me muodostamme kokonaisuuden täällä kauniilla maapallolla.  

Jokaisella on oma tärkeä paikkansa omalla tavallaan.  

Meillä kaikilla on mahdollisuus osallistua positiiviseen muutokseen maailmassa.  

Tehdään yhdessä maailmasta parempi, puhtaampi ja harmonisempi paikka elää.  

Olen Uudenmaan ehdokas nro 462

 

Tämä muutos, se tehdään yhdessä.

Yksi Kansa – Yksi Planeetta – Yksi Aika

Me olemme maailman perhettä, kansoina ja yksilöinä, ja asumme yhteisellä planeetalla. Nyt, on se aika, jolloin ymmärrämme yhteisen onnellisuuden tärkeyden ja toimimme sen eteen.”

Täytä Kannattajakortti ja Tue Muutosta!

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Tietoja ei myöskään jaeta eteenpäin.

Kerro kavereillesi...
  • 320
    Shares
  • 320
    Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.