Taina Launonen

”Kun asioista tulee itsestäänselvyys, ihminen unohtaa kiitollisuuden. Kun kiitollisuudesta tulee itsestäänselvyys ihminen unohtaa asian”

Oulusta suurella sydämellä.

 

 

Jos minulla olisi valta muuttaa Suomea, minä lisäisin tunnekasvatuksen osaksi ihmisten elämään. Uskon vahvasti siihen, että tekemämme hyvä kiertää, mutta miten voimme tehdä hyvää, jos emme tunne itseämme emmekä ole kykeneviä empaattisuuteen. Pienilläkin teoilla, voi olla kauaskantoisia vaikutuksia. Pyrin päivittäin tekemään jotain hyvää uskoen, että jonakin päivänä tämä maailma on hiukan parempi paikka kaikkien olla ja elää.

Näen lähes kaikessa jotain kaunista ja hyvää. Vaikka elämä on välillä heitellyt haasteita eteeni, jaksan yhä luottaa tulevaisuuteen optimistisesti. Uskon vahvasti siihen, että jokaisessa meissä on perimmäinen onnellisuus ja hyvyys, jotka oikeassa ympäristössä kasvavat ja kehittyvät oman itsensä ja muiden hyvinvoinnin eduksi. Hellällä kosketuksella ja kauniilla sanoilla, on pitemmälle kantava voima kuin rankaisulla, vertailulla tai vihalla.

Olen saanut kunnian ja luottamustehtävän kasvattaa neljä lasta, sekä ison joukon minuun luottaneiden vanhempien lapsia. Olen kiitollinen tuosta ajasta, joka opetti minulle paljon, myös sen, että elämässä tulee keskittyä niihin asioihin, jotka tuntuvat oikealta ja hyvältä. Opitun vuoksi lopetin kaksi yritystä, suoritin opinnot loppuun ja aloitin etsimään sitä työuraa, missä voisin antaa osaamiseni muiden ihmisten hyväksi. Tällä hetkellä arkeni koostuu työttömän arjesta perhe-elämän keskellä, pöytälaatikko yrityksen kypsymisestä sekä elämän tuomasta vipinästä ja vilkkeestä.

Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi ja olen ammatillisesti täydentänyt osaamistani elämäntaito- ja tunnetaitovalmentajan yliopistokoulutuksilla. Nämä koulutukset ovat entisestään avanneet ymmärrystä ja empatiaa toisia ihmisiä kohtaan. Ne ovat myös antaneet minulle mahdollisuuden ymmärtää, että jokainen ihminen on eri elämänvaiheessaan ja minun tehtäväni on seistä rinnalla, valmiina tukemaan, kun ihminen itse on halukas muutokseen.

Olen hyvin intuitiivinen ja herkkä, jonka johdosta olen kokenut tarvetta kouluttautua myös energiahoitajaksi sekä EFT-ohjaajaksi vapauttamaan ihmisten sisäisiä negatiivisia tunteita. Yhdenkään ihmisen ei tulisi kokea pahaa oloa syvällä sisimmässään ja jos voin osaamisella auttaa edes muutamaa, olen onnistunut tehtävässäni.

Vaikka olen herkkä, minulta löytyy tarvittaessa härmäläisen Rannanjärven verenperintöä. Se pitää selkärankani suorassa ja jalat sisukkaasti paikoillaan. Osaan taipua, mutta en katketa ja se on vahvuuteni, koko skaala hyväksyvästä läsnäolosta periksiantamattomuuteen.

Uskon, että koko elämä on mahdollisuus oppia uutta ja ennen kaikkea pyrkimään elämään tavalla, joka tuntuu syvällä sisimmässä oikealta. Siksi olen nyt tässä, poissa oravanpyörästä, kansanedustajavaali ehdokkaana mahdollistaakseni osaamiseni ja intohimoni palvella ihmisiä ja heidän hyvinvointiaan.

Jokainen ihminen on merkityksellinen ja tärkeä, aivan kuten sinäkin.

Mitä tapahtuu tulevaisuudessa?

Minä uskon, että tulevaisuudessa olemme yhdistäneet voimamme ja elämme parempaa maailmaa. Olemme saaneet ymmärryksen lisätä empatiaa toisiamme kohtaan, välitämme itsestämme ja toisista luonnon hyvinvoinnista puhumattakaan. Uskon vahvasti siihen, että jaksoimme olla tarpeeksi sitkeitä muuttaaksemme tämän maailman rakastavammaksi ja luontoystävällisemmäksi. Vaikka välillä tilanne näytti huolestuttavalta, emme koskaan lakanneet uskomasta ihmisen perimmäiseen hyvyyteen ja siihen, että voimme vaikuttaa maailmaan, jossa elämme.

 

Kaiken voi muuttaa.

Ihmisinä , olemme voineet luoda lait ja säännöt. Ihmisinä, meillä on valta myös muuttaa ne. Se vaatii todella paljon sitkeyttä, ymmärrystä ja kuulemista, mutta se on aina mahdollista. Niin kauan kun jaksamme yrittää, emmekä luovuta lannistuneina, tämä maapallo ja meidän yhteiskuntamme on mahdollista muuttaa sellaiseksi, että jokainen meistä voi hyvin.

Se ei tapahdu minun, sinun tai hänen ansiostaan, vaan se tapahtuu meidän kaikkien puhaltamisella yhteen hiileen, yhdessä ei yksin.

Minä lähdin mukaan politiikkaan suurella sydämellä pystymetsästä, sisimmässä halu vaikuttaa siihen, että voisimme jälleen sanoa ylpeänä, Olen ihminen ja meillä on asiat hyvin. Sen aikaansaamiseksi tarvitsen myös sinua ja sinun ääntäsi.

 

 

”Yksi pisara kuivuu auringossa. Monta pisaraa yhdessä muodostavat meren, joka hioo kivenkin sileäksi”

Tämä muutos, se tehdään yhdessä.

Yksi Kansa – Yksi Planeetta – Yksi Aika

Me olemme maailman perhettä, kansoina ja yksilöinä, ja asumme yhteisellä planeetalla. Nyt, on se aika, jolloin ymmärrämme yhteisen onnellisuuden tärkeyden ja toimimme sen eteen.”

Täytä Kannattajakortti ja Tue Muutosta!

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Tietoja ei myöskään jaeta eteenpäin.

Kerro kavereillesi...
  • 99
    Shares
  • 99
    Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.