Hyväntekeväisyystyö

 

Puoluetoiminnan yksi tärkeimmistä osa-alueista on hyväntekeväisyystyö. Toiminnan tarkoituksena on kerätä avustuksia sellaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin, jotka edistävät ja parantavat kansalaisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointia. Hyväntekeväisyyskohteet päätetään aina erikseen puolueen hallituksessa.

 

Puolue haluaa tukea myös täysin uusia hyväntekeväisyyskohteita. Suunnitteilla on muun muassa luonnonmukaisten hoitojen puolueettoman tutkimustyön tukeminen. Apua tarvitaan myös siihen, että vähävaraisille mahdollistuisi vaihtoehtoisten hoitojen käyttäminen. Kaikilla ei ole taloudellista mahdollisuutta vaihtoehtoisiin hoitoihin, koska ne jäävät yhteiskunnan tuen ulkopuolelle.

 

Kristallipuolue tekee yhdessä hyvää

 

Vuoden 2015 kohteiksi on valittu:

Jokaiselle kohteelle tehdään useampi netissä pyörivä varainhankintakampanja. Kussakin kampanjassa myytäville tuotteille on olemassa minimivarausmäärä, jonka täyttyessä tuotteet printataan kampanjan päätyttyä ja lähetetään ostajilleen. Lahjoitamme jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta 5€/kpl kyseiselle hyväntekeväisyyskohteelle. Tilitys avustuskohteelle tapahtuu 21 päivän sisällä kampanjan päättymisestä. Olemme kiitollisia siitä, että saamme olla tekemässä yhdessä hyvää ja auttaa omalta pieneltä osaltamme näitä kohteita. Heidän tekemänsä työ on äärettömän arvokasta yhteiskunnallemme.

Jos haluat tukea jotakin kampanjaa, niin alapuolelta näet avoimet kampanjat ja voit valita niistä sinua kiinnostavat. Kiitos etukäteen tuestasi ja kiinnostuksestasi.

 

Kristallipuolueen kampanjaväki

Avoinna olevat kannatuspaitakampanjat:

Kerro kavereillesi...
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.