Nana Saila Törnebladh 

’Ainoastaan sydämellään näkee hyvin.                   Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä’
-Antoine de Saint-Exupéry

Viihdyn siellä, missä Rakkaus asuu.

Olen Kristallinen Mummo.

Viihdyn siellä, missä Rakkaus asuu.

Rakastan elämää, ihmisiä, eläimiä, luontoa ja rauhaa. Jäin 68-vuotiaana eläkkeelle ja työskentelen edelleen sosiaalikasvattajana ja terapeuttisten kuvataideryhmien ohjaajana varhaiskasvatuksessa ja erityisesti monikulttuurisessa perhetyössä.

Muita tärkeitä virkoja: ihmisen virka ja elämän taiteilija.

Olen rauhallinen ja rakastava eläinoikeusaktivisti, olen vegaani. Nykyään köpöttelen elämää eteenpäin jokaisesta päivästä iloiten. Nauran ja hassuttelen aina, kun siihen on tilaisuus, sillä aidon ILON hyvinvoinnin ja parantamisen voimaa ei kannata koskaan aliarvioida.

Sydämeni sykkii taiteen eri alueilla: kuvataide, musiikki, tanssi, kirjallisuus. Ajattelen, pohdin ja kohtaan avoimesti elämän eri ilmiöitä.

Vuosi 2014

Maaliskuun loppupuolella 2014 Facebookissa näkökenttääni ilmaantui Kristallipuolueen logo ja kutsu tulla tekemään muutosta. Suomeen oltiin perustamassa uutta puoluetta; puoluetta, joka aidosti välittää. Puolueessa tehtäisiin politiikkaa puhtain sydämin ja avoimin mielin. OLIN MYYTY!

Elämä valoineen ja varjoineen on opettanut paljon vuosien varrella. 

Uskon hyvään, uskon rauhaan, uskon rakkauteen. Uskon siihen, että muutos alkaa minusta ja sinusta – meistä kaikista!

Mietin puolueen nimeä – Kristallipuolue … miten erilainen, miten vahva, miten voimakas, miten selkeä. Kristalli… puhdas, kirkas, läpinäkyvä. Puolueen logossa näkyi kristallin kirkkaus ja sydän. Ne kertovat vahvuudesta ja muistuttavat toimimaan sydämen kautta.
Ilmassa oli rakkautta…

Kristallipuolue kuulutti politiikkaan sydämellä tekijöitä. Sydämellä tekijöitä?

Mietin, että mahtuvatko sydämellä tekijät politiikkaan?

Voisiko se olla mahdollista? En tiedä, millä kehon osalla politiikkaa tähän asti on tehty. Politiikan kiemuroita on vaikeata ymmärtää.

Tapahtuu niin paljon ja toisaalta ei tapahdu mitään. Ihminen unohtuu. Nyt lähdetäänkin ihmisestä itsestään. Siitä, että ihminen arvostaa ja rakastaa itseään ja tästä rakkaudesta säteilee rakkautta eteenpäin. Rakkaus saa aikaan muutosta, muutoksia. Laajemmin ja laajemmin. Muutoksen avaimet ovat yksittäisellä ihmisellä.
Ilmassa oli rakkautta…

Kristallipuolueen muutoskutsu on kuultu! Nyt uskotaan siihen, että muutos on mahdollista. Suomen poliittiseen elämään puhaltavat rakkauden tuulet. Nyt uskotaan sydämellä tekemiseen. Rakkauteen. Ja rakkaus pysyy. Kristallinkirkkaasti totean, että haluan olla vahvasti mukana tässä uudessa rakkauspolitiikassa. Haluan olla omalta osaltani yhdessä muiden sydämellä tekijöiden kanssa rakentamassa hyvää.

Olen Pirkanmaan ehdokas nro 107. 

Mottoni

”Kindness Is Magic!” – ”Jokainen voi vaikuttaa!”

Täytä Kannattajakortti ja Tue Muutosta!

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Tietoja ei myöskään jaeta eteenpäin.

Kerro kavereillesi...
  • 426
    Shares
  • 426
    Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.