Vaikuttaja: sinun on aika olla esimerkki!

Ole se muutos, jonka haluat nähdä myös muissa. 
Liity mukaan tekemään sydämellisempää politiikkaa.

Liity jäseneksi

Liity mukaan tekemään sydämellisempää politiikkaa.
Valitse jäsenyysmuoto joka toimii sinulle.

Kristallipuolue tarvitsee lisää apukäsiä

Rakkaat jäsenemme ja seuraajamme!

Puolueemme toiminta on toistaiseksi lähes täysin vapaaehtoisvoimin pyörivää, ja jotta toimintamme kasvaisi vaikuttavammaksi sekä paremmin jäseniä ja seuraajia palvelevaksi, tarvitsemme jäseniemme apua sen pyörittämiseen. Jo parin tunnin panostus viikossa olisi iso apu!

Tällä hetkellä tarvitsemme näitä osaajia:

  • WordPress, Elementor (nettitiimi)
  • koodari (kenttätiimi)
  • graafinen osaaminen
  • ja sisällöntuotanto (markkinointitiimi)
    viestinnän osaajia sekä oikolukijoita (sisäisen viestinnän ja tiedotuksen tiimi)

Jos sinulla on jokin näistä osaamisalueista hallussa tai jokin muu osaamisalue, jossa voisit apua tarjota, niin kerro siitä meille.

Jäsen: lähetä sähköpostia jasenasiat@kristallipuolue.fi ja kerro siinä, miten voit meitä auttaa.

Jos et vielä ole jäsenemme, hae aktiivijäseneksemme tästä ja ilmoita viestikentässä, minkälaista apua voit tarjota.

Sydämellinen kiitos!

Tue vaalityötä

Tukemalla Kristallipuoluetta autat meitä tuomaan politiikkaan uusia tuulia: iloa, totuutta ja rakkautta.  Pienikin summa auttaa!

Avustuksen voit osoittaa Kristallipuolue rp:n tilille.

Tilinumero: FI35 7997 7991 7352 21

Viesti: Vaalituki

Rummuta totuuttasi!

Tarvitsemme sydämellä tekijöitä vaikuttamaan koko yhteiskuntaa koskeviin asioihin. Hyvinvoiva yhteiskunta tekee päätöksiä sydäntietoisuudella. Valjastetaan siis viisautemme yhteisen hyvän ajamiseen!

Kuten lähestulkoon me kaikki olemme huomanneet, niin elämme suurien yhteiskunnallisten muutosten aikaa. Kristallipuolueen henkisestä näkökulmasta katsottuna, kaikella on tarkoituksensa.

Nyt näemme, tai meille ainakin tarjotaan mahdollisuus nähdä, miten korruption täyttämä on yhteiskuntamme. Se kattaa mm. kaikki eduskuntapuolueet, suurimman osan mediasta ja sairaudenhoitojärjestelmämme.

Me voimme myös nähdä, miten valtava on negatiivisen pelkopropagandan vaikutus kansalaisiimme, ja sen miten kynsin hampain heistä monet pitävät kiinni illuusiosta, josta johtajamme ovat ajatelleet vain kansan parasta.

Totuus on kuitenkin totuus. 

Se ei kävele valhetta kohti, vaikka valhetta toistettaisiin miten paljon tahansa. Osa ihmisistä on tiedostanut asioiden todellisen kulun jo pidemmän aikaa, kun taas monet ovat vasta rajoitustoimien myötä alkaneet tutkia kriittisesti omia ajatusmalleja, ja sitä mitä ympärillämme tapahtuu. Jokainen tiedostava, todellisuudelle herännyt ihminen, on erittäin tärkeä osa muutoksessa, sillä muutos lähtee yksilöistä.

Kristallipuolue muodostaa työkalun tietoisuuden leviämiselle. Osa ihmisistä lähtee sen kautta vaaleihin ehdolle, joka on tärkeä väylä tuoda tietoa esimerkiksi vaalikoneilla heille, jotka eivät sosiaalista mediaa seuraa, poliittista vaikutusmahdollisuutta unohtamatta.

Yhtä tärkeää roolia ehdokkaiden rinnalla kantaa Sanansaattajat, jotka nimensä mukaisesti, vievät Kristallipuolueen sanomaa eteenpäin. Se voi tapahtua hyvin monin tavoin, esimerkiksi suusta suuhun viidakkorummulla, blogikirjoituksin tai -videoin. Siten, mikä kenestäkin tuntuu parhaalta.

Tärkeää on kuitenkin huomata, että nyt on toiminnan aika. Meillä jokaisella sielulla on täällä oma tehtävämme, ja nyt on alkanut aika jolloin verkostoidumme sekä aktivoidumme. Me olemme heitä, jotka luovat uuden aikakauden, jossa toimimme sydäntämme kuunnellen, toisiamme arvostaen.

Juuri sinä olet luoja, joten kuuntele sitä mitä sielusi todella haluaa toteuttaa.

 

Rummuta totuuttasi, kasva vapaaksi.

Kannatustuotteet

Kristallipuolueen kannatustuotteilla tunnustat väriä ja toimintamme ominaisuuksia: puhtautta, kirkkautta, läpinäkyvyyttä ja värikkyyttä. 

Kannattajien SOME-kehykset

Facebookista löytyy kolme upeaa profiilikuvan kehystä teille, rakkaat kannattajamme! Kerro nyt siis muillekin, että valintasi on ilo, totuus ja rakkaus. Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan ottamaan kehyksen käyttöösi!

Miten voit tukea?

  • Aktiivijäsenyys
  • Kannattajajäsenyys
  • Sanansaattaja
  • Kristallipuolueen kannatustuotteet
  • SOME-kehykset
  • Rummuta totuuttasi
  • Kasva vapaaksi
  • Nauti elämästä 
  • Ole Ilo, totuus ja rakkaus

Tutustu

tilaa uutiskirje