Natriumbikarbonaatti (ruokasooda) sairauksien ehkäisyssä ja parantamisessa.

(Referointi alkuperäisestä englanninkielisestä tekstistä)

 

Dr. Ralph Moss Arizonan yliopistosta on viimeisen vuosikymmenen aikana tutkinut natriumbikarbonaattia mahdollisena hoitokeinona pahanlaatuisten kasvainten hoidossa.

Myös Robert J. Gillies kollegoineen on osoittanut hiirikokein, että ennaltaehkäisevästi annettu natriumbikarbonaatti johti kasvainten ympäristön alkaloitumiseen. (Raghunand 2003)

Natriumbikarbonaatin käytöllä on samankaltaisia vaikutuksia kuin hapen ruiskuttamisella kasvaimeen; molemmat edistävät syöpäkasvainten epäaktivoitumista myös muiden syöpälääkkeiden yhteydessä.

 

Tänä vuonna (artikkeli vuodelta 2009) samaiset tutkijat raportoivat natriumbikarbonaatin myös nostavan kasvainten pH:ta ja estävän etäispesäkkeiden muodostusta. (Robey 2009) Tämä havainto koskee myös oraalista natriumbikarbonaatin käyttöä.
Dr. Moss ja Dr. Simoncini huomasivat oraalisen (suun kautta nautitun) soodan vähentävän rintasyövän etäispesäkkeiden muodostumista hiirillä. Tämä vaikuttava tieto on saatava eteenpäin! Natriumbikarbonaattia on käytetty vuosikymmeniä kemoterapian yhteydessä, mutta viime vuosiin asti ruokasooda on saanut varsin vähän huomiota. Nyt – kiitos Dr. Mossin, Dr. Simoncinin (syöpälääkäri) ja Dr. Robert O. Youngin (pH Miracle Living Center- keskuksen johtaja ja Uuden Biologian perustaja) tutkimus- ja raportointityön – on aiheesta yli 50 000 nettisivua tietoa.
Vuosia ennen Dr. Mossin ja Dr. Simoncinin tutkimuksia Dr. Young on osoittanut syövän olevan kehon happosairaus. Dr. Young on maailman johtava ravitsemukseen erikoistunut mikrobiologi ja elävän, sekä kuivan veren mikroskopisti. Hän on raportoinut syöpäkasvainten alemmasta pH-arvosta jo kauan sitten. Hän myös raportoi, että pH:n manipulointi oraalisella ja/tai suonen sisäisellä natrium- ja kaliumbikarbonaatilla voi auttaa palauttamaan terveen kudoksen ja poistamaan pahanlaatuiset sairaudet.

 

Ihmeellistä on huomata se tosiasia, että lääketeollisuuden taholta puuttuu täysin seurantatutkimukset 80 vuoden ajalta faktaan, jonka nobel- palkittu Dr. Warburg osoitti jo vuonna 1932. Hän löysi syyn syöpään ja päätteli syöpäsolujen olevan happamia ja vähähappisia. Dr. Youngin yksinkertainen selitys tälle on se, että ravinnon ja/tai aineenvaihdunnan hapot ovat syy kaikkiin pahanlaatuisiin soluihin ja kudoksiin. Tässä valossa on uskomatonta, että Amerikassa menetetään yli 500 000 ihmishenkeä vuodessa syöpäsairauksille ja että syövän kustannukset kohoavat joka vuosi neljännesmiljardiin dollariin.

 

Natriumbikarbonaatti on yleisesti syöpälääkäreiden käytössä oleva hoitokeino asidoosiin. Sitä käytetään neutraloimaan esim. kemoterapeuttisten myrkkyjen vaikutuksia. Tässä joitain muita käyttökohteita:

 1. Vakava diabetekseen liittyvä ketoasidoosi
 2. Painelu- puhalluselvytys
 3. Raskaus
 4. Hemodialyysi
 5. Vatsakalvon dialyysi
 6. Lääkkeiden aiheuttamat myrkytykset

 

Natriumbikarbonaatti on yleisimmin käytössä esim. teho-osastotilanteissa sydänpysähdyksissä kuin magnesiumpistokset, jotka perinteisesti ovat olleet lääkäreiden apu näissä tilanteissa.
Valtavirran syöpälääkärit tunnustavat syövän myöhäisten vaiheiden infektioiden läsnäolon. He myös tunnustavat bakteereiden, hiivojen ja homeiden läsnäolon yli 40 %:lla kaikista syöpäsairaista. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat jopa virusten (joista Dr. Young puhuu kristallisoituneina happoina) olevan läsnä yli 50 %:lla tiettyjä syöpätyyppejä.
Kaikki nämä ovat Dr. Youngin mukaan kehon happamoitumisen ilmentymiä.

 

Dr. Young on kirjoittanut ja ollut apuna yli 15 kirjaan yli 18 kielelle käännettynä, joissa aiheena on kehon happamoitumisen vaikutus soluihin ja niiden muuntuminen sitä kautta bakteereiksi, hiivoiksi ja homeiksi, jotka ovat sairauksien ja kudosvaurioiden taustalla. Tähän kuuluvat myös syövän viimeisten vaiheiden ongelmat, jotka ovat kehon sisäisen happamoitumisen seurausta.

 

Dr. Youngin mukaan syövän määrittäminen on hyvin helppo – happamuus.
Syöpäkasvaimen nähnyt voi myöntää, että syöpä on jotain mädäntynyttä , joka hajottaa ja tuhoaa kehoa, jos ei sitä huomioida. Kun keho mätänee ja kudokset ovat stressitilassa, kun tietyt solut muuttuvat happamiksi ja alkavat mädäntyä, kun ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan happoja ei poisteta neljän kanavan kautta (virtsa, uloste, hengitys ja hikoilu), silloin kehossa on ylihappamoitumisen tila, joka ennen pitkää saa muodon, riippuen missä happamuus sijaitsee.
Ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan hapot, joita ei ole poistettu kunnolla sijaitsevat yleensä side- ja rasvakudoksessa. Keho varastoi hapot kudoksiin säilyttääkseen veren herkän pH-tasapainon (7,365) Tästä syystä rinta- ja eturauhassyövät ovat yleistyneet niin paljon, samoin kuin aivokasvaimet.

 

Dr. Youngin kanta on ollut varsin selvä jo yli kolmatta vuosikymmentä. ”…. pitäisi olla jo päivänselvää tähän mennessä, että kaikki eri nimet ja tyypit syövälle ovat yhden ja saman asian aiheuttamat. Missä tahansa tapauksessa, jossa solut mätänevät, ovat bakteerit, hiiva ja homeet tulosta näistä mätänevistä soluista, EIVÄT AIHEUTTAJA!

Hän jatkaa sanoen, etteivät bakteerit, hiivat ja homeet ole pahanlaatuisten kasvainten aiheuttajina, vaan tulosta ja todiste muutoksesta joka soluissa tapahtuu terveestä sairaaksi. Ylihappamoitumisen seuraukset johtavat kroonisiin bakteeri-, hiiva- ja homeongelmiin ja lopulta solujen ja kudosten pahanlaatuiseen tilaan.

Syöpä on siis varsin yksinkertainen veren ja kudosten ylihappamuustila, joka johtaa hapettoman ympäristön sairauksiin. Soodan käyttö lisää happea, joka puskuroi happoja estäen solujen ja kudosten mädäntymistä ja käymistä ja ehkäisee näin pahanlaatuiset muutokset tai palauttaa solujen normaalitilan, jos on jo syöpä.

Jos veren ja kudosten pH on tasapainossa (7,365) on epätodennäköistä saada pahanlaatuisia kasvaimia. Tämän saavuttaakseen on juotava emäksisiä nesteitä, syötävä suuria määriä lehtivihreärikkaita kasviksia, jotta tervettä verta ja kudoksia voi rakentua. Tarvitaan myös tervettä altistumista auringonvalolle, riittävästi levollista unta, alkaloivaa liikuntaa, stressitöntä olemassaoloa ja mahdollisuuksien mukaan alkalinen, turmeltumaton elinympäristö (vaikeasti saavutettavissa oleva asia suuressa osassa maailmaa) Amalgaamipaikoista on myös hyvä päästä eroon, samoin kuin antibiooteista, rokotteista, hormoneista ja viihdekäyttöön tarkoitetuista huumeista. Tällöin voidaan nauttia erinomaisesta terveydestä!

 

Rehellisesti, kaikki tämä terveys- ja lääketieteellinen tieto on kaikkialla ja syövästä on tullut tänä päivänä maailmassamme niin rasittava, pelottava, katastrofaalinen ja ekonominen hirvitys, että lyhyt keskustelu vuosikymmenten aikaisesta kaksinaamaisuudesta voi olla edes jonkun verran opettavainen.
Syöpä on helppo määritellä, koska se määrittelee nykyihmisen. Ihmiskunta on syvässä happo- ongelmassa pahanlaatuisine kasvaimineen, koska olemme syvässä happo-ongelmassa itsemme kanssa, suhteissamme ja koko yhteiskunnassamme.
Soodan käytöstä ei ole varsinaisia lääketieteellisiä ennakkotapauksia; se on ihmelääke ja sen laaja käyttökelpoisuus on niin itsestään selvää. Sooda on yksinkertaisesti niin tehokas, hyödyllinen, turvallinen ja tehokas kaikkiin sairauksiin. Tämä on ymmärretty.

 

Lääketieteellinen väittely asian ympärillä tuntuu kuitenkin johtuvan ihmisten hämmennyksestä, lääketieteen ryhmäajattelusta, rahan aiheuttamasta likinäköisyydestä ja epäloogisista ajatusprosesseista enemmän kuin todellisuudesta. Tämä näyttää olevan se mitä sosiologit, tarkkailijat ja eri alojen tutkijat ovat löytämässä ja enenevässä määrin raportoimassa julkisessa keskustelussa yleisestä terveydenhuollosta.

Monesti kuljetaan takaperoisesti vankasta päätelmästä löytää asiaa tukevia faktoja ennemmin kuin että annettaisiin todisteiden johtaa näkökantoja. Täysin järkiperäinen ihminen kävisi ensin läpi hyödyt ja haitat soodaan liittyen syövän hoidossa. Mutta jopa parhaat ammattilaiset takertuvat itseään palveleviin uskomuksiinsa ja itseään suojeleviin egoihinsa. Me ihmiset luomme usein tunnesiteitä jotka kietoutuvat imagoomme, maineeseemme, identiteettiin ja yhdistäviin uskomuksiin liittyen lääketieteeseen ja terveyteen.
Nämä sidonnaisuudet usein paljastuvat riippumatta tosiasioita. Läpitunkevat, vaistonvaraiset linkitykset sitten tekee henkilökohtaisista teorioista ja subjektiivisista uskomuksista entistä voimakkaampia ja merkityksellisempiä mielissämme kuin yksinkertaiset käytännön todisteet ja vastaukset.

 

Tämä sama ihmisen tila aiheuttaa monissa – tutkijoiden ja muiden kuin tutkijoiden keskuudessa – alttiuden tarrata tiukasti eri uskomuksiin, vaikka edessä on tieteellistä näyttöä päinvastaisesta. Tästä tulee sitten valtava haaste ja myös henkilökohtainen testi rohkeudesta ja itseluottamuksesta pystyä arvioimaan uudelleen omaa maailmankuvaansa ja lääketieteellistä vakaumustaan. Silti, ollakseen ihmiskunnan palveluksessa, ammattilaisten on kyettävä saamaan aikaan uudelleenjärjestämisen prosessi, vaikka meidän täytyy muuttaa omat aiemmin omaksutut ajatuksemme, uskomuksemme, lausuntomme, kirjoituksemme ja kantamme.

Monet suurimmista muutoksista kautta historian ovat tapahtuneet yksittäisten yksilöiden, tai pienten ryhmien pyrkimyksistä. Ihmiskunta luottaa hyvin pieneen joukkoon lääketieteen ja tieteen johtajiin viimeisen ja parhaan tiedon välittäjinä. Yksilön ego tulee kuitenkin vastaan ja jotkut tiedemiehet, lääkärit , yliopistoprofessorit, ja terveyspoliitikot ovat tunnettuja mm. valtavista egoistaan.

Riippumatta siitä, mitä ego sanoo, on ruokavalion ja aineenvaihdunnan happo-ongelmien aiheuttama laajuus ja kattavuus hyvin tärkeitä maailmanlaajuisesti tieteen, lääketieteen, terveyden ja ehkäisyn saralla. Valitettavasti, jonain päivänä tullaan ymmärtämään, että turmeltuneet, älyllisesti vajavaiset ja luonteeltaan vastuuttomat ammattilaiset ovat täydellisesti sivuuttaneet happojen aiheuttamat vaarat kaikkiin sairauksiin liittyen. Saksalaisen filosofin Arthur Schopenhauer muistutti meitä : ”Totuuden paljastumiseen on kolme askelta. Ensimmäisellä sitä pilkataan, toisella vastustetaan ja kolmannella pidetään itsestään selvänä.” Lopulta ne ammattilaiset, joiden päät ovat pensaassa ovat ainoita, jotka ovat sivuuttaneet soodan vahvan vaikutuksen ja sen kuinka se dramaattisesti palauttaa solujen sisäisen alkalisen tasapainon, sekä sen ihmeellisen tehokkuuden kaikkiin sairauksiin, joita ylihappamoituminen aiheuttaa.

 

Soodan teho on kaikissa käyttötarkoituksissaan ja – kohteissaan välitön ja tehokas monien uhrien pahanlaatuisten kasvainten ehkäisyssä. Monet syöpäsairaat saavat tilansa muutettua 12-16 viikossa vaikkakin riippuen aiemmista hoidoista ja joistain kehon tekijöistä, joihinkin tapauksiin voi mennä yhdeksänkin kuukautta. Kuitenkaan paraskaan soodan käyttö ei ole niin tehokasta (ja siksi myöskään terveellisin tapa tai korvike) kuin Dr. Youngin pH-ihmeen alkalinen ruokavalio, joka sisältää myös puhdasta, elektronirikasta vettä.

Sooda – tuo yksinkertainen valkoinen jauhe, jota saa ostaa mistä tahansa marketista maailmassa, on maailmanluokan antibakteeri jolla ei ole minkäänlaisia todettuja negatiivisia sivuvaikutuksia. Se toimii missä tahansa vaiheessa, kun halutaan eroon vaivoista. Soodan pitäisi olla ykkösvaihtoehto, kun halutaan eroon hiivoista, homeista ja bakteerikasvustoista veressä ja kudoksissa. ”Sitä voi käyttää vaahtosammuttimen tavoin, suihkuttaen kudokset alkalisuudella ja estäen näin ollen happamoitumisen. Sitä voi käyttää suun kautta tai ihon läpi, niin että se saavuttaa kaikki kehon osat veren välityksellä.” sanoo Dr. Young

 

Lääketieteelliset tutkijat kuten Dr. Simoncini ja Dr. Young ovat pystyneet tunnistamaan tietyt alkaliset aineet, joilla on kyky tunkeutua syöpäkasvaimeen. Näitä ovat natriumbikarbonaatin lisäksi kaliumbikarbonaatti, magnesiumbikarbonaatti ja kalsiumbikarbonaatti. Elimistö tuottaa näitä aineita estämään happojen kerääntymistä ja pitämään yllä alkalista tasapainoa kehossa. Kun keho on täydellisessä tasapainossa ja hieman emäksinen, olemme terveitä, vahvoja ja onnellisia.

Natrium-, kalium-, magnesium- ja kalsiumbikarbonaatti yhdessä muiden yhtä tärkeiden aineosien kanssa voi muodostaa pohjan luonnolliselle kemoterapialle, jonka on todistettu olevan paljon tehokkaampi kuin merkittävästi myrkyllisemmät ja happamammat keinot.
Suurin osa ihmisistä on erittäin tietoisia kauhuista, jotka liittyvät syövän hoitoon kemoterapialla, leikkauksilla ja sädehoidolla. Kysymys kuuluu: Miksi kulkea tämä tie kun on olemassa turvallisempia, edullisempia, luonnollisia ja erittäin tehokkaita keinoja kuten kaikkien saatavilla olevat yllä mainitut suolat? (Tällaista neljän suolan sekoitusta on tilattuna saatavilla ainakin parista paikasta tietämäni mukaan – suomentajan kommentti)

 

Dr. Young suosittelee käyttämään ennakoivasti soodaa ja kaliumbikarbonaattia esim. niille, jotka ovat menossa magneettikuvaan, TT- kuvaan tai sydämen varjoainekuvaan suojatakseen munuaisiaan kuvauksilta. Lääkärit ovat jo pitkään tienneet, että verrattain terveetkin munuaiset voivat vaurioitua näissä kuvauksissa varjoaineiden vaikutuksesta. Myös Journal of the American Society of Nephrology varoittaa näistä vaaroista ja sanoo niiden muodostavan vakavan uhkan terveydelle.
17 meta-analyysiä valvotuista kokeista ovat osoittaneet natriumbikarbonaattinesteytyksen ennen kuvauksia olevan paras keino estää munuaisvauriot.

Monet lääketieteelliset kuvaustekniikat pitävät sisällään myrkyllisiä haittoja sisältäviä aineita. Dr. Solomon on todennut ainakin 31 %:lle tutkituista tulleen negatiivisia sivuvaikutuksia kuvauksista. Kaiken kaikkiaan 13 % potilaista kuoli, sai sydänkohtauksen tai halvauksen. Ne, joille kehittyi munuaisvaurioita, havaittiin kaksi kertaa enemmän negatiivisia terveysvaikutuksia kuin niillä, joille munuaisvaurioita ei tullut. Epäilemättä monet näistä vaurioista vältettäisiin soodan oikeanlaisella käytöllä.

 

Suomennos – Mariia Kotila (suomentaja ei ole englannin kielen kääntäjä, eikä ammattilainen millään tavalla tässä, mutta toivoo, että kiinnostuneet kuitenkin saavat tekstistä irti ”pointin”

Linkki alkuperäiseen tekstiin, jossa näkyvillä myös lähteet:
https://articlesofhealth.blogspot.fi/2009/08/sodium-bicarbonate-in-prevention-and.html

 

– MARIIA KOTILA – Olen kohta 43-vuotias kahden itsenäistyvän teinipojan yksinhuoltajaäiti. Toimin yrittäjänä neljättätoista vuotta. Koulutukseltani olen lähihoitaja, mutta elämänvaiheideni vuoksi en sitä työtäni ole tehnyt. Kova koulu selkäkipuni ja sisäisen huonon oloni vuoksi johdatti minut nykyiseen työhöni kehonpuhdistajana ja oppaaana terveellisen elämän pariin. Tein itse täydellisen ruoka- ja elämäntaparemontin tuolloin – viisi vuotta sitten kehon happo-emästasapainoon siirtyen ja nyt kannan sen työni mahtavaa hedelmää ilman entisiä vaivojani! Henkistä matkaa olen tehnyt jo pidempään tietämättä minne olen menossa. Nyt tiedän kaiken tarkoituksen kohdallani ja jatkan sydän avoinna eteenpäin.
Kerro kavereillesi...
 • 3
  Shares
 • 3
  Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.