Täytä ja Tuet

Muutosta!

Kristallipuolue ry aloitti syyskuussa 2018 kannattajakorttien keräyksen saadakseen virallisen rekisteröidyn puolueen aseman, jolloin se voi osallistua valtakunnallisiin vaaleihin.

Puolueen perustamiseksi tarvitsemme 5000 kannattajakorttia yhden vuoden ajanjaksona kerättynä. Kannattajakortin voi allekirjoittaa Suomessa äänioikeutettu henkilö, mukaan lukien ulkomaalaiset, jotka saavat äänestää kunnallisvaaleissa.

 

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Kortit toimitetaan sitten kokonaisuudessaan oikeusministeriöön varmistettavaksi.

Tutustu Kampanjavideoomme Alapuolelta

Klikkaa näistä linkeistä (A4 tai A6), tai alapuolen latauskuvista auki kannattajakortti (A4 tai A6) -kokoisena ja tulosta tiedosto sekä täytä ja postita se meille.

Voit lähettää täytetyn ja allekirjoitetun kannattajakortin, tai useammankin, osoitteeseen:

Päivi Koivunen
Tuohitie 11
01820 Klaukkala 

Haluatko auttaa? Onko sinulla jokin kivijalkaliike tai miksei kodistakin käsin voisi kortteja jakaa tai ilmoittautua kortin täyttö- / jättöpaikaksi. Ilmianna itsesi meille. Kiitos. Tervetuloa liittymään myös Kannattajakorttien kerääjät -ryhmäämme facebookissa. Kiitos tuestasi!

Miksi Kannattaa Täyttää Kannattajakortti?

SYY nro 1

Otat henkilökohtaista vastuuta omasta elämästäsi, johon politiikka suuresti vaikuttaa. Kannattajakortin täyttäminen on osoitus siitä!

SYY nro 2

Annat Kristallipuolueelle mahdollisuuden luoda täysin uudenlaista politiikkaa.

SYY nro 3

Se tuntuu hyvältä. Kun tunnet että jokin asia on sellaista, mitä voit auttaa omalla energiallasi, niin toimi rohkeasti.

Kerro kavereillesi...
  • 366
    Shares

Liitypostituslistallemme!

Kokoamme heimollisen sydämellä tekijöitä, joilla on suuri halu vaikuttaa ja olla mukana muutoksessa. Liity mukaan?

Kiitos, sinut on lisätty postituslistaamme.