Otsikko naurattaa, itkettää, huvittaa, tuntuu kaukaiselta ja luonnolliselta jatkumolta elämässäni.

 

Viime elokuussa tapasin astrologi Jukka Viertomantereen ja hän kertoi, että Suomeen perustetaan kaksi tai ainakin yksi uusi puolue, jolla on henkisyyteen perustuvat arvot.

Hän kertoi myös Kataisen lähdöstä ja uumoili myös Urpilaisen lähtöä.

Totesi myös,että minä tulen olemaan politiikassa vahvasti mukana…hahhaaa…arvaa vain kuinka paljon nauratti ! Ja totesin pontevasti, että höpöhöpö…

 

Vaan enpä totea enää…

Sieltä se Kristalli pomppasi silmille niin, että häikäisi! Oli pakko vetää henkeä – syvään.

Jo pelkästään se, että olen koko elämäni ollut yksintekijä niin työssäni ammatinharjoittajana kuin kotona yksinhuoltajana, on ryhmässä toimiminen ollut minulle todella vierasta.

Vaan näin elämä meitä kuljettaa, muuttumaan ja muuttamaan suunta. Se jos mikä on jännittävää, pelottavaa, herättää uteliaisuutta ja on välttämätöntä.

 

Omassa elämässäni universumi haastaa tasaisin välein, olenko ymmärtänyt ja uskallanko elää omannäköistä elämää…no kutsuun olen kyllä vastannut aina tavalla tai toisella.

Isoja muutoksia matkalle on sattunut, paljon luopumisen opettelua, hirmuisen paljon rohkeutta elää omien arvojen ja oman totuuden mukaan, sekä kantaa vastuu niistä valinnoista. Onneksi olen ollut rohkea, muuten en tässä olisi ja tätä kirjoittaisi.

 

Kun katsomme omaa elämäämme, niin kaikella siellä on ollut tarkoituksensa eikä sattumaa ole. Ne kipeimmätkin tapahtumat kuuluvat siihen meidän tarinaamme.

Niin on meneillään myös tässä Universumissa, muutoksen tuulet puhaltavat – paluuta entiseen ei enää ole, näin uskon. Kaikella on aikansa ja paikkansa.

 

Haluan itse olla siinä muutoksessa mukana, en pelkästään muuttamassa omaa suuntaani vaan tekemässä yhdessä tätä muutosta universaalilla tasolla.

Olen saanut mielenkiintoista palautetta kanssakulkijoilta, suurin osa positiivista ja pieni osa sitten sitä muuta.sen tulkitsen lähinnä peloksi. Muutos on aina jännittävä ja pelottavakin.

Varsinkin nyt, kun meidät haastetaan todellakin luottamaan elämään ja ajattelemaan kokonaan uudella tavalla.

 

Haluan todella, että tähän maailmaan saadaan Rakkaus jälleen sille kuuluvalle paikalle. Uskon vahvasti, että siellä se on meillä jokaisella jossakin ehkäpä pikkaisen piilossa, mutta olemassa kuitenkin.

Ja sitä Rakkauttahan me opettelemme täällä ihan joka hetki, se kuuluu tähän ihmisenä olemisen opiskeluun ja on välillä todella haastavaa!

 

Rakkaus ei ihan pienistä murinoista säikähdä, joten ei hätää, vaikka välillä ketuttaa oikein kunnolla. Se on rakkautta, että sallit ne kaikki tunteet itsellesi, annat itkun tulla ja jollotat oikein sydämen kyllyydestä!

Otetaan hetki, asia, kanssakulkija kerrallaan – koko palettia ei tarvitse käsitellä yhdellä kertaa. Lähdetään yhdessä kulkemaan tätä muutoksen tietä. Askel kerrallaan, hetki kerrallaan. Rakkaudella, ensin itseämme kohtaa ja siitä levittäen sen ympärillemme….kuun ympäri ja siitä takaisin….

 

Elämä kantaa. Aina.

 

Rakkaudella,

Pia Toivanen

 

 

Kerro kavereillesi...
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.