top of page

Sydämen ääni?

Monet ovat kysyneet minulta: Miltä sinusta tuntuu, kun sydämesi sanoo EI? Miltä sinusta tuntuu, kun sydämesi sanoo KYLLÄ?

Mieli saattaa usein huutaa ei ja ego saattaa huutaa ei missään nimessä ja sydän sanoo taas kyllä! Tai mieli sanoo kyllä, mutta sydän sanoo ei, ei tähän suuntaan enää.

Miten kuulet kaikesta möykästä huolimatta, kun sydämesi sanoo kyllä tai ei, ja kuinka tätä ääntä kohti mennään, vaikka pelottaisi?


Itselläni sydämen EI-ääni tuntuu rintakehässä sellaiselta ikään kuin puristuksen tunteelta. Energia ei ikään kuin kierrä/virtaa rintakehässä, vaan se on jumissa. Puristaa/ahdistaa. Sen ei tarvitse olla hirveän voimakas, vaan se voi olla kevyt ohi menevä tuntemus, siitä että energia ei liiku.

Jos en kuuntele sydäntäni, jos toimin sen viestiä/tuntemusta vastaan, niin sen ahdistavampi olo minulle tulee. Ahdistus kasvaa lopulta niin suureksi, että ei voi muuta kuin antautua sydämeni äänelle.


KYLLÄ ääni taas ns. pöhisee, energia kiertää ja virtaa rintakehässä ja kehossa. Mielessä saattaa kihota pelko ja pakokauhu: Ei näin voi tehdä, olet hullu jne jne!? Mutta kun hiljennyn kuuntelemaan, miltä minusta oikeasti tuntuu ja laskeudun pään sekamelskasta sydämeen eli rintakehän tuntemuksiin, niin tiedän, että tähän luotan.


Luota sydämesi ääneen!

Jos et vielä kunnolla tunnista sitä tai et luota siihen, niin voit harjoitella tuntemaan sitä. Pysähdy, kun kysyt itseltäsi jotakin asiaa, josta tiedät todella, että KYLLÄ tykkäät ja/tai rakastat sitä.

Esim: Tykkään/Rakastan siitä ja tästä ruoasta, väristä, tietystä ihmisestä, takkatulesta, merenrannasta jne. jne. jne. – Sitten kuulostelet, miltä ja missä sinusta tuntuu se tunne kehossasi, kun sulla on todella hyvä olla.


-Se on sydämesi KYLLÄ-ääni.

Sitten otat asian ajatuksissasi eteesi, josta tiedät, että ET tykkää. Miltä se tuntuu ja missä se tuntuu kehossasi? Se on sydämesi EI-ääni.

Niin se sydän puhuu meille. Tai niin se puhuu minulle. Näin ainekin oman kokemukseni mukaan.

Miltä sinusta tuntuu, kun sydämesi “puhuu” sinulle?


Ihaninta sydän talvea kaikille.

-Kreeta

Recent Posts

See All

Onko velka kansalaisten vai eurorahoittajien syy?

Maurizio Sajeva, 20.2.2023 Kun olin vielä lapsi 1970-luvulla ja asuin Italiassa, Aku Ankka maksoi 200 liiraa (0,10 euroa), ja muistan kuinka vaurasta aika oli. 1990-luvulla sanomalehdet kirjoittivat,

Politiikka ja leimaamista

Maurizio Sajeva, 20.01.2023 Kristallipuolue on vapaa paikka kaikille niille, joilla on jalat maassa ja konkreettiset ratkaisut mielessä, mutta jotka ajattelevat järjen lisäksi myös sydämellä Olen aiem

Comentarios


bottom of page