top of page
Tara.jpg

Moikka!

Olen Tara Koivukoski, sairaanhoitaja, kahden aikuisen lapsen äiti, kirjailija ja ihmisoikeusaktivisti.

Monet tuntevat minut parhaiten siitä, että olen antanut väkivaltaa kokeneille kasvot Suomessa ja kirjoittanut kirjoja, joissa toin esille seksuaalirikoslain pahoja puutteita ja vaadin lakien tiukentamista Suomessa. Tiukempi seksuaalirikoslaki tulee vihdoin voimaan vuoden vaihteessa ja se antoi toivoa siitä, että asioita voi muuttaa.

  • Facebook
  • Instagram

Miksi eduskuntavaaleihin?

Vaikka kutsumme maatamme hyvinvointiyhteiskunnaksi, ruokajonoissa ja syrjäytyneinä kodeissaan ja kaduilla oleville se ei sitä ole. Suomi on niin perheväkivallan kuin raiskaustilastojenkin puolesta Euroopan kärjessä. Terveydenhuolto on romahtamassa järjettömien pakkolakien vuoksi. Eläinsuojelulait mahdollistavat liian monien elävien olentojen kärsimyksen. Lapset ja nuoret voivat pahoin, koska raha ja valta puhuvat aikuisten vastuuta lujempaa. Vanhukset on unohdettu ja jätetty yksin. Kaunis kulttuuriperintö musiikin ja taiteen saralla on koitettu tuhota järkeä vailla olevin rajoituksin. Kaikesta tästä vaietaan hiljaa ja kirjoitetaan vain glittermekoista, joilla kiillotetaan valheiden verhoamat kulissit.

Äitinä en voi enää olla vain hiljaa ja vaieta. Lempeän vahvuuden on astuttava esiin politiikankin saralla. Emme voi rakentaa kestävää yhteiskuntaa ilman totuutta ja rakkautta, jotka ovat kaiken kulmakivet.”

Miksi juuri Kristallipuolue?

Kristallipuolue kutsui voimakkaasti tänä syksynä. Vetäydyin tuolloin Vasemmistoliiton riveistä eduskuntaehdokkaana puolueen kiellettyä pakkorokotusten alla olevien hoitajien puolustamisen. Tunnen kutsun vahvana politiikan saralle, mutta totuus on periaate, josta en suostu vaikenemaan puoluekurinkaan nimissä. Kristallipuolueen syvin perusajatus iski lujaa: "Selkeimmät sanat ovat ne, jotka sisältävät totuuden". Tätäkin maata ja maailmaa on hallittu viimeiset vuodet pelolla, kaaoksella ja vihalla. Valheilla, joilla on rakennettu hyvinvointiyhteiskunnan sijaan kaaosta. Niiden varaan tuskin kukaan lastaan rakastava vanhempi halua yhteiskunnan perustuvan.

Todellinen kansaa edustava johtaja ei mielestäni ansaitse kunnioitustaan pelolla ja väkivallalla, vaan luottamuksella. Toimimalla oikein ja välittämällä ja kuulemalla kansaa. Toimimalla sen yhdistämiseksi, eikä sitä hajottaen. Haluankin tehdä Kristallipuolueen kansanedustajaehdokkaana ensimmäisen vaalilupaukseni näillä sanoilla:

Mitä enemmän he sulkevat,
sitä enemmän sydämeni aukeaa.
Mitä enemmän he hokevat, etten pysty, sitä enemmän saan tahtoa jatkaa.
Mitä enemmän he tuovat pelkoa, sitä suuremmaksi rakkauden liekki nousee.
Mitä enemmän he salaavat, sitä kovempaa luotan omaan vaistooni.
Mitä pimeämmäksi he koittavat tehdä maailman, sitä kirkkaampana valoni loistaa yhdessä auringon ja kuun kanssa.
Mitä enemmän he koittavat hajottaa, sitä enemmän koitan yhdistää.
Mitä enemmän he säätävät vääriä lakeja,
sitä enemmän kasvan kohti aitoa oikeudenmukaisuutta.
Mitä enemmän he koittavat vangita, sitä villimmäksi tulen.
Mitä enemmän he uhkaavat väkivallalla, sitä kovempana lempeä huutoni kaikuu.
Mitä kovempaa he käskevät kumartaa pahuutta, sitä vahvempana seison Rakkauden ja Totuuden puolella.
Sillä on vain yksi aurinko ja rakkauden lähde. Ja me kaikki olemme yhtä ja yhteydessä kaikkeen.

Kiitos, kun olet mukana rakentamassa rakkaudella ja totuudella turvallisempaa, rauhantahtoista ja lempeämpää Suomea kanssamme

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

x.x.2022

Taran 1. blogiteksti

Tulossa pian!

27.10.2022

Taran vierailu Totuuden Etsijöissä

Tara kävi Totuuden Etsijöiden haastattelussa 27.10.2022.

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

bottom of page