Outi Hallikainen

Koen hyvinvointimme kannalta tärkeimmäksi tehtäväksi saada päätäntävallan kansalaisille, niin pienissä kuin isoissa asioissa, niin valtion kuin koko maailmanlaajuisesti.

Toivoisin voivani vaikuttaa maailmassa siihen, että politiikka ja päätöksenteko tulisi täysin läpinäkyväksi!

Olen perheenäiti, perheeseeni kuuluu mies ja kolme teini-ikäistä lasta. Lapsuuteni vietin Savonlinnassa, mutta olen asunut Riihimäellä jo vuodesta 1991. Koulutukseltani olen yo-merkonomi ja pukuompelija, nyt työskentelen koulutussihteerinä.

Arvoni ovat syvästi henkisyydessä, hengellisyydessä, ekologisuudessa ja totuudellisuudessa. Toivoisin voivani vaikuttaa maailmassa siihen, että politiikka ja päätöksenteko tulisi täysin läpinäkyväksi ts. kansainväliset ”pahaveliverkostot” korvattaisiin paikallistason päätöksenteolla. Päätöksenteko takaisin kyliin, kaupunkeihin, maakuntiin ja valtioihin tämänhetkisen globalismin ihannoinnin sijaan.

Kun rakenteet toimivat, ihmiset pääsevät toteuttamaan omia elämäntehtäviään.

 

Kristallipuolueen arvot mm. se, että elämällä on myös henkinen ulottuvuus, terveydenhuollon monipuolistaminen vaihtoehtoishoidoilla, päätäntävalta Eu:lta takaisin Suomeen, rahanluontijärjestelmän ja yksityispankkien vallan palauttaminen valtiolle, sekä päätökset maahanmuutosta Suomelle itselleen vetoavat minuun ja siksi halusin antaa energiani näiden tärkeiden asioiden puolustamiseen

Kristallipuolue tuntuu minulle oikealta.

Olen harrastanut vanhan ajan ihannointia ja vintagea lähes koko ikäni, ehkä osittain tämän takia Kristallipuolue tuntuukin minulle oikealta vaihtoehdolta yhteisten asioiden hoitoon, jota myös politiikaksi kutsutaan, koska koen Kristallipuolueen arvot ja niiden pohjalta rakentuneet teesit vanhan kunnon maalaisjärjen mukaisiksi.

Minua viehättää Kristallipuolueen tavoite on saada Suomelle kansallinen päätäntävalta takaisin nykyajan tietämyksellä ja henkilökohtaisella vapaalla tahdolla.

Löysin Kristallipuolueen lokakuussa 2018. En kuitenkaan heti hypännyt innosta kiuhuen heidän kelkkaansa, vaan tutkin asiaa ja kävin tapaamassa porukkaa. Vakuutuin, että tässä on vihdoin ihmisen ja luonnon puolella oleva yhdistys, ja pian myös tuleva puolue.

 

 

Olen Pirkanmaan ehdokas nro 96.

Tämä muutos, se tehdään yhdessä.

Yksi Kansa – Yksi Planeetta – Yksi Aika

Me olemme maailman perhettä, kansoina ja yksilöinä, ja asumme yhteisellä planeetalla. Nyt, on se aika, jolloin ymmärrämme yhteisen onnellisuuden tärkeyden ja toimimme sen eteen.”

Täytä Kannattajakortti ja Tue Muutosta!

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Tietoja ei myöskään jaeta eteenpäin.

Kerro kavereillesi...
  • 505
    Shares
  • 505
    Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.