Teija Marjamaa

Olemme kaikki yhdessä suuri voima, jolla saamme asiat muuttumaan. Jos minä ajattelen itsestäni ja meistä muista kauniisti, tämä kaunis ajatus leviää. Minä olen tärkeä, kuten olet sinäkin. Ei ole toista toisen yläpuolella eikä toista toisen alapuolella.

Me olemme kaikki yhdessä kaunis kansa, jonka tehtävänä on huolehtia tästä upeasta maasta, sen ihmisistä ja eläimistä.

Olen Teija Marjamaa, totuuden torvi ja idealisti. Olen ollut 20 vuotta design yrittäjänä ja tehnyt kaikkea kaunista lasista ja hopeasta. Tiedän pienyrittäjän haasteet. Olen myös ollut työttömänä ja tiedän työttömän arjen, mitä se on. Sydämeni veti minua taiteen pariin ja tällä hetkellä teen valokuva- ja maalaustaidetta sekä dokumentteja ja videotaidetta.

Sielunruokaa ja tasapainoa

Se, että saamme yhteiskunnan asiat toimimaan vaati sydämen paloa ja rohkeutta muutokseen. Tarvitsemme (sielumme tarvitsee) taidetta ja luovuutta ympärillemme, maallisten tarpeiden lisäksi. Kaikissa meissä on luova puoli, jota on hyvä ruokkia. Kun toteutamme tätä puolta itsessämme, muutamme maailmaa. Insinööri tarvitsee luovuutta, metsuri kokee luonnossa luovuuden, siivooja on elintärkeä, jotta elämme kauniissa, siistissä luovuuden tilassa. Jokaiselle löytyy oma paikkansa yhteiskunnassa, kun kuuntelemme sisäistä ohjausta sydäntä seuraamalla.

 

Tänään luomme huomisen.

Uskon parempaan huomiseen, mutta elämä on tässä ja nyt. Tunnen rakkautta ja myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Haluan huolehtia rakkaasta planeetastamme, joka on meille asuinpaikaksi annettu. Ilman sitä meillä ei ole mitään ja ylläpitääksemme hyvinvointia, tarvitsemme sitä ja toisiamme.

 

Voin antaa ajatukseni, rakkauteni ja myötätuntoni tehdä asioita kaikkien parhaaksi. Ajatuksen voima on se voima, joka muuttaa tätä maailmaa. Meillä kaikilla on siihen mahdollisuus. Tule mukaan kanssani ja muutetaan tätä maailmaa.

 

Tämä muutos, se tehdään yhdessä.

Yksi Kansa – Yksi Planeetta – Yksi Aika

Me olemme maailman perhettä, kansoina ja yksilöinä, ja asumme yhteisellä planeetalla. Nyt, on se aika, jolloin ymmärrämme yhteisen onnellisuuden tärkeyden ja toimimme sen eteen.”

Täytä Kannattajakortti ja Tue Muutosta!

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Tietoja ei myöskään jaeta eteenpäin.

Kerro kavereillesi...
  • 304
    Shares
  • 304
    Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.